• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Evet af çıksın lütfen.Sürekli bakıyorum müge geldimi diye.İnşaallah mügeyi mutsuz edecek gelişmeler yaşanmamıştır.

Vay arkadaş kızın banı bugündemi açılmadı
1 hafta olacak ya. Cok gereksiz ve uzun bi ceza oldu:KK12:

Valla sistem ceza puanlarına göre kendi banlıyor, ben banlananların kaç gün banlı kalacağını bilmiyorum.
Müne bilmedigimden soruyorum. Bazı hesaplarda mügede dahil hesap geçici olarak pasiftir diyo. Bazı hesaplardada banlı olmasına ragmen bişe yazmıyo. Neden öyle acabaggg sitede konuyla ilgili bii yazı bulamadımda sorim dedim:kahve:

Azmin sonu! En Büyük KK
Ay resmen bütün cumartesi mesaimi, konuyu okuyarak geçirdim. İyiki de iş yokmuş, oh :işsiz:
Yalnız konunun her gelişmesin de, birkez daha hayretler içinde kaldım. En son aradığını, hayatına nasıl başkasını alırsın? diye sorduğunu okuyunca çıtayı yükseltmiş yok artık! dedim kiii, arkasından buluşmak istediğini okuyunca kalakaldım. Yüzsüzlüğün bu kadarı, pes yani!

Niyeti, amacı nedir bilemiyorum, ki sanırsam kimse anlayamadı bunu. Çözen varsa el atsın :KK42:
Ama yapabileceği her b*ku yaptı. Hepsinden tat aldı. Hepsi geldi, geçti. Baktı ki Müge geçmiyor!
Müge mutlu, Müge umursamıyor. İçine dert oldu!
Bi görüneyim, kendimi hatırlatayım unutamasın moduna girdi tamamen.
Ama sanırsam kendi kazdığı kuyuya, kendisi düşücek :)
Oh olsun ona.
'' Mazlumun ahı aheste aheste alınıırr, bırakın kazandım zannetsin zavallı! '' :halay:
Sabahtan beri bu şarkı dilimdeydi, cuk oturdu! :))

Bununda üstesinden geliceğine inanıyorum Mügehatun, sen çok güçlüsün!
Ve senin gücünle birlikte, duanın gücü de eklenince durum ortada :KK36:
Artık mutlu olması sırası sende!

Çık şu mapus damlarından da, gelişmeleri alalım. :olamaz:
Hayırlı haberlerle gel inşallah :KK200:

Back
X