Laparoskopi ameliyatı olanlar

Bn o macundan 3 kutu kullandım hiç faydası olmadı bana herkese önerdim çevredekilere de faydası olmadı bilmiyorum tabi bünyeden bünyeye fark gösteriyo

Merhaba arkadaşlar aynı ameliyatı eylül de oldum..
Sağ tüpüm iptal edildi ve aşırı yapışıklık varmış yapışıklıklar açıldı.. sol tüp temiz çıktı..
Ameliyat toplamda gidip odaya gelmem 3 saati buldu aynı gün akşamı eve geldim..
1 hafta evde yattım ağrı fln olmuyor sadece gaz sancısı oluyor..
Sormak istediğiniz birşeyler varsa yanıtlarım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yumurtalığa bi zarar oldu mu ameliyatın

bugün sabahtan itibaren cuma gününe kadar katı hiç bir yiyecek tüketmicekmişim açlıktan ölüyorumsürekli corba meyve suyu tükettim bugün sabah 7 de hastaneye yatış yapacagım 12 e kadar tahlillerim anestezi işlemlerim yapılacak 12 dede ameliyata alınacağım minimum 2 saat sürer ameliyatın bagırsaktaki nodülün bizi zorlamasına baglı süresi dedi 10 15 günlük rapor yazacagım durumuna göre dedi canım

Anladım canım hadi allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer ameliyatın bende bayramdan sonra olacam ameliyat

Hayır canım yumurtaligima dokunmadılar zaten.. tüp ü aldılar.. yapışan yerleri açtılar..
Anladım bn en çok ondan korkuyorum inşallah en az zararla çıkarım ameliyattan

Anladım bn en çok ondan korkuyorum inşallah en az zararla çıkarım ameliyattan

Korkma canım bana ilk başta 2 tüpü de alacağız dediler hastanede ameliyat öncesi..
Artık sadece tüp bebek le anne olabilirsin dediler.. hastane korudorunda yere oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hiç unutmam o günü..gelen geçen bana bakıyordu YAZIK diyordu.. 2 hafta sonra hazırlıklı gitmiştim ameliyata.. 2 tüp de alınacak diye..
Doktor sol tüp temiz çok iyi durumda ona ellemedik sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı onu iptal etti.. yapışıklık varmış yapışıklıklar açıldı.. normal yolla anne olabilirsin dediler 6 aydır olmadı.. Daha fazla zaman kaybetmeden dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. hepimizin hakkında hayırlısı...

İnşallah rabbim yardımcımız olsun donmuş embriyonla tez zamanda hamile kalırsın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

İnşallah rabbim yardımcımız olsun donmuş embriyonla tez zamanda hamile kalırsın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amin inşallah allah razı olsun canım
Zorlu yol ama hepimiz için sonu güzel olsun inşallah ben 5 yıldır mücadele ediyorum..

Amin inşallah allah razı olsun canım
Zorlu yol ama hepimiz için sonu güzel olsun inşallah ben 5 yıldır mücadele ediyorum..
Bnde 4 yıldır uğraşıyorum rabbimin vardır bi bildiği

Ameliyat oldum canım seni korkutmak istemem ama dünkü acı kadar hiç bir zaman agrı çekmedim ben çok şükür bugün daha iyimgaz sancısı mahfetti beniiii dün
Hadi yaa en korktuğun şey de gaz sancısı bnde yumurta topladıktan sonrada olmustu çok sancı cekmiştim geçmiş olsun canım inşallah hayırlıca toparlanırsın ve hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…