Lanet

Çok kotu bir durum yaa. Allah kimsenin başına vermesin. Hayir yani o bebeyi yaparkende mi istemeyerek yapti. O anki duygular falan.. Aslla aslaaa affedilecek bir durum degil bence.

ben de ağladım
ama o soruların cevabını almak nasıl bir rahatlamadır
aylarca sen neden de hiç mi sevmedi
bunu ondan mı yaptı sunu bundan mı kafan da donsun dursun bu bitti artık
müthiş rahatlama
böyle bir rahatlama evet kabul etmek lazım herkese nasip olmaz.

Sevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.

sebatiye soğan doğrarken bi yandan da konuyu takıp ediyor ondan böyle içerledi..yoksa iyi kızdır sebatıye :)

Sevenler derken?Seven erkek eşini aldatır mı?,Müge rahatlamışken ,eşinden soğumuşken,bu tür mesaj gereksiz bence.Zorla kadınla ilişki kurmadı ya.
ole canım ya istisnalar haric erkekler ole bir gerizekalılık yapıyorlar başkasını severken başkalarıyla yatabiliyorlar biz gibi değiller değişik bir salaklık işte sonra da olan oluyor.

5 yıllık evliliğin monotonlugu birbirinden biraz uzaklaşmak ve sonucu düşünememek

5 yıllık evliliğin monotonlugu birbirinden biraz uzaklaşmak ve sonucu düşünememek

Canı cehenneme.Mügede artık önüne bakar diye umuyorum.Adam o kadar yüzsüz utanmaz ki evlenmiş çocuğu olacak hala eski karısına yazılıyor.

Mügenin beyninde bir gram yer ettiğine değmez.Hele gözyaşlarına çok üzülüyorum.İnşallah bu saatten sonra o adamla ilgili noktayı koyar.

Son düzenleme:
ole canım ya istisnalar haric erkekler ole bir gerizekalılık yapıyorlar başkasını severken başkalarıyla yatabiliyorlar biz gibi değiller değişik bir salaklık işte sonra da olan oluyor.
Bir konusunda ,eşinin ailesinde aldatma şeceresinin kalabalık olduğunu,bu yüzden korktuğunu yazmıştı.Belki de eski eşi,ailesinde aldatan erkeklerin eşleri boşanmadığı için ,normal gördü aldatmayı,ben aldatırsam birşey olmaz ,affeder diye düşündü,kimbilir...

Bir konusunda ,eşinin ailesinde aldatma şeceresinin kalabalık olduğunu,bu yüzden korktuğunu yazmıştı.Belki de eski eşi,ailesinde aldatan erkeklerin eşleri boşanmadığı için ,normal gördü aldatmayı,ben aldatırsam birşey olmaz ,affeder diye düşündü,kimbilir...
evet oyle bir algı var maalesef oyle normalleşmiş ki bu durum
sevmek engel değil gibi yani
seviyorsa yapmaz onlar da işlemiyor cok uzgunum

Back
X