- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 33
Canım yanlız teşhisi konulmuş hastalara özel saglık sigortası olmuyor bilgin olsn bende çk arastrdm farklı şartları varÇok iyiymiş valla o kadar para vereceğime sağlık sigortası yaptırırım bnde
Evet oncesinde teshis konulmamasi lazimCanım yanlız teşhisi konulmuş hastalara özel saglık sigortası olmuyor bilgin olsn bende çk arastrdm farklı şartları var
M melike3499 ameliyat oldunmu canm
Bnde adetime bi kaç gün kaldı adetten sonda gidicem fiyat ne kadarmışolmadım canım 10 gün sonra doktor 2. kez muayene edip ameliyat tarihi verecek ama fiyat aldım hastaneden ameliyat için sen naptın
Bnde adetime bi kaç gün kaldı adetten sonda gidicem fiyat ne kadarmış
Pahalıymış baya canmNormalde 20 25 bin civarı bu ameliyatınız ama tüp bebek birimiyle ahmet göçmenn anlaşması oldugu için 12,5 civarı dediler bana
Pahalıymış baya canm
Anladım canm hayırlısı olur inşallah rabbim şifamızı nasip etsin cümlemizinevet canım ama 20 25 i duyunca genede rahatşadm ben 12 13 bine razıyım artık
Canım bnde doktora gittim ameliyat şart dedi 6.000 liraymış ameliyat fiyatıevet canım ama 20 25 i duyunca genede rahatşadm ben 12 13 bine razıyım artık
Canım bnde doktora gittim ameliyat şart dedi 6.000 liraymış ameliyat fiyatı
Doktor hemen gün veriyor da Eşime fiyat çok geldiFiyata cok iyi demiş canım ne zaman olucaksın oda bellimi
Doktor hemen gün veriyor da Eşime fiyat çok geldi
Doktor çok iyi tabiki bn zaten ondan başka bi yerde olmamvalla canım doktorundan eminsen eger evet doktorum ameliyatta iyiymiş diyebiliyosan fiyat cok iyi ucuz olsn diye başka bi doktorda kendini riske atma sakn
o zmn hiç düşünmedn kendini ayarlar ayarlamaz ol bide amelşyat sonrası dinlendirme süresi varDoktor çok iyi tabiki bn zaten ondan başka bi yerde olmam
Evet sen ne zaman olacam belli oldu muo zmn hiç düşünmedn kendini ayarlar ayarlamaz ol bide amelşyat sonrası dinlendirme süresi var
Evet sen ne zaman olacam belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?