- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
İnsallah canim benim.Aminnnnn ablam amin hayırlı ve sağlıklısından inşallah :-* ayyyy inşallah yaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim benim.Aminnnnn ablam amin hayırlı ve sağlıklısından inşallah :-* ayyyy inşallah yaaaa![]()
Evt canim Bülent tras hocaya sorular sormusum istersen oraya da bak. Adetim gecikmisti 15 günde toparlandim.Canım okudum tüm sayfaları,
Rabbim nasip etsin yeter ki..
Peki ameliyattan sonra durumun nsl
adetlerinde bir değişiklik oldu mu
Gerçi 1 ay olmuş sanırım..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. .
Tanı amaçlı önce histeroskopi yapılıyor ondan sonra bu işlem.
Geçmiş olsun bilgim yok bu konuda umarım bebişin daha fazla bekletmez canım
avuçdolusu dua geçmiş olsun hepinize
ben yeni katıldım aranıza benimde iki tüpümde hsg de tıkalı çıktı dotor diğer ay adetten sonraki gün ameliyat dedi
tıkalı olupta açılan var mı ?
saol canım cümlemizin inşallahCanım hayırlı olaun aramıza hoş geldin. Benim hsg da açık cikmislardi aradan 3 yıl geçti. İlk sayfayı oku istersen detaylı anlatmistim. Çok sukur açıldı ameliyatla Rabbim sana da şifa versin inşallah kardeşim
Ameliyatin ne zaman olacaksaol canım cümlemizin inşallah
Merhaba Kaderdaşlarım, 5 Gün Oldu Laparoskopi Yaptirali. Ameliyatı Olduğum Güne Kadar Sebepsiz İnfertilite Tanısı Konulmuştu Bize Neyse Ki İyi Bir Doktora Denk Geldim 5 Yıl İçinde Ne Tahlil Ne Filmler Cektirdiysem Goturdum Ve Çok Şaşırdı Bu Sonuçlara Göre Şimdiye Kadar Hamile Olman Lazımdı Dedi. Napalim Diye Sorarken Doktor İllaki Bir Sebep Vardır Hiç Birşey Sebepsiz Değil O Yüzden Emin Olmak İçin Laparoskopi Yaptıralım Dedi. İlk Defa Duymustum Ve Dikişli Bir Operasyon Olduğunu Bile Bilmiyordum. Rahim Filminde Tüpler Açık Gözüküyordu 3 Yıl Olacaktı Yaptirali. Rahim Filminde Kesin Gözükmez Bununla Hem Emin Oluruz Hem De Cozumleriz Dedi. Kabul Ettim Ve 10 Gün Sonra Oldum. İki Tüpte Yapışıklık Varmış Biri Damarlarla Dolanmış Neyse Ki Çok Sukur İkisi de Açıldı...
Cook Umutsuzken Umudum Yeşerdi Rabbim Kimseyi Umutsuz Etmesin İnşallah Çok Zor
Asıl Konu Bundan Sonra. Bu Ameliyatı Geçirip Hamile Kalan Var Mı? Ve Kaç Ay Sonra Hamile Kaldiniz? Neler Yaptınız? Bana Neler Onerirsiniz? Bana Umut Olursunuz İnşallah ❤
BenEstağfurullah canım Allahım emeğinin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı evladına erkenden gebe kalirsin inşallah ♥ şöyle diyim iki kasigimdaki damarlar seyiriyo acildigini hissediyorum ya da kendimi öyle adapte ediyorum :))) laparoskopi oncesi EKG akk yaptırdım hepsi temiz sadece tansiyonum aşırı dusuktu 7-5 ti daha da dusmus olarabilir 8 kilo serum yedim ilk gün şapsaldim sonraki gün de öyle agrim sızım yoktu iğne ve ilaclardan dolayı suan 5. Gunumdeyim yuruyorum cok sukur dogruldum fakat kasigima dogru olan kesigim şis ici de sis biraz agriyo. doktorum çok iyiydi gerçekten anestezi uzmanından hemşiresine kadar çok iyi davrandilar. D.bakirda yaptırdım canım. İki gunduz bir gecr kaldim hastanede 8 gun sonra kontrolum var.Ben de çok merak ediyorum acaba adet gunum değişecek mi yumurtlama durumum nasıl bu ay kafamda deli sorular :)
Çok geçmiş olsun canım benimkide sebepsiz infertile diye geciyo 4 yıldır ugrasıyoruz olmuyo 3 kez aşılama 2 kez tüp bebek yaptırdık hamile kalamadım hiç 3 kezde hsg cekirdim tabi hiç bır sorun yok dogal gebelil olabilir deniliyo ama bebek yok seni cok iyi anlıyabiliyorum banada lapraskopik hipereskopi yapılacak arastırılmak için herseyi yaptırdım haber bekliyorum bugun yarın arıycaklar sana sormak istediğim su canım su an nasıl hissediyosun kendini zormuydu nasıl yaptırdın nerde yaptırdın bide cok soru sordum sanırım hakkını helal et şimdiden