• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Yeni eşi yazmış olabilir

mugehatun mugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...

Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :

"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.

+1 böyle bir cevap olabilir.. ilk önce ne düşündüğünü anlamak açısından..

müge bırak bunları gerçeklere dön o artık evli ve çocuk bekliyor cevapta verme kişiliksiz biri olduğu belli senle evliyken onu onla evliyken seni idare etmeye çalışıyor fırsat verme
hem ona ihaneti daha büyük burda çocuğuda söz konusu
aslında onu önemsemezsen daha çok acı çeker

Eski biten ilişkilerimde o devasa mailleri atığımda cevap gelmezse kahrolurdum. Umursnamamak, kaale alınmamak en çok koyan oluyor her zaman
Karşında muhattap bulamayan birinin daha çok canı acır. Lütfen yazma. İlla içini dökmekse niyetin otur bir deftere yaz günlük tut. Bak pucca eski sevgilisinden ayrılınca blog açıp takma adlar yazarak içini döküp atlatmış eski ilişkisini bunu bile yapabilirsin. Ama ona yazma sakın sakın yazma.
Adam beddua etme diye belki de senden helallik almak istedi. Cevap alamazsa içi içini yer daha iyi.
Tut kendini lütfen Müge, çok zor biliyorum. Ama ben hep o mailleri yazdığımda sonradan pişman oldum. Sen de olursun.
Günlük tut, deftere yaz, buraya yaz, blog aç küfret içini boşalt ama ona cevap verme. Bırak kıvransın pislik.

mugehatun mugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...

Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :

"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.
Bence de hem mügenin durumunu yansıtmaz hemde devamlılık getirecek mail olur

Bilmiyorum 43 sayfanin tamamini okumadim ama belki once soylenmistir.

Yanlis bilmiyorsam hikayenizi sizi su anki evli oldugu kisiyle aldatmisti.

Ben olsam mailin ekran goruntusunu simdiki karisina yollar " kocana soyle beni rahat biraksin. Zira benim evli adamlarla isim olmaz. Ahlak anlayisima ters" derdim. Adamada cevap yazmazdim.

Bizim bile kafamız karıştı
mugehatun mugehatun sen ne istiyorsun kuzum tam olarak
Yazmak istiyorsun o tamam ama canı yansın mi istiyorsun
Yoksa sadece yazıp rahatlamak mı
İntikam almak mı
Buna karar ver
Yazacaksan eğer her kelime önemli iyi düşünüp sağlam birşeyler yazılmalı

Yazmasanız çok daha iyi olur ama illa yazacağım diyorsanız;
'Bana bu maili yazman bile aldatmak sayılır, onurlu bir kadın olarak bunu yeni eşine yollardım ama karnındaki bebeğe üzülürüm. Amacın ne bilmiyorum helallik istemek falan mı, boşuna uğraşma istersen. Bir daha da yazma.'
tarzı kısa ve kendinizi düşürmeyecek, kendi hayatınızla ilgili bir bilgi vermeden çok soğuk bir şey yazabilirsiniz.
Yine de hiç cevap atmamanız taraftarıyım, bu şekilde daha umursamaz görünürsünüz. O da attığı mail yüzünden pişman olur.
Zaten eşi de bu adamı takip ediyordur bence, sonuçta birini aldatan diğerini de aldatır.

Çünkü maili hangi kafayla attığı belirsiz ve müge çok iyi niyetli
Hangi kafayla hangi niyetle attiginin onemi var mi artik?
Maillesmeyi surdurmek Muge'nin inboxini kontrol edip durmasindan, cevap beklemesinden baska bir seye yaramayacak.

Adami yine hayatina aliyor bir sekilde eger karsilikli maillesirlerse.

Maillesmeyi surdurmek Muge'nin inboxini kontrol edip durmasindan, cevap beklemesinden baska bir seye yaramayacak.

ve adam hayatına devam edecek müge tekrar başa dönüp bu taranvaları tekrar yaşayacak hiç gerek yok

O zaman geriye hiç cevap yazmayip adamı belirsizliğe gömmek kalıyor bence de bu olmalı ama müge illa birşey yazacak ve ben yazacağı kelimelerin adamın vicdanını rahatlatacak türden olması taraftarı değilim

ve adam hayatına devam edecek müge tekrar başa dönüp bu taranvaları tekrar yaşayacak hiç gerek yok
Aynen oyle. Adam karisiyla yemek yedikten sonra koltukta otururken Muge'ye cevap yazacak ama Muge onun cevabini bekliyor olacak. Ne gerek var?

O zaman geriye hiç cevap yazmayip adamı belirsizliğe gömmek kalıyor bence de bu olmalı ama müge illa birşey yazacak ve ben yazacağı kelimelerin adamın vicdanını rahatlatacak türden olması taraftarı değilim
Maillesmeyi devam ettirmeden de yanit yazabilir.
Diyecegini der, hoscakal der kapatir konuyu. Hatta adam yaziyorsa bloklar.

Bu adamla maillesmesinin hicbir faydasi yok.

Back
X