Lanet

ne olursa olsun oda adamda duyguları olan bir canlı, insan yani,
ben çok pişman olduğunu düşünüyorum nedense öyle hissettim.

ama tabiki mügenin ona asla dönmeyeceğini biliyor.

buna benzer bir film izlemiştim onda da ağlamıştım :KK42::KK42::KK42: filmin adı Sylvia Plath

Son düzenleme:
Bence müge cvp olarak attığı o mailden sonra onu bir şekilde engellemeliydi
Yazışmaların devamının gelmesi onun iyi olma sürecini uzatıcak

Bende çok duygusal bir insanım hatta fazla duygusalım.Nedense bu adama zerre üzülmüyorum.Hatta köprüden atılacak olsa ilk ben yuvarlayabilirim.Kendisini bu kadar çok seven birine yaşattıkları affedilmez.
ben affetmekten bahsetmiyorum zaten sadece ağlıyorum :((((

Bence müge cvp olarak attığı o mailden sonra onu bir şekilde engellemeliydi
Yazışmaların devamının gelmesi onun iyi olma sürecini uzatıcak

Üçüncü mesajda kötü oldu ağladı .Ona gelene kadar umrumda değilsin benden sana ne tarzında aralarına bir set çekip engellemeliydi.Müge bu konuda hala hassas.Yarası kabuk bağlamadı.Her mesajda yüreği dağlanıyor gibi geldi.

ben hala intikam tarafındayım.bu sazan adam cok pis oltaya gelir..baksana mala bağlamış ağlamalar falan.ne kumpas kurulur varyaaaaaaaaaa.....ama işte müge yapmaz...ama ben yapardım..o kadını da hamıle halıyle rezil ederdım....

Ondan sonra 3 mail daha geldi. Müge ilkine cvp verdi gerisine cvp vermedi. Eski koca pişman oldugunu 3 kere o kadınla yattıgını üçüncüde hamile kaldıgını, cocugun ondan oldıguna inanamadıgını ama ondan oldugunu söylemiş. Sonra neden beni terkettin çok mutsuzum senle gittigimiz yerlere gittigimde seni hatırlıyorum gibilerinden. Sen bni aldatsaydın affetmezdim ama sen beni niye affetmedin demiş. Müge ona cvp vermedison msj sayfa 97 de.
dengesiz herifin tekiymiş ya..bence mügenin birşey yapmasına gerek kalmadı..bulmuş işte belasını..sosyal medyanıb ne kadar aldatıcı olduğunu kanıtladı bu konu bir kez daha..baksan boy boy mutluluk resmi paylaşmışlar ama işin aslına bak adam kadından nefret ediyor kadın zorla hamile kalıp evlenmeye mecbur bırakmış..yakında bebiş ve kocişimle mutluluk pozları da paylaşır işte..

dengesiz herifin tekiymiş ya..bence mügenin birşey yapmasına gerek kalmadı..bulmuş işte belasını..sosyal medyanıb ne kadar aldatıcı olduğunu kanıtladı bu konu bir kez daha..baksan boy boy mutluluk resmi paylaşmışlar ama işin aslına bak adam kadından nefret ediyor kadın zorla hamile kalıp evlenmeye mecbur bırakmış..yakında bebiş ve kocişimle mutluluk pozları da paylaşır işte..
dengesizmiş ve bence sık sık alkol alan biri

Üçüncü mesajda kötü oldu ağladı .Ona gelene kadar umrumda değilsin benden sana ne tarzında aralarına bir set çekip engellemeliydi.Müge bu konuda hala hassas.Yarası kabuk bağlamadı.Her mesajda yüreği dağlanıyor gibi geldi.
bence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..

ben hala intikam tarafındayım.bu sazan adam cok pis oltaya gelir..baksana mala bağlamış ağlamalar falan.ne kumpas kurulur varyaaaaaaaaaa.....ama işte müge yapmaz...ama ben yapardım..o kadını da hamıle halıyle rezil ederdım....
ben yapardım yaaa hem ağlardım hem yapardım :))))

Back
X