- 3 Şubat 2015
- 214
- 115
- 123
- 40
- Konu Sahibi 33elifnaz33
-
Histeroskopi oldum kanama çok şiddetli değilse korkma damla damlaysa 3 gün kanama normal bende olmadı o ayrı ama olan çok dr sorsan daha iyi olur geçmiş olsun.kızlar ben 2 gün önce laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum kanamam var bu normalmi korkuyorum.
kanamam adet kanaması gibi hani 2. gün biraz yoğun olurya öyle ve açık renk pembemsiHisteroskopi oldum kanama çok şiddetli değilse korkma damla damlaysa 3 gün kanama normal bende olmadı o ayrı ama olan çok dr sorsan daha iyi olur geçmiş olsun.
Bildiğim kadarıyla okadar yoğun kanama olmaması lazim devlet hastsnesindemi oldun ameliyati özelde olduysa dr ara mutlaka.kanamam adet kanaması gibi hani 2. gün biraz yoğun olurya öyle ve açık renk pembemsi
bende olmadı idrar yollarını üşütmüş olabilirsin veya enfeksiyondandırSlm kizlar nende iki gün önce Laparoskopi oldum. Ama ameliyattan beri idrarimda cok yanma oluyor sizinde oluyormuydu
Yok canim sunta taktilar ya ondan galiba benimle bir bi arkadasda olmuştu onunda ayniymis idrarda yanma oluyormus doktor ona üç günde geçer demişbende olmadı idrar yollarını üşütmüş olabilirsin veya enfeksiyondandır
evet olabilir tahriş olmuşturYok canim sunta taktilar ya ondan galiba benimle bir bi arkadasda olmuştu onunda ayniymis idrarda yanma oluyormus doktor ona üç günde geçer demiş
sizde sorun neydiYok canim sunta taktilar ya ondan galiba benimle bir bi arkadasda olmuştu onunda ayniymis idrarda yanma oluyormus doktor ona üç günde geçer demiş
Benim iki yıl içerisinde üç kimyasal gebeligim oldu canım. Doktor da rahimde mi bişey var acaba diye Laparoskopi yapti. Rahimde hafif yapışıkliklarim varmış onlari açmış canımsizde sorun neydi
geçmiş olsunBenim iