Lanet

Telefon da onun sesini duyunca neden direk yüzüne kapatmadin???seninde konuşasın var baya galiba.hala ne duymak istiyorsun??duyacağını duymadin mi zaten.

Evet var aranıyorum. Eskı kocamı yenı karısından ayırmak gıbı planlarım var napcaksın?? Yollu mu dıceksın bana.. Hay allahım ya..

Keşke kavga etmeseydin. Ama sessizce gidince içinde kalanlar olmuş belli ki. Çok mu kötü konuştunuz ya

Valla bi yanim diyorki o karinin inadina o adama bidaha sans veririm..herseyi goze alip.cok cokta bikere daha bosanirim ben basarim tekmeyi aldatmaya kalmadan.cok mu aptalca oldu bilmiyrm ama ben seni yazmasamda uzun suredir takip ediyorum hikayeno okurken agladim bikeresinde annem kardeslerim bike sasirdi.cocugum olmuyor suan belkide kendi yerime koydum bilmiyrm..ama senin adina bende cok sevindim onun boyle kopekler gibi pisman olmasina benim icimin yaglari eridi resmne

Seni istediği kadar suçlasın. Kendisi de her zaman bilecek ki tek suçlu o. Zaten kudursun dememiş miydin? Bırak kudursun Müge, iyi oluyor ona.

Ya ama bakarmısın cesarete? Ben bi kere bile neden diye sormadım ona ya? Çıkmadı agzımdan ya. Tamam dedım. Bitti boşanıyoruz.nedense neden dedım. adam evli ya cocugu olcak neyın kafasını yasıyor? Kudursun da kendı kendıne

Bizim göremediklerimizi gördüğünüzü adonisinizin konularında gördük zaten. Ne hikmetse sizin gibi know-it-all, hepimizden görmüş geçirmiş, forumdaki herkesi elinde sallayacak bir kadın aylardır ne yapacağını bilemiyor hatta foruma boşanmış erkeğe nasıl davranması gerektiği konusunda başlıklar açıyor.

Bir topluluk içinde neredeyse herkes sizi aynı şekilde değerlendiriyorsa iğne-çuvaldız yapın diyeceğim ama bizim gibi basit, cahil, hayat tecrübesi olmayan, hiçbir şey bilmeyen kadınlar ne bilir de sizin hakkınızda fikir sahibi olabilir değil mi?

Fazlasıyla baskın, agresif, know it all; dobralıkla kabalığı, "ben sivriyim ondan eheh"i karıştıran bir insansınız.

Her zaman insanları aşağılıyorsunuz.

Düzeltme: Banlanacağıma değil de mugehatun'un konusuna daldığıma üzüldüm sadece, kusura bakmayın mügehatun.

Pilav Hanım konuyu daha fazla değiştirmek istemiyorum, hakkınızdaki fikirlerim bunlardır-ki yalnız olmadığıma inanıyorum.
Sizin gibi biri benim fikirlerimi zaten umursamayacağı için ikili diyalogu uzatmanın manası olmadığını düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olmasını diler, egosantrik hayatınızda başarılar dilerim.

Sakın ol canım üzme kendini banlamasina izin verme gereksiz insanları okuma yazdıklarını .yavuz hırsız ev sahibini bastırirmiş o hesap ilk işin Ailene söylemek olsun yeter ya uzuldugun adı herif sen karının koynunda yatarken mugede burda beklesin demi ilah ya hazretleri

10 senelik berebareligim olan tarafindan aynen bu sekilde aldatildim, hemen gitti cocuk yapti evet. Azarlayan uslubunuza dikkat edin, tesekkurler.

Başından beri dediğim şey bu maiilleri bi iekilde karıaına iletmendi hala onu savunuyorum. Ortak tanıdığınıza hayatımda biri var dedirtmek yerine bunu yapsaydın bu ex hem daha zor duruma düşerdi hem de sana daha fazla rahatsızlık veremezdi.
Karısına mailleri yollayıp kendi çöplüğünüzde boğulun bana pisliğinizi bulaştırmayın yaz.

10 senelik berebareligim olan tarafindan aynen bu sekilde aldatildim, hemen gitti cocuk yapti evet. Azarlayan uslubunuza dikkat edin, tesekkurler.

Yazma dedikçe yazıyor hayret diyordum ki belli oldu .Ondan yemişsin kafayı sen. Git ötede ye nolur ya.Hiç dikkat edemiycem. Banlanayım. alıştık sayenizde. sizde kına yakarsınız münasip yerlerinize inşş

Ben karısına iletmemeniz taraftarıyım. O kadar çamura battılar ki sizin de üstünüze sıçratırlar. Evet sizin bir suçunuzun olmadığını biz biliyoruz ama bunu anlatırken yıpranırsınız. Siz etrafı takmayan bir insan değilsiniz çünkü.

Bence kendi ailenize ve ortak dostlarınıza söyleyin. En azından bilen bilsin. Karısına bulaşmaya gerek yok.

yaa neden enteresan olsun ki?? istediğin cevap bu değil mi? Dünyada baska bir adam yok çünkü ben eski kocama yapışıp kalmalıyım.
Eleştirmek adına bir yorum yapmamistim ama ben.mesajımı tekrar oku istersen.yani demem o ki,keske telefonda konusmasaydin.konustugun icin yazdıklarının da bir anlamı kalmadığını düşünüyorum. Suratına kapatmış olsaydın daha cok icine oturacakti bence.ama sen polemiğe girmeyi tercih etmişsin. Neyse daha fazlada birsey yazmak istemiyorum.yalnış anlamaya meyillisin çünkü

müge dikkat et tekrar başa dönüyorsun
seni hırpalar bu gidiş

Haklısın ya. O eski kayınvalide cadısı filan var ya naparlar artık bilmem. Beni haksız çıkartmak için ellerinden geleni artlarına koymazlar. Ben en iyisi yarın bizimkilere güzelce anlatayım. Mailleri ve bu aramayı.Naparlarsa yapsın onlar.

Kendi ailene mutlaka söyle müge haberleri olsun , karşı tarafın ailesine de bir şekilde duyur bunu . Hatta karısı da öğrenmeli bence.. yaptıklarının karşılığını görsün kocasının ona tapacağını sandı sanırım haspam.

Keşke kavga etmeseydin. Ama sessizce gidince içinde kalanlar olmuş belli ki. Çok mu kötü konuştunuz ya

Ya bir anda kavgaya dönüştü telefonu açar açmaz nasıl aldın hayatına birini deyince ne kapatabildim telefonu ne de susabildim zaten sesini duyunca bir şok geçirdim ben telefonumu değiştirdim ya nerden buldu numaramı acaba.

Kurban olayim uyu cok gec oldu
Nolur bugun basimizi yeme
Erkek odugunu dusunmeye basladim yeminle
Mugee herif senimi aradi abuu bu bir haftaya kalmaz gelip kapinda anirir.
Simdi karisina atman dogru aslinda ama sen kaldiracak durumda degilsin tartismayi kavgayi.
Annene anlat o da kv ni arasin itinjzi baglayin kapimizda havlamasin desin

Maillerin yedeğini alın bu arada, nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…