- 27 Şubat 2012
- 16.977
- 28.723
- 798
Müge'nin konusunu mundar ettik ama iyi güldük bugün...
Müge'ye sevindik gecesinede kahveye sevineceğiz gibi görünüyor..
Darısı tüm severek ayrı düşenlere :)
Yook biz mümkün değil şeytan görsün onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müge'nin konusunu mundar ettik ama iyi güldük bugün...
Müge'ye sevindik gecesinede kahveye sevineceğiz gibi görünüyor..
Darısı tüm severek ayrı düşenlere :)
Kız sus büyük konuşmaYook biz mümkün değil şeytan görsün onu
Olsun iyi olmuş. Adami iskembeci gibi kokarak karsilama. Kalk bi süs püs yap ama dogal olsun. Catlasin o zirtop orta yerindenYemedim kız ben rahibe olcam kilise de caliscam zaten işte bulamiyom
Ya sen dinle bizi sal cayira mevlam kayira. adam uyuyunca da bas ucuna birak bi 50 lira git baska odada uyu sabah neye ugradigini sasirsin okuzLen yürü git surdan agliyodum ne güzel. Onun şeyi bile bana yabancı artık18 den sutlanacam senin yüzünden haha
Kız sus büyük konuşma
Olsun iyi olmuş. Adami iskembeci gibi kokarak karsilama. Kalk bi süs püs yap ama dogal olsun. Catlasin o zirtop orta yerinden
Ban yemiyorum diye hava yapıyodum Rabbim sen koruMune gelip kalanlarimizi da geyikten goturcek yemin ediyorum. Cocuk sabahin köründe kalkicak. Mahvoldum ben. Saate bak. :/
Oha hahahhahah
Yahu yapma şunu
@Kahve-Kokulu-Kadin
Bana bak okuyorsun dimi
Sakın kuzum bu kafayla saçmalama
Bu konuşmayı akıllıca yapmalısın
Durduk yere sana dönmesin
Bi toparlan o adam evden çıkarken suçlu psikolojisi ile çıksın
Ama geyik yapmiyoruz kahvebin derdine cozum iretmeye calisiyoruzBan yemiyorum diye hava yapıyodum Rabbim sen koru
Cocuk kac yasindaydi canimKonusmasak mi acaba ya kafam iyi değil çocuk var of bilemedim
Ama geyik yapmiyoruz kahvebin derdine cozum iretmeye calisiyoruz
Çağırmışsın gelir şimdi oKonusmasak mi acaba ya kafam iyi değil çocuk var of bilemedim
Cocuk kac yasindaydi canim
Beni şu an tuttu bile bu mesajınızı görünceYeni karisi muge yi suclar deyince..
Sen benim kocama nasil goz koyarsin,
Utanmiyor musun evli barkli adamin yazdiklarina cevap vermeye dese mesela.
Beni sahsen bir gulme tutar :d