• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Ahah yok artık. Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek.

Bence ortak birkaç kişiye söyleyin, üstünüze saçma sapan şeyler sıçrayıp bir de onunla uğraşırsınız gereksiz yere.

Bana beni aldattıgını söylediğinde etmemiz gereken kavgayı aylar sonra o evlenip barklandıktan sonra yaptık.
Her şeyi zamanında yapmak lazımmış. Kavgayı bile

Konularını hep okudum, yazmayayım yazmayayım dedim ama yok... Ailene söylemelisin bence de artık Müge. Bu yaptığı saygısızlıkları usulünce karşı tarafa bildirirler. Senin huzurunu bozuyor yok yere. Bunları hak etmiyorsun.

Şuan çok kararsızım.Karısına mı mailleriyollasam, ailesini mi arasam yoksa benimkilere mi söylesem sadece. Şuan bir karar verirsem çok yanlış olacak çünkü çok sinirliyim hala.

Şuan çok kararsızım.Karısına mı mailleriyollasam, ailesini mi arasam yoksa benimkilere mi söylesem sadece. Şuan bir karar verirsem çok yanlış olacak çünkü çok sinirliyim hala.

Ben senin yerinde olsam bunların hepsini yapardım. Önce aileme durumu anlatır, mailleri ve arama kaydını gösterir, bana söylediklerini aktarırdım. Onlar karşı tarafa usulünce bir uyarı gönderirler diye düşünüyorum. Zaten bu şekilde de karısının kulağına bir şekilde gider.

Aramizdaki fark, cogunuz kisiye yonelik yorum yapiyorsunuz. Genelde sozleriniz kisi dislama/ asagilama seklinde oluyor.
Ben konuya yonelik yorum yapiyorum. Genelde akliniza gelmeyen dusunceleri soyluyorum. Topluluk mentalitesinin disinda hareket ediyorum, o yuzden goruslerim zit veya sivri geliyor. Cunku toplu dusunceye uymak gibi bir endisem yok.
Konuya yorum yapıp konudan bihaber olmak ta enteresan. Eski kocanın Japon kadınla evli olduğunu zannedip 1 sayfa dolusu yorum yapmak ayrı bi komik. Ne desem bilemedim galiba en iyisi :KK47:

Sana ne söyledi de bu kadar üzüldün? Boktan olan onun hayatı artık, seninki değil.

Ben senin yerinde olsam bunların hepsini yapardım. Önce aileme durumu anlatır, mailleri ve arama kaydını gösterir, bana söylediklerini aktarırdım. Onlar karşı tarafa usulünce bir uyarı gönderirler diye düşünüyorum. Zaten bu şekilde de karısının kulağına bir şekilde gider.

Bu iyi bir fikir.Sabah ilk işimböyleyapmak olacak.

Bana kalırsa ailesine de söyleyin karısına da sizinkilere de...Saygıyı hakettiğini düşünmüyorum, rezil etseniz az bile.Siz anlatmadığınız sürece gizli kaldığının bilincinde olacak yine rahatsız edecek sizi :(

Açtım çünkü farklı numaradan aradı. Kendi numarası olsa tanırdım.Bir saat kvga ettik ya. Ya bana diyorki nasıl hayatına başka birini alırsın?? yemin ediyorum yemiş kafayı.

Kabullemediği için bunlar,neden bir başkası var hayatında diyede saç baş yoluyordur inan..

Önce bir sakin ol panik yapma sakın olurmu..
Tek başınada hareket etme sakın..
Burada aileni devreye sokman lazım bırak onlar halletsinler konuyu..
Şu an değil yarını bekle derim..

Açtım çünkü farklı numaradan aradı. Kendi numarası olsa tanırdım.Bir saat kvga ettik ya. Ya bana diyorki nasıl hayatına başka birini alırsın?? yemin ediyorum yemiş kafayı.
Aptal galiba bu ex koca müsvettesi. Boşanıp onu bekleyeceğini mi düşünüyordu yani. Allahım şu erkeklere akıl fikir ihsan eyle yakın zamanda.

Evet ben bir know-it-all tavirli kadinim.
Cunku sizden daha genis goruslere sahibim. Uzgunum! Sizin gormediginiz seyleri goruyorum evet.

Bakin yazdiklarima. Ben demedim mi size, bu adam konu sahibine takacak, konu sahibi kapilari acacak , adama yuz verip dinleyecek (cunku onun rezilligini gormek egosunu yukseltiyor), sonra da gelip burada "sinir oldum yahu!!!" diye bize sikayet edecek diye,
soylemedim mi acin bakin yazdiklarimi.

Biraz gozleriniz acmayi ogrenseniz yazdiklarimin o kadar da aykiri olmadigini anlayacaksiniz ama gururunuza takiliyorsunuz kizlar. ve devamli fikirlerime degil kisiligime saldiriyorsunuz.

Muge cok aferdersin, ama senin bu meseleyi adamdan tamamen uzak durrarak cozmen gerekirdi. Ama daha senin cekecegin var demekki onun gibi bir onursuzla muhatap oluyorsun. Admin Mune stilimi cok sert buluyor ama gercek bu. Kestirip atamiyorsun bir turlu sonra buraya sikayet ediyorsun.

