- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyyyyinemi kadının fendi erkeği yendi
Canım şu yorumunla o kadar mutlu oldum ki allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallah ay ne yazsam bilemedim![]()
Yeriiiiiiiimmmm seniiiiii mügeeeeeeee
![]()
Çok çok mutlu ol ınsallah guclu kadınsın vesselam ve hep öyle olacaksın sevgiler :)
Müge Allah gönlüne göre verdi, böyle hissetmeni içten dilemiştim her konunda. Bundan sonra yaşayacaklarınında en kötüsü böyle olsun inşallah. Bende olayın romantikliğinde vs değilim. Adam seviyor, aşık veya pişman diye bakmadım olaya. Sana hissettirdiklerine baktım. Neticede kalbim kuş gibi diyebiliyorsan, o herifin hangi duygu durumuyla yazdığı çokta şeyimizde (umurumuzda) yani.
Kutla bunu, git spora yazıl diyet yap kendini daha da çok sev, beğen. Hayat sana hep iyi şeyler getirsin inşallah.
Ahh canım benim yaa seninle beraber sanki hepimizin içine bir öküz oturmuştu ve o gelen mutsuzluk maili seninle beraber hepimizin içinden attı o öküzü, şimdi artık bizlerde kuş gibiyiz![]()
Müge sen hep yaz acıyı bile tatlı anlatıyorsun.
Tecavüzcü Hulusi amca![]()
Gülen gözlerin hiç solmasın müge.Yeterince üzüldün,mutlu olmana ,rahatlamana,senin kadar bizler de sevindik.
Hala içimin yağları eriyor yeminle.Aklıma geldikçe pis pis sırıtıyorum.![]()
Anaaaa neler olmus burda??
Ahmugehatun be,iste bu kuzucum be
Beter olsun pislik herifff.
Ve huzun mugenin kalbinden kalkip hizla uzaklasir.
Sayfayi bi temize cekelim, aklayalm paklayalim cekilin kiz.
Artik yeniden dogma vaktii, disko disko.
Aksam napiyosunuz hanfendi, planlariniz varmi
( ay hazir her emojiyi kullanmisken en sevdgim emoji yetim kalmasin;)
bi kahve alsam mı diye düşündüm ilk sonra üşenip okudum ve kendini o kadar güzel içsel olarak değerlendirmişsin ki ... Kimse bundan sonra seni tutamaz mügoş(ben sana böyle seslene bilir miyim
) artık istediğin her şeyi ama her şeyi başarabilirsin
![]()
mugehatun inşallah çooooook mutlu olursun. İlk kez yorum yapıyorum ve mailleri okuyunca ben de kuşlar gibi hafifledim ve sanırım artık sıkı sıkıya aramam seni evi çoluğu çocuğu ihmal ettim yaw
![]()
Müge de gecelere aktı o halay senin bu halay benim geziyor heralde![]()
Aman allahım sonunda sona geldim hehedört gündür çocuklarn elindn bir türlü hızınıza yetişemedm kızlar ya bi bekleyeydiniz ya
ama öyle güzel banlanmışsınız ki bi ara mune ye diyeyim benide banla gaza geldm diye düşündm ama bebek ağladı yazamdm@Kahve-Kokulu-Kadin kız benide guruba alın heee ne varkine
Mügem benm ya kurban olurm cnm çok sevndm olaylarn böyle geliştiğine zaten bitün kalbimle biliyorm o adamın sevmedn evlendiğini ve sana yaptığı ihanetin bedelini rabbimin ağkr ödeteceğini, ama şimdi ufaktan başlamışUfaktan ama daha başına neler gelir bak ölmezsk duyarız inşllh
Bu kadar dua boşuna edilmedi bak rabbim duydu sesimizide sana gösterdi. Hep böyle mutlu ol inşllh cnm rabbim karşına öyle bir adam çıkarsn ki bütün herifler adamlığndn utansn bizde biraz kıskank
HAYDEYİN HANIMLAR ŞİMDİ @mugehatun MÜKEMMEL KISMET İÇİN DUA ZİNCİRİNE![]()
Mugisimmmm coc cok cok sevindim ya. Kac gundur ev carsamba pazari gibi, aklim konunda, sende... Arada kacamak girip biseyler yazip okuyup cikiyorum ama bi yandan da meraktayim. Sonucta sen rahatladin, kuryuldun bu huzunlu moddan
Demistik ama bu adam mutsuz ya da kisa zamanda olacak, o kadini senle kiyaslayinca pisman olacak diye... Ahanda sonuc
Seninle birlikte biz de sevindik son gelismelere, sefamiz olsun![]()
Ohh be sonun da beraat ettim:)
Muge gelismelere cok sevindim beter olsun ayi:)
Canım Belliki adamın burnunun sürtmesi egonu okşamış ,haklı olarak kadınlık gururu diyorum,ama bu yaşanan gerçeği değiştirmez,o adam başkasının eşi ve başkasından baba olacak biri,doğrusu yanlışı tartışılır, bence artık görme duyma muhatap olma,hayatına yeni birşeyler birilerini kat,yoksa bu bir kısır döngü olacak
böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..Canım Belliki adamın burnunun sürtmesi egonu okşamış ,haklı olarak kadınlık gururu diyorum,ama bu yaşanan gerçeği değiştirmez,o adam başkasının eşi ve başkasından baba olacak biri,doğrusu yanlışı tartışılır, bence artık görme duyma muhatap olma,hayatına yeni birşeyler birilerini kat,yoksa bu bir kısır döngü olacak
Kiz uslu dur pilav yuzunden toplu katliam oldu kodesin duvarlari cok soguk hic tavsiye etmemböyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Bir de mail içeriklerini alabilirsek bizden mutlusu yok inan![]()
Muge ben kodesteyken neler oldu okuzovic maillere devam ettimi.
böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomerKızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"
"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"
"Hic mi umrunda degilim lan "
Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomerya insanın içinin yağları erimesin de ne yapsın ?
![]()
Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünküHahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attımBen burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun
Ay burayı bir keşfetse var yaa abovBeni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha
Abuuu herif yerlerde sen bisey yazdinmi mugosKızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"
Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünkü![]()
Abuuu herif yerlerde sen bisey yazdinmi mugos
Sen demiştin ayilinca pişman olur diye ne kadar iyi taniyormussun exiKızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Mugos o atsin sen bisey yazma en sonunda otutturakli bi mesaj at ben sadakate herzman onem verdim hayatimda biri var sen yabancisin bana mail atma git karinin yanina yaz hem kiskansin hrm mort olsunYok bebegım hiç bişey yazmadım. ne yazcam catlasın![]()