• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Mügeee!

Bence yazmalısın. Bak bu adam pişman. Ve hazır sana mail atmış, boğazına düğümü indir. Yumru otursun da inemesin. Gözyaşları dolsun gözlerine. Ne yazman gerektiğine en iyi sen karar verirsin. Çok uzun olmasın. Ama sana fikir olsun diye ben olsam metine şunu sıkıştırırdım:

- Senden ummazdım ya, Valla ummadım. Diğerlerinden farklısın sandım. İmza attım. En çok bu yıktı beni. Senin gibi birine güvenebilmiş olmak.

Bu alt metin bence önemli. Çünkü erkeğe değmezmişsin, sana inanmıştım ama sen yamuk çıktın mesajı verecek ve bundan canları yanıyor.

Hadi klavyene kuvvet.

NOT: SAKIN HAKARET ETME MÜGE. Üsluba bak lan iyi ki de olan olmuş der içinden kendini rahatlatır gider.

Aynen kuzu.
Pişman olsa ne? cool olsam ne mahalle cadısına donsem ne?
Hiç birinin anlamı yok ama ben aylardır söyleyemediklerimin sancısını çekiyorum.
En iyisi yazıp kurtulayım.
Eşin çok pişman ama ne fayda herşeyi baştan düşünecekti. .Ahmet Kaya şarkısından alıntı bir söz yazmış
Belkide bu şarkıyı dinliyordu ve sana yazmak istedi hem çok pişman hem çok özlemiş seni..bu sözlerin öncesi de şöyle
" Göğsüm daralıyor
Yüreğim kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle "
Umarım ikiniz için de hayırlısı olsun.

Kızlar kusura bakmayın her ne kadar şu kezban sıfatını kullanan ve kullandıran kişilerden nefret etsem de bazı cevaplar bana çok kezbanca geldi : ) çünkü, lakin ki, bence arabeske bağlamamalıyız böylesi durumlarda! sonra kezban diye dalga geçiyorlar :)
ne çok kasıntı ne de çok ben çok mutluyum bir daha asla bana yazma uff snne be slk modunda mail atmamalısınız bence. Ki paylaştığınız örnek fena değildi düzeltilmiş haliyle. Bu kadar da çok irdelememek lazım. Yazın gitsin işte. İçinizden geldiği gibi..

Hayat kısa böyle pislik insanlar için yazılabilecek bir mailin detaylarını düşünmek için :) acele çok saçma olmayan bir cevap (fakat karşı tarafa dokunaklı ve öbür dünyaya havale etmeli ) bence makul olacaktır. Allah karşınıza çok mutlu olabileceğiniz sizin gibi biri çıkarır inşallah :)

[/QUOTE]A... k ? valla bunun için en yakın arkadaşımı aradım a ile başlayan k ile biten küfür dedim o da bulamadı :KK70: :KK70:[/QUOTE]

A...k... Ş....sizi olacak sanırım. fill in the blanks litfeğnnn:21:

Back
X