Kes su adamla konusmayi, sinir harbi de biter satasmalar da! Benim basima defalarca geldi, evet cok bilmis gorunebilirim ama basima geldi de ondan soyluyorum, bosuna konusmuyoruz burada.

Ne yeri ne zamanı, konuda önemli gelişmeler var görüyorsunuz. Açıklama isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz ama müge'nin konusunu sabote etmeyelim lütfen.
Ozelden bekliyorum, cunku ogrenmek istiyorum bu "genel"in kim oldugunu. Eger iddianiz dogruysa daha dikkat edecegim rencide etmemek icin. Tesekkurler.

Yuzune kapatabilirdiniz, yapmadiniz. Onu aciklayabilir misiniz?

Bir saat kavga ettik kızlar. Cidden ben daha önce böyle kavga etmedim hiç. Bir sürü şey saydırdım.O da bana. Açtım telefonu, müge dedi bu, hemen tanıdım ya içim hafiften cız etti bee şerefsiz!. Yok artık dedim ben nerden buldun numaramı dedim. O da sen nasıl hayatına birini alabildin mi öyle bişey dedi ben şok zaten. Kal geldi Nasıl ya dedim sonra.Evli ve çocuklu bir adam mı soruyor bunu bana? Kayıtsız kalıp kapatamadım telefonu resmen.senin yüzünden her şey dedi. Bir ton şey saydı. Bana dediki ben eğer evliliğimiz için biraz gayret etseymişim o boşluğa düşüpte o kızla beraber olmazmış. Küfür ettim artık. İnanamıyorum ya. Gerçekten yemiş kafayı. Ben buna inandım bu akşam. Hiç normal değildi.

Bir saat kavga ettik kızlar. Cidden ben daha önce böyle kavga etmedim hiç. Bir sürü şey saydırdım.O da bana. Açtım telefonu, müge dedi bu, hemen tanıdım ya içim hafiften cız etti bee şerefsiz!. Yok artık dedim ben nerden buldun numaramı dedim. O da sen nasıl hayatına birini alabildin mi öyle bişey dedi ben şok zaten. Kal geldi Nasıl ya dedim sonra.Evli ve çocuklu bir adam mı soruyor bunu bana? Kayıtsız kalıp kapatamadım telefonu resmen.senin yüzünden her şey dedi. Bir ton şey saydı. Bana dediki ben eğer evliliğimiz için biraz gayret etseymişim o boşluğa düşüpte o kızla beraber olmazmış. Küfür ettim artık. İnanamıyorum ya. Gerçekten yemiş kafayı. Ben buna inandım bu akşam. Hiç normal değildi.
Telefon da onun sesini duyunca neden direk yüzüne kapatmadin???seninde konuşasın var baya galiba.hala ne duymak istiyorsun??duyacağını duymadin mi zaten.

Evet ben bir know-it-all tavirli kadinim.
Cunku sizden daha genis goruslere sahibim. Uzgunum! Sizin gormediginiz seyleri goruyorum evet.

Bakin yazdiklarima. Ben demedim mi size, bu adam konu sahibine takacak, konu sahibi kapilari acacak , adama yuz verip dinleyecek (cunku onun rezilligini gormek egosunu yukseltiyor), sonra da gelip burada "sinir oldum yahu!!!" diye bize sikayet edecek diye,
soylemedim mi acin bakin yazdiklarimi.

Biraz gozleriniz acmayi ogrenseniz yazdiklarimin o kadar da aykiri olmadigini anlayacaksiniz ama gururunuza takiliyorsunuz kizlar. ve devamli fikirlerime degil kisiligime saldiriyorsunuz.

Muge cok aferdersin, ama senin bu meseleyi adamdan tamamen uzak durrarak cozmen gerekirdi. Ama daha senin cekecegin var demekki onun gibi bir onursuzla muhatap oluyorsun. Admin Mune stilimi cok sert buluyor ama gercek bu. Kestirip atamiyorsun bir turlu sonra buraya sikayet ediyorsun.

Kes su adamla konusmayi, sinir harbi de biter satasmalar da! Benim basima defalarca geldi, evet cok bilmis gorunebilirim ama basima geldi de ondan soyluyorum, bosuna konusmuyoruz burada.

Ya gözünü seveyim bir çektir git kardeşim ya. Sayıyla mı veriyorlar sizi? Kaç kere 4 senelik kocan tarafından aldatıldın da boşandın? oda gitti pat diye başkasıyla evlendi de çocuk yaptı??? Kaç kere ya kaç kere söylesene bana?? Burda iki gün yatıp kalktıgın erkeklerden ogrendıklerınle gelıp ona buna caka satma yeter. Baslıcam senın cok bılmıslıgıne. Yeter artık sabahtan berı yazma dedıkce yazıyorsun? Hosuna mı gıdıyor terslenmek?? Neymıs farklı dusunuyormus. Çok farklı aman tanrım atomuda deden mı parcaladı senın?Yazma artık yeter yazma. bi git yaaa

Seni istediği kadar suçlasın. Kendisi de her zaman bilecek ki tek suçlu o. Zaten kudursun dememiş miydin? Bırak kudursun Müge, iyi oluyor ona.

Back
X