- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Güzel söz :)"Benim imza attığım kalbe kimse şiir yazamaz"dedi adam. .
"Ilgilenmezsen hikaye bile yazarlar" dedi kadın.
Şurda dursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel söz :)"Benim imza attığım kalbe kimse şiir yazamaz"dedi adam. .
"Ilgilenmezsen hikaye bile yazarlar" dedi kadın.
Şurda dursun
Kiz cocugun odevini yaptir ben nobetteyim sana ozet gecerim![]()
Kuzum içinden ne geliyorsa onu yap yaaaa cidden bir taraftan da düşünüyorum adamın ne düşündüğünün ne önemi var??? sen döşemek istiyorsan ohhh be içimde kalmadı hiçbiri diyeceksen yaz gitsin.. ne önemi var ki artık onun ne düşündüğünün? bu herif zaten senle 4 sene evli idi şimdi senin tek bir mesajından senin hakkında karakter analizi yapmayacak ki ayrıca yapsa nolcak , kimdir o artık???Ben tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım yavrum telımıde degıstırdım o yuzden mail atmış ya tek mailim var cunku
allah seni napmasın yaptır ödevi ben sana yazarım şimdi atcam mail çıkıyorum burdan :)"Anne hadi " deyip duruyor , ben de " tamam çocuğum sen başla geliyorum " diyorum , şimdi Müge msj atacak , e msja cevap da gelir illa kaçırcam tüm olayı .
Aynen kuzu.Kuzum içinden ne geliyorsa onu yap yaaaa cidden bir taraftan da düşünüyorum adamın ne düşündüğünün ne önemi var??? sen döşemek istiyorsan ohhh be içimde kalmadı hiçbiri diyeceksen yaz gitsin.. ne önemi var ki artık onun ne düşündüğünün? bu herif zaten senle 4 sene evli idi şimdi senin tek bir mesajından senin hakkında karakter analizi yapmayacak ki ayrıca yapsa nolcak , kimdir o artık???
Artık önemli olan sensin. bu herif zaten sen cevap yazsan da döşesen de ağlasan da cool da takılsan köpek gibi pişman olacak. ama ne fayda?
İçinden ne geliyorsa onu yaz. bir tek yeni bir ilişkim var deme![]()
Valla benimde aklima hep kufur geliyorda mune abladan tirsiyorum:)Hani demiş ya, olmasaydı sonumuz böyle diye,
Yok yok iyi olmuş, s.. olup gittin hayatımdan falanay aklıma hep küfürlü şeyler geliyor.
Nerden çıktın sen, s... git asabımı bozma işim gücüm var yaz yolla.
Ay duygusala bağlayıp k.çını kaldırma şunun ya.
Aynen kuzu.
Pişman olsa ne? cool olsam ne mahalle cadısına donsem ne?
Hiç birinin anlamı yok ama ben aylardır söyleyemediklerimin sancısını çekiyorum.
En iyisi yazıp kurtulayım.
Eger geri dondurmek gibi bi niyeti varsa sonunun boyle olmasini ben istemedim gibi acik kapi birakan seyler yazsin. Yok yoksa saydirsin dedi :) ama cevap almak onda daha cok etki birakirmis. Benim tersimi dusundu yani :)Erkek gozuyle degelendirme daha dogru bence esine sorarmisin maile cevap versinmi neler yazssin![]()
Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Seni tanidigim gune lanet olsun...Aynen kuzu.
Pişman olsa ne? cool olsam ne mahalle cadısına donsem ne?
Hiç birinin anlamı yok ama ben aylardır söyleyemediklerimin sancısını çekiyorum.
En iyisi yazıp kurtulayım.
Ben bu döşemeli olanların hepsini beğendim..Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Tmm yarbasi gorevine donebilirsinMüge döşemeye gitti albayım!!![]()
Ahhaahjaja yarbaşı diye bir şey var mı albayım. siz diyorsanız vardır elbette!!Tmm yarbasi gorevine donebilirsin![]()
Bence de adamın vereceği cevapları gözönünde bulundurarak yazmalı."Senin nasıl olduğunu merak ettim diye şerefsiz mi oldum? Ben eşim ve çocuğumla çok mutluyum. Sana asıldığımı falan mı sandın? Bu kadar mı düştün? Neyse ki bazı şeyler değişiyor. Artık çok mutluyum ve hayatımda sen yoksun. Bence tesadüf değil."
Böyle cevap yazarsa ne hissedersiniz? Kusura bakmayın olabilecek en kötü senaryoyu yazdım ki herşeye hazırlıklı olun.
Çok hızlı okudum ama yetişemedim. Yaz ulan yaz. Seni aa.... şe.... diye gir ulen.