- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel güzelim , gel hiç acımıcak ...O otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))
:)acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel gel güzel gel hiç acımıcak
Sen bide benim şiirimi okusan hiç duramazsın? sayfa 110Gece gece sesli güldüm ev çinladi :/
:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudanacısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel gel güzel gel hiç acımıcak
Beni banladi deyince aklıma başka şey geldi
Bu aralar +18 e meyilli benim kafa
ahhahaha 90 na vurmuş enişte haykırdım ya
Gideydin kız yazık adama benimki de uyudu kaldı
En azından bi sıcaklık olurdu bana çok dokunuyo o mesajO otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))
:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudan
Hala gel gel diyor, ben gelirsem kapını 3 kere tıklarım, bavulu hazırla, uçurcem seni
ay gitti kizşimdi yapamasaydım da içimde mi kalsaydıbu iki şarkının birleşimini duyurmak için seneler bekledim ben bulmuşken kaçırmayım dedim başkanım
Bide banlanacağım garantiya sen beni sonsuza kadar banlama yeterdedim ya razıyım
Muneye sevimlilik yaparken yiyiverdi banı hahahahay gitti kiz
En azından bi sıcaklık olurdu bana çok dokunuyo o mesaj
Lan ne oldu ekşın var demeYoo izmarit bile iciyom suan sinirden !!!
Niye sinirlendin sen şimdiYoo izmarit bile iciyom suan sinirden !!!
Muneye sevimlilik yaparken yiyiverdi banı hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?