Canım hiç korkma ameliyattan bende de vardı hidrosalpenks.. o olduğu sürece hamile kalamayız ameliyat şart.. Eylül de oldum ben ameliyatı.. 10 haziran da dondurulmuş embriyolar ile tedaviye başlayacağız nasipse..
Bende tek sorun hidrosalpenks i öğrendiğim gün çok ağladım.. doktor senin normal yolla çocuğun olmaz ameliyat olmalısın tüplerini almalıyız yoksa tüp bebek de tutmaz dedi..
Hastane korudorunda yere oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hiç unutmam gelen geçen bana bakip YAZIK diyordu
Sonra bu fikre alıştım madem bana zarar veriyor bu tüpler alınsın o zaman dedim..
Ameliyata 13 de girdim 17 de odaya getirdiler.. 19 buçuk gibi eve gittim 1 hafta evde dinlendim...
Allah yardımcımız olsun hepimize sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin Inşallah...
Sende mi ameliyat olacaksın canımbende aynı durumdayım canım.
Sende mi ameliyat olacaksın canım
Bnde aynı kıştan beri sürekli erteliyoruz maddi sıkıntıdan ama bayramdan sonra olacam nasip olursa yoksa transfer yapmıyo doktorolmam gerekiyorda erteliyoruz sürekli
Bnde aynı kıştan beri sürekli erteliyoruz maddi sıkıntıdan ama bayramdan sonra olacam nasip olursa yoksa transfer yapmıyo doktor
Yok benim tek tüpünü alacak eğer almazsa tüp ü bağlayacak banada 6000 dedi senin iyiymiş 1200 lira evet öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı döllendirip embriyolar donduruldu suan amaeliyat olup transfer yapılacak canımaynı canım benim senin 2 tüpdemi alınacak yoksa tek mi. ameliyattan önce yumurtalarını mı toplattın canım bana ameliyat 1200 dediler sana
Yok benim tek tüpünü alacak eğer almazsa tüp ü bağlayacak banada 6000 dedi senin iyiymiş 1200 lira evet öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı döllendirip embriyolar donduruldu suan amaeliyat olup transfer yapılacak canım
7500 verdik onada ilaçlar hariç canımanladım kuzun pahlıymış gerçektenyumurta toplayıp döllendirme işlemine ne kdar verdin
Sen hangi hastanede tedavi görüyorum istanbul da mısınanladım kuzun pahlıymış gerçektenyumurta toplayıp döllendirme işlemine ne kdar verdin
7500 verdik onada ilaçlar hariç canım
Sen hangi hastanede tedavi görüyorum istanbul da mısın
Evet canım bnde medikal park ta tedavi görüyorum İstanbul’da bana da doktor ameliyat olmadan transfer olmaz diyo Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada geçmiş olsun canım tez günde hayırlı haberler alırız inşallahtüp bebek ücreti vermişsiniz canım yani. yok antalyadayım ilk önce medical park gidiyordum. hatta orda ilk laraskopi ameliyatımı oldum ama doktor tüplerim iyileşir diye almamış. sadece tıkanıkları açtı. ama hamile kalmadım.
bidaha gitmedim oraya. şimdi vitale hastanesine gidiyourmcanım
Evet canım bnde medikal park ta tedavi görüyorum İstanbul’da bana da doktor ameliyat olmadan transfer olmaz diyo Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada geçmiş olsun canım tez günde hayırlı haberler alırız inşallah
Aynn canım doktorda bana aynısı söyledibanada öyle dedi canım ameliyatsız koyarsak bebek düşer diyor tüpten gelen sıvı zararlıymış
Canım nerde ameliyat olacaksın? ameliyat tarihin alındı mı?
Benim aşırı derecede yapışıklık varmış.. onları açmışlar.. yumurtalıklara zarar vermezler merak etme.. o işi yapanlar sonuçta ilk kez ameliyat yapmıyor öyle düşün.. bizim gibi aynı sorunu yaşayan kaç insan var.. şükürki çaresiz değiliz.. tüp bebek şansımız var çok şükür... bu forum da hidrolu olup ameliyattan sonraki tüp bebek tedavisinde hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar var.. bizde onlar gibi mutlu sona ulaşırız hayırlı bir şekilde inşallah yarabbimmm...
Çok haklısın.Amin canım amin allah hepimizin yüzünü güldürsün.Olumlu düşün hepimiz o doktor odasından ağlayarak çıktık kolay degil ama unutmamamız gereken bişy var anne olmak güçlü olmayı gerektirir allah sonunu güzel eylesin yeterki bizlere bi evlat nasip etsin ameliyat korkusu , acısı nedirki.
Anne hakkı ödenmez diye boşuna demiyolar :)
olmam gerekiyorda erteliyoruz sürekli
Aynn canım doktorda bana aynısı söyledi
Arkadaşım lütfen ertelemeyin ameliyat bizim için kurtuluş lütfen korkulacak bişey yok.. hepimiz olduk şükür bir problem olmadı bian önce olup kurtulun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?