Lanet

Ses kaydı yollayabiksek ne iyi olurdu yaa
Yazmak ugrastriyo sesi beş goruyim da

acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel gel güzel gel hiç acımıcak
:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudan
Hala gel gel diyor, ben gelirsem kapını 3 kere tıklarım, bavulu hazırla, uçurcem seni

Beni banladi deyince aklıma başka şey geldi

Bu aralar +18 e meyilli benim kafa

Hehehheh yok valla gayet mal mal oturduk bu aksam
ahhahaha 90 na vurmuş enişte haykırdım ya

Vurdu valla ama ofsayt ben yarin bulurum bişey ofsayttan doğan en direkt serbest vuruşla intikamımi alırım ondan

Gideydin kız yazık adama benimki de uyudu kaldı

Uyumaktan daha güzel geldi burasi

:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudan
Hala gel gel diyor, ben gelirsem kapını 3 kere tıklarım, bavulu hazırla, uçurcem seni

şimdi yapamasaydım da içimde mi kalsaydı bu iki şarkının birleşimini duyurmak için seneler bekledim ben bulmuşken kaçırmayım dedim başkanım

Bide banlanacağım garantiya sen beni sonsuza kadar banlama yeter dedim ya razıyım

En azından bi sıcaklık olurdu bana çok dokunuyo o mesaj
hiç ben gibi değil değil mi:))) samimi olup espri kaldırdığını bildiklerime komik uyarı mesajları göndermek iyi olurdu ama mümkün değil, adminlerde uyarı verdiğinden mecbur otomatik mesaj gidiyor.
Sana mesela bana yazdığın şiirlere benzer olsa şahane olurdu, kişiye özel ban mesajı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…