Laparoskopi Ameliyati Olup Hamile Kalan Var Mı?

Sen ciddi misin yaaa maşallah vallahi daha pazar günü ilk defa eşimle beraber iş yaptık egilmeden ama dikisim değil içi ağrıyo hala penguen gibi yürüyorum :)))))
bilmiyorum hastane ve doktor faktoru olabılır bende ılk 2 gun haf dikişlerimde agrı oldu sonra gecti bide gecirdiğin işlem belki etkilemiştir bende fazla bişey yapmamıslar içerde sende biran önce iyi olursun insallah

bilmiyorum hastane ve doktor faktoru olabılır bende ılk 2 gun haf dikişlerimde agrı oldu sonra gecti bide gecirdiğin işlem belki etkilemiştir bende fazla bişey yapmamıslar içerde sende biran önce iyi olursun insallah

Çok sukur canım çok sevindim vallahi peki seeey ilişki oldu mu?

Merhaba bende sebepsız ınfertilite teşhisi ile beklıyorum.. 2 yıl oldu ve 1 kez klomen kullandım sadece şimdide 5 cm kistım için dogum kontrol hapı kullanıyorum. Her gun lekelenmem oldu 15 gunu geckindir. Hsg cekıldı hıcbır sorun yok dendı.
Hiçbir gerekce olmadan laparskopı neden yapılıyor. Sızdekı gıbı buyuk bır problemı gormek için hsg yeterli degılmı?

Merhaba bende sebepsız ınfertilite teşhisi ile beklıyorum.. 2 yıl oldu ve 1 kez klomen kullandım sadece şimdide 5 cm kistım için dogum kontrol hapı kullanıyorum. Her gun lekelenmem oldu 15 gunu geckindir. Hsg cekıldı hıcbır sorun yok dendı.
Hiçbir gerekce olmadan laparskopı neden yapılıyor. Sızdekı gıbı buyuk bır problemı gormek için hsg yeterli degılmı?
bazen yeterli olmayabiliyo ben 3 kez cektirdim hepsi temiz cıktı 2 kez tüp bebek tutmayınca karar verildi ve yine bişey cıkmadı nasip demekki ama sonucta stresim gitti kafam rahatladı

Canım benim dün kontrolüm vardi doktora dedim neden şimdiye kadar böyle bir probleminin olduğunu söylemedi hiç bir doktor söylemedi diye doktor da rahim filminde herşey detaylı olarak görülmüyor ve çözümlü olmuyor bu yüzden girememiş olabilirler dedi 5 yıldır evliyim ameliyatla öğrenildi tuplerimin kapalı olduğunu çok sukur açtılar da bakalım nasip. İki yıl için bence çok erken laparoskopi tabi doktorun daha iyi bilir

Canım benim yaa Rabbim şifa versin inşallah peki takviye verdi mi?
Bana bi ilaç vermedi doktorum ama ben omega 3 ve koenzim q10 kullanıyorum . Eşim e vitamini proxeed plus omega 3 ve karışim kullanıyor . Hayırlısı olsun tabi . Tüp bebek bizimki . 31 yaşındayım 3 yıldır evliyim .

Bana bi ilaç vermedi doktorum ama ben omega 3 ve koenzim q10 kullanıyorum . Eşim e vitamini proxeed plus omega 3 ve karışim kullanıyor . Hayırlısı olsun tabi . Tüp bebek bizimki . 31 yaşındayım 3 yıldır evliyim .

Ablacim Rabbim şifa versin inşallah tüp bebeği ne zaman dusunuyosunuz

Back
X