Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevenler ayrılmamalıydı böyle hatalar yapılmamalıydıkız sana noluyoooo :)
ve o adam o kadını hiç sevemeyecek bebeği bileÇok kotu bir durum yaa. Allah kimsenin başına vermesin. Hayir yani o bebeyi yaparkende mi istemeyerek yapti. O anki duygular falan.. Aslla aslaaa affedilecek bir durum degil bence.
sevenler ayrılmamalıydı böyle hatalar yapılmamalıydı![]()
erkeklerin geneli böylediradamın sevdiğine inanmıyodum ama hani cok da düsman değildi.karnım doyuyo ütüm yapılıyo tarzında yasıyordu.taaakiii bu aşifte çıkana kadar![]()
böyle bir rahatlama evet kabul etmek lazım herkese nasip olmaz.ben de ağladım
ama o soruların cevabını almak nasıl bir rahatlamadır
aylarca sen neden de hiç mi sevmedi
bunu ondan mı yaptı sunu bundan mı kafan da donsun dursun bu bitti artık
müthiş rahatlama
sevenler ayrılmamalıydı böyle hatalar yapılmamalıydı![]()
Sevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.ve o adam o kadını hiç sevemeyecek bebeği bile
erkeklerin geneli böyledir
Sevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.
yok yahuu adam aldatmamalıydı demek istiyorum ayık kafayla yapmadığını düşünüyorum yani zayıflık.sebatiye soğan doğrarken bi yandan da konuyu takıp ediyor ondan böyle içerledi..yoksa iyi kızdır sebatıye :)
ole canım ya istisnalar haric erkekler ole bir gerizekalılık yapıyorlar başkasını severken başkalarıyla yatabiliyorlar biz gibi değiller değişik bir salaklık işte sonra da olan oluyor.Sevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.
5 yıllık evliliğin monotonlugu birbirinden biraz uzaklaşmak ve sonucu düşünememekSevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.
5 yıllık evliliğin monotonlugu birbirinden biraz uzaklaşmak ve sonucu düşünememek
yok yahuu adam aldatmamalıydı demek istiyorum ayık kafayla yapmadığını düşünüyorum yani zayıflık.
Bir konusunda ,eşinin ailesinde aldatma şeceresinin kalabalık olduğunu,bu yüzden korktuğunu yazmıştı.Belki de eski eşi,ailesinde aldatan erkeklerin eşleri boşanmadığı için ,normal gördü aldatmayı,ben aldatırsam birşey olmaz ,affeder diye düşündü,kimbilir...ole canım ya istisnalar haric erkekler ole bir gerizekalılık yapıyorlar başkasını severken başkalarıyla yatabiliyorlar biz gibi değiller değişik bir salaklık işte sonra da olan oluyor.
çok üzüldüm ama yaa öyle toparlanamayacak bir evlilik değilmiş niye aldatmış sanki filmi geriye sarınnnnnnnnnnnhe oldu canım...saçmalama sebatiye ..gelıyor terlik.iyimser olma sakın
ama oluyor zaman zaman eşler birbirinden uzaklaşabiliyorlarcanı cehenneme
çok üzüldüm ama yaa öyle toparlanamayacak bir evlilik değilmiş niye aldatmış sanki filmi geriye sarınnnnnnnnnnn
aslında ben çok duygusalımdır bir eltiye ve KV ye karşı acımasızımkız sen ne içiyosun..susayınca kolanya falan mı diktin kafana..kendıne gel sebatiye..![]()
evet oyle bir algı var maalesef oyle normalleşmiş ki bu durumBir konusunda ,eşinin ailesinde aldatma şeceresinin kalabalık olduğunu,bu yüzden korktuğunu yazmıştı.Belki de eski eşi,ailesinde aldatan erkeklerin eşleri boşanmadığı için ,normal gördü aldatmayı,ben aldatırsam birşey olmaz ,affeder diye düşündü,kimbilir...