- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Merhaba Kaderdaşlarım, 5 Gün Oldu Laparoskopi Yaptirali. Ameliyatı Olduğum Güne Kadar Sebepsiz İnfertilite Tanısı Konulmuştu Bize Neyse Ki İyi Bir Doktora Denk Geldim 5 Yıl İçinde Ne Tahlil Ne Filmler Cektirdiysem Goturdum Ve Çok Şaşırdı Bu Sonuçlara Göre Şimdiye Kadar Hamile Olman Lazımdı Dedi. Napalim Diye Sorarken Doktor İllaki Bir Sebep Vardır Hiç Birşey Sebepsiz Değil O Yüzden Emin Olmak İçin Laparoskopi Yaptıralım Dedi. İlk Defa Duymustum Ve Dikişli Bir Operasyon Olduğunu Bile Bilmiyordum. Rahim Filminde Tüpler Açık Gözüküyordu 3 Yıl Olacaktı Yaptirali. Rahim Filminde Kesin Gözükmez Bununla Hem Emin Oluruz Hem De Cozumleriz Dedi. Kabul Ettim Ve 10 Gün Sonra Oldum. İki Tüpte Yapışıklık Varmış Biri Damarlarla Dolanmış Neyse Ki Çok Sukur İkisi de Açıldı...
Cook Umutsuzken Umudum Yeşerdi Rabbim Kimseyi Umutsuz Etmesin İnşallah Çok Zor
Asıl Konu Bundan Sonra. Bu Ameliyatı Geçirip Hamile Kalan Var Mı? Ve Kaç Ay Sonra Hamile Kaldiniz? Neler Yaptınız? Bana Neler Onerirsiniz? Bana Umut Olursunuz İnşallah ❤
Cook Umutsuzken Umudum Yeşerdi Rabbim Kimseyi Umutsuz Etmesin İnşallah Çok Zor

Asıl Konu Bundan Sonra. Bu Ameliyatı Geçirip Hamile Kalan Var Mı? Ve Kaç Ay Sonra Hamile Kaldiniz? Neler Yaptınız? Bana Neler Onerirsiniz? Bana Umut Olursunuz İnşallah ❤