- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
aslında ben çok duygusalımdır bir eltiye ve KV ye karşı acımasızım
yok yok sen onlarla koyun koyuna da yatarsın bu ponçiklikle..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok yatmam yatmadımyok yok sen onlarla koyun koyuna da yatarsın bu ponçiklikle..![]()
ben affetmekten bahsetmiyorum zaten sadece ağlıyorumBende çok duygusal bir insanım hatta fazla duygusalım.Nedense bu adama zerre üzülmüyorum.Hatta köprüden atılacak olsa ilk ben yuvarlayabilirim.Kendisini bu kadar çok seven birine yaşattıkları affedilmez.
Bence müge cvp olarak attığı o mailden sonra onu bir şekilde engellemeliydi
Yazışmaların devamının gelmesi onun iyi olma sürecini uzatıcak
Ağlıyormusunben affetmekten bahsetmiyorum zaten sadece ağlıyorum(((
Evet bencede hassas çünkü olay daha yeni sayılırÜçüncü mesajda kötü oldu ağladı .Ona gelene kadar aralarına bir set çekip engellemeliydi.Müge bu konuda hala hassas.Yarası kabuk bağlamadı
mecazi anlamda evet üzücüAğlıyormusun
Müge gelse de çok iyiyim dese. Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Kendine gelmiştir.
bitti cnm başka bi mail atmadı muge yazışmıyorlar yani bu son maili de mugeyi cok hafiflettiBence müge cvp olarak attığı o mailden sonra onu bir şekilde engellemeliydi
Yazışmaların devamının gelmesi onun iyi olma sürecini uzatıcak
dengesiz herifin tekiymiş ya..bence mügenin birşey yapmasına gerek kalmadı..bulmuş işte belasını..sosyal medyanıb ne kadar aldatıcı olduğunu kanıtladı bu konu bir kez daha..baksan boy boy mutluluk resmi paylaşmışlar ama işin aslına bak adam kadından nefret ediyor kadın zorla hamile kalıp evlenmeye mecbur bırakmış..yakında bebiş ve kocişimle mutluluk pozları da paylaşır işte..Ondan sonra 3 mail daha geldi. Müge ilkine cvp verdi gerisine cvp vermedi. Eski koca pişman oldugunu 3 kere o kadınla yattıgını üçüncüde hamile kaldıgını, cocugun ondan oldıguna inanamadıgını ama ondan oldugunu söylemiş. Sonra neden beni terkettin çok mutsuzum senle gittigimiz yerlere gittigimde seni hatırlıyorum gibilerinden. Sen bni aldatsaydın affetmezdim ama sen beni niye affetmedin demiş. Müge ona cvp vermedison msj sayfa 97 de.
dengesizmiş ve bence sık sık alkol alan biridengesiz herifin tekiymiş ya..bence mügenin birşey yapmasına gerek kalmadı..bulmuş işte belasını..sosyal medyanıb ne kadar aldatıcı olduğunu kanıtladı bu konu bir kez daha..baksan boy boy mutluluk resmi paylaşmışlar ama işin aslına bak adam kadından nefret ediyor kadın zorla hamile kalıp evlenmeye mecbur bırakmış..yakında bebiş ve kocişimle mutluluk pozları da paylaşır işte..
bence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..Üçüncü mesajda kötü oldu ağladı .Ona gelene kadar umrumda değilsin benden sana ne tarzında aralarına bir set çekip engellemeliydi.Müge bu konuda hala hassas.Yarası kabuk bağlamadı.Her mesajda yüreği dağlanıyor gibi geldi.
ben yapardım yaaa hem ağlardım hem yapardım :))))ben hala intikam tarafındayım.bu sazan adam cok pis oltaya gelir..baksana mala bağlamış ağlamalar falan.ne kumpas kurulur varyaaaaaaaaaa.....ama işte müge yapmaz...ama ben yapardım..o kadını da hamıle halıyle rezil ederdım....