• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Seni aldatmiş ahanda esinide aldatmış
bosyere kendini bitirme
bu adama cvpta yazma sil engelle gitsin
yak küllerini
savur poyrazın yeline cıksın gıtsin

Konudaki en güzel ve anlamlı mesaj. Beni ciddi anlamda güldürebileceğinizi hiç ummazdım pilav hanım, barışalım mı?
Ne demek istediginizi anlayamadim. Mesaj guzel ve anlamli dedikten sonra guldugunuzu yazmissiniz.
Bir de barismaktan bahsetmissiniz.
Ben sizinle ne zaman kustum ki barisalim diyorsunuz?
Cok karmasiksiniz vesselam.

Ne demek istediginizi anlayamadim. Mesaj guzel ve anlamli dedikten sonra guldugunuzu yazmissiniz.
Bir de barismaktan bahsetmissiniz.
Ben sizinle ne zaman kustum ki barisalim diyorsunuz?
Cok karmasiksiniz vesselam.

İroni yaptım, çünkü konunun japonya ile tek alakası adamın ve yeni karısının balayını japonya'da geçirmiş olması. Arkadaşlar sizi birazcık kandırmış, siz de ciddiye alıp yorum yapmışsınız hoşuma gitti :) İyi niyetinizi suistimal ettik galiba biraz. Ama sayenizde gülünce zeytin dalı uzatayım dedim.

Eger iyi niyetliysem, siz de suistimal ettiginizi dusunuyorsaniz kendi vicdaninizdan baska hic kimseyle barismak zorunda degilsiniz.

Ayy sonunda geldı konunun sonu oku oku bıtmedı
merakta ettım kactı fılm
Muge senın adına cok sevındım umarım hayatın boyunca mutlu olursun:KK54:

İroni yaptım, çünkü konunun japonya ile tek alakası adamın ve yeni karısının balayını japonya'da geçirmiş olması. Arkadaşlar sizi birazcık kandırmış, siz de ciddiye alıp yorum yapmışsınız hoşuma gitti :) İyi niyetinizi suistimal ettik galiba biraz. Ama sayenizde gülünce zeytin dalı uzatayım dedim.
Kandırmak veya iyi niyeti suistimal etmek değil bence olay, pilav hanımın her zamanki "açılın ben bilirim" tutumunun bu sefer tutmaması oldu :)

Aramizdaki fark, cogunuz kisiye yonelik yorum yapiyorsunuz. Genelde sozleriniz kisi dislama/ asagilama seklinde oluyor.
Ben konuya yonelik yorum yapiyorum. Genelde akliniza gelmeyen dusunceleri soyluyorum. Topluluk mentalitesinin disinda hareket ediyorum, o yuzden goruslerim zit veya sivri geliyor. Cunku toplu dusunceye uymak gibi bir endisem yok.

Kandırmak veya iyi niyeti suistimal etmek değil bence olay, pilav hanımın her zamanki "açılın ben bilirim" tutumunun bu sefer tutmaması oldu :)

Banlanmaktan korktuğumdan olabildiğince yumuşattım cümlelerimi, banlanabilirim elbette ama lütfen yine pilav yüzünden olmasın :D

Of konuyu takip edemedim son durum ne ? en son muge hanima mesaj atmisti eski es olmasaydi sonumuz boyle falan diye cevap verdimi adam baska bisey yazdimi hangi sayfa lutfen yardim:)

Aramizdaki fark, cogunuz kisiye yonelik yorum yapiyorsunuz. Genelde sozleriniz kisi dislama/ asagilama seklinde oluyor.
Ben konuya yonelik yorum yapiyorum. Genelde akliniza gelmeyen dusunceleri soyluyorum. Topluluk mentalitesinin disinda hareket ediyorum, o yuzden goruslerim zit veya sivri geliyor. Cunku toplu dusunceye uymak gibi bir endisem yok.

Biz kişileri aşağılarken siz geneli aşağılıyorsunuz :)

Kızlar, o şerefsiz beni aradı. :(((
Kızlar ben ne yapacağım Allah aşkına ?? neyin içine düştüm ben bu yaşadıklarım ne ya?
Cidden bu yaşadıklarım ne?? Kamera şakası mı yapıyorlar bana.Yeter artık yeter ya :((
Ben dayanamıyorum.Mailleri filan her şeyi göndericem karısına. Arayacağım ailesini. Karıştırıcam ortalığı galiba.Tam bir saat kavga ettik. Benim aklım almıyor gerçekten. Kapattım telefonumu. Hala elim ayagım titriyor. Böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum. Şerefsiz pislik sen daha yeni evlendin yaa..
Ay bana gelenler geldi. benim ne zaman normal bir hayatım olacak ya ne zaman :(((

Ya ben senin hayatından usulca ..ktrp gittim dimi? Ne istiyorsun hala benden? Ya ben boynuzu taktım da ben evlendim çocuk yaptım sanki? Bunlar neyin bedeli ben anlamıyorum ki? Ne akıl ne cesaret ne düşünce beni arar bana mail atar ki zaten. Pislik ya.Yemiş kafayı. Benim evli olduğum adam valla bu değildi.

Kızlar, o şerefsiz beni aradı. :KK43:((
Kızlar ben ne yapacağım Allah aşkına ?? neyin içine düştüm ben bu yaşadıklarım ne ya?
Cidden bu yaşadıklarım ne?? Kamera şakası mı yapıyorlar bana.Yeter artık yeter ya :KK43:(
Ben dayanamıyorum.Mailleri filan her şeyi göndericem karısına. Arayacağım ailesini. Karıştırıcam ortalığı galiba.Tam bir saat kavga ettik. Benim aklım almıyor gerçekten. Kapattım telefonumu. Hala elim ayagım titriyor. Böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum. Şerefsiz pislik sen daha yeni evlendin yaa..
Ay bana gelenler geldi. benim ne zaman normal bir hayatım olacak ya ne zaman :KK43:((

Ne diyor ş.refsiz? Bu sefer hak etti, karısı her şeyi öğrenmeli

Toplu düşünceye uymak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok. Burada birbirine çok zıt veya sivri insanlar bir arada yaşıyor :)
Mügehatun'un yüzü burada, bir önceki başlığında nasıl ters düştük birbirimize, nasıl zıtlaştık. Bu başlıkta bile çoğu üyeyle fikrim zıttı.

Sizinki zıt fikir değil, sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim "ms. know-it-all"luk.
Kimsenin aklı bir şeye yetmiyormuş gibi, herkes dünyadan bihabermiş gibi, Edirne dışını salt siz biliyormuşsunuz gibi, burada herkes gözü açılmamış süt kuzusu da bir siz tecrübeli veya bilgiymişsiniz gibi insanlara yukarıdan bakarak, farkında bile olmadan aşağılayarak, en iyi hatta tek bilen sizmişsiniz gibi davranarak yazmak.

Sizinki zıt fikir veya sivrilik değil. Sizinki başka bir şey. Her fırsatta buradaki her kadını ezmek, forumda tek akıllı mantıklı insan sizmişsiniz de bizi aydınlatma misyonunuz varmış gibi davranmak.

Sizinki tam tabiriyle "yinemipilavlık yapmak".

Tarzınızı "ben sivriyim ondan" diye meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz kendi gözünüzde.

Kendimden şüphe etmeye başladım artık.
Ben aileme anlatmayı düşünüyorum. En azından bizimkilere söyleyeyim. Ya bundan korktum ben bu aksam. Bunların pisliği bana bulaşcak. Ya ben malım valla malım. Aylardır ne için üzülüyordum ben ya.

Kızlar, o şerefsiz beni aradı. :KK43:((
Cidden bu yaşadıklarım ne?? Kamera şakası mı yapıyorlar bana.Yeter artık yeter ya :KK43:(
Ay bana gelenler geldi. benim ne zaman normal bir hayatım olacak ya ne zaman :KK43:((
Maile karşılık aldı ya kendi kendine ümitlendi herhalde.
Açtınız mı, bir şey dedi mi?

Maile karşılık aldı ya kendi kendine ümitlendi herhalde.
Açtınız mı, bir şey dedi mi?

Açtım çünkü farklı numaradan aradı. Kendi numarası olsa tanırdım.Bir saat kvga ettik ya. Ya bana diyorki nasıl hayatına başka birini alırsın?? yemin ediyorum yemiş kafayı.

Açtım çünkü farklı numaradan aradı. Kendi numarası olsa tanırdım.Bir saat kvga ettik ya. Ya bana diyorki nasıl hayatına başka birini alırsın?? yemin ediyorum yemiş kafayı.
Ahah yok artık. Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek.

Bence ortak birkaç kişiye söyleyin, üstünüze saçma sapan şeyler sıçrayıp bir de onunla uğraşırsınız gereksiz yere.

Konularını hep okudum, yazmayayım yazmayayım dedim ama yok... Ailene söylemelisin bence de artık Müge. Bu yaptığı saygısızlıkları usulünce karşı tarafa bildirirler. Senin huzurunu bozuyor yok yere. Bunları hak etmiyorsun.

Back
X