• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

AayyyyEn Büyük TÜRKİYEyinemi kadının fendi erkeği yendi

Hahahah öyle oldu kuzum inşallah çok şükürr :)

mugehatun mugehatun eğer sakıncası yoksa diger maillerde neler söylediğini öğrenebilir miyiz? merak ettim de:oops:

Yazayım kız nolcak :) Ben artık onun mailleriyle bogmayayım sizi diye yazmayım aslında. Hepsini kopyalayayım kuzum bırazdan.

Canım şu yorumunla o kadar mutlu oldum ki allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallah ay ne yazsam bilemedim :KK71::KK71::KK71:

Yaa canımm, fıstıgımm.. bir şey yazmasanda varlıgın yeter bebegımm

Yeriiiiiiiimmmm seniiiiii mügeeeeeeee
:KK36::KK36::KK36::KK68:

Asıl ben senı yerım kız, çok tşk ederım yanımda oldun ^^

Çok çok mutlu ol ınsallah guclu kadınsın vesselam ve hep öyle olacaksın sevgiler :)

Canım benım, sızın sayenızde valla ^^ Hepimiz inşş çoook mutlu olalım. Öptüm çoook

Müge Allah gönlüne göre verdi, böyle hissetmeni içten dilemiştim her konunda. Bundan sonra yaşayacaklarınında en kötüsü böyle olsun inşallah. Bende olayın romantikliğinde vs değilim. Adam seviyor, aşık veya pişman diye bakmadım olaya. Sana hissettirdiklerine baktım. Neticede kalbim kuş gibi diyebiliyorsan, o herifin hangi duygu durumuyla yazdığı çokta şeyimizde (umurumuzda) yani.

Kutla bunu, git spora yazıl diyet yap kendini daha da çok sev, beğen. Hayat sana hep iyi şeyler getirsin inşallah.

Ayy kuzum benım. Gerçekten kutluyorum, dün gittim alışveriş yaptım mesela. :D Aylardır bir iğne bile almaya isteği olmayan müge gitti çok şükürr.. Çok tşk ederim yanımda oldugun için, gerçekten.

Ahh canım benim yaa seninle beraber sanki hepimizin içine bir öküz oturmuştu ve o gelen mutsuzluk maili seninle beraber hepimizin içinden attı o öküzü, şimdi artık bizlerde kuş gibiyiz :halay:

Hahah haklısın kuzum, gerçekten dertlerime ortak oldunuz. Ne kadar tşk etsem az..

Müge sen hep yaz acıyı bile tatlı anlatıyorsun.
Tecavüzcü Hulusi amca:KK70:

Hahahhaa :D Bir kitap yazcam zaten şu yaşadıklarımı anlatsam baya roman olur :D

Gülen gözlerin hiç solmasın müge.Yeterince üzüldün,mutlu olmana ,rahatlamana,senin kadar bizler de sevindik.

Canımm benım çok tşk ederım size ne kadar tşk etsem az,hep yanımdaydın cok sagol

Hala içimin yağları eriyor yeminle.Aklıma geldikçe pis pis sırıtıyorum.:-)

Hahaha dostum aynı durumdayız, ohhh :D

Anaaaa neler olmus burda??:eek::eek:
Ah mugehatun mugehatun be,iste bu kuzucum be:rapci:
Beter olsun pislik herifff.
Ve huzun mugenin kalbinden kalkip hizla uzaklasir:ruh:.
Sayfayi bi temize cekelim, aklayalm paklayalim cekilin kiz.
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Artik yeniden dogma vaktii, disko disko:rapci::rapci:.
Aksam napiyosunuz hanfendi, planlariniz varmi:KK76:

( ay hazir her emojiyi kullanmisken en sevdgim emoji yetim kalmasin; :kızgın:)

Valla dün açtım bir mezdeke oynadım bir oynadım annem bu delirdi iyice diye beni izledi hahaha :D
Sana her zaman müsaitim bebegım planım yok :D
Ay çok tsk ederım yaa valla ınanılmaz moral oldun bana :D

bi kahve alsam mı diye düşündüm ilk sonra üşenip okudum ve kendini o kadar güzel içsel olarak değerlendirmişsin ki ... Kimse bundan sonra seni tutamaz mügoş :KK70: (ben sana böyle seslene bilir miyim :KK37:) artık istediğin her şeyi ama her şeyi başarabilirsin :sampiyon:

Seslen bebegım nasıl ıstersen seslen :D Ay kız gene banlanmışın ya sen neden banlandın bu sefer :D Mapus damından cıkınca gel yaz hemeeen :D İnş rabbim hepimize guzel kapılar acsın guzel ınsanlarla karsılastırsın.

mugehatun mugehatun inşallah çooooook mutlu olursun. İlk kez yorum yapıyorum ve mailleri okuyunca ben de kuşlar gibi hafifledim ve sanırım artık sıkı sıkıya aramam seni evi çoluğu çocuğu ihmal ettim yaw :KK53:

Hahaha ay alemsın kızz :D Canım benım cok tsk ederımm..

Müge de gecelere aktı o halay senin bu halay benim geziyor heralde :rapci:

Hahaha yakında onada baslıcam sanırım bebegım:D

Aman allahım sonunda sona geldim hehe :halay:dört gündür çocuklarn elindn bir türlü hızınıza yetişemedm kızlar ya bi bekleyeydiniz ya:KK11:
ama öyle güzel banlanmışsınız ki bi ara mune ye diyeyim benide banla gaza geldm diye düşündm ama bebek ağladı yazamdm:KK70: @Kahve-Kokulu-Kadin kız benide guruba alın heee ne varkine:mad:

Mügem benm ya kurban olurm cnm çok sevndm olaylarn böyle geliştiğine zaten bitün kalbimle biliyorm o adamın sevmedn evlendiğini ve sana yaptığı ihanetin bedelini rabbimin ağkr ödeteceğini, ama şimdi ufaktan başlamış:dondurma: Ufaktan ama daha başına neler gelir bak ölmezsk duyarız inşllh
Bu kadar dua boşuna edilmedi bak rabbim duydu sesimizide sana gösterdi. Hep böyle mutlu ol inşllh cnm rabbim karşına öyle bir adam çıkarsn ki bütün herifler adamlığndn utansn bizde biraz kıskank:KK45:
HAYDEYİN HANIMLAR ŞİMDİ @mugehatun MÜKEMMEL KISMET İÇİN DUA ZİNCİRİNE:dua:

Yavrum benım yaa.. Ben senı yiğerim yiğeerim :D Dua zincirini sevsinler :D
Valla bana o kadar iyilik yaptınız ki hepinize tek tek dua ediyorum. Her zaman kahrımı derdimi dinlediniz biliyorum ki gene sıkışsam buraya yazarak akıl alırım, derman bulurum. Benım gıbı hıc bıseyını kolayca paylasamayan bırısı ıcın burası nımet nımett.. İyki varsın cok tşk ederımm

Mugisimmmm coc cok cok sevindim ya. Kac gundur ev carsamba pazari gibi, aklim konunda, sende... Arada kacamak girip biseyler yazip okuyup cikiyorum ama bi yandan da meraktayim. Sonucta sen rahatladin, kuryuldun bu huzunlu moddan:halay:
Demistik ama bu adam mutsuz ya da kisa zamanda olacak, o kadini senle kiyaslayinca pisman olacak diye... Ahanda sonuc:KK76:

Seninle birlikte biz de sevindik son gelismelere, sefamiz olsun:21:

Ayşemm kuzum çok tşk ederım yaa
çok şükür bu gunlerı cok uzun surmeden gordum gorduk yaa daha ne ısterım :D
Cok sagol bebegımm

Ohh be sonun da beraat ettim:)
Muge gelismelere cok sevindim beter olsun ayi:)

Hoşgeldin ipek böcüüüm hahaha olsun kızzz olsun valla :D

Canım Belliki adamın burnunun sürtmesi egonu okşamış ,haklı olarak kadınlık gururu diyorum,ama bu yaşanan gerçeği değiştirmez,o adam başkasının eşi ve başkasından baba olacak biri,doğrusu yanlışı tartışılır, bence artık görme duyma muhatap olma,hayatına yeni birşeyler birilerini kat,yoksa bu bir kısır döngü olacak

Canım Belliki adamın burnunun sürtmesi egonu okşamış ,haklı olarak kadınlık gururu diyorum,ama bu yaşanan gerçeği değiştirmez,o adam başkasının eşi ve başkasından baba olacak biri,doğrusu yanlışı tartışılır, bence artık görme duyma muhatap olma,hayatına yeni birşeyler birilerini kat,yoksa bu bir kısır döngü olacak

:)
Tam olarak nesi yanlış gururumun okşanması anlamadım? Ne gibi bir kısır döngü olabilir ki?
Ona mailler atan ben değildim kendisi attı. Başkasının kocası oldugu baba olacagı tamamen kendı sorunu ben gayet oh olsun modundayım valla hıc umrumda degıl :D Hatta atsın mail atsın.. Eğleniriz site olarak :D

böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.

böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Kiz uslu dur pilav yuzunden toplu katliam oldu kodesin duvarlari cok soguk hic tavsiye etmem:KK14:

Kızlar mailler şöyle :KK70: :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"

"Hic mi umrunda degilim lan "
Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomer :KK53:ya insanın içinin yağları erimesin de ne yapsın ? :KK53:

Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomer :KK53:ya insanın içinin yağları erimesin de ne yapsın ? :KK53:

Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attım :D Ben burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun :D
Ay burayı bir keşfetse var yaa abov :D Beni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha

Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attım :KK70: Ben burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun :KK70:
Ay burayı bir keşfetse var yaa abov :KK70: Beni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha
Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünkü :KK53:

Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünkü :KK53:

Aynnen kuzu aynneen .beter olsunn.. ben o abla mugenın hayatındada bırı varmıs demesını beklıyorum ıns kudurur :KK48::rapci:

Kızlar mailler şöyle :KK70: :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"

"Hic mi umrunda degilim lan "
Sen demiştin ayilinca pişman olur diye ne kadar iyi taniyormussun exi
Bu arada o acı çeksin çeksin yine çeksin benim bile ne zamandır modunu dusurmustu ohhhhhlar olsun ona Ah canım heppp mutlu ol yine yazarsa haberdar et yaglarimizdan kurtulalim

Back
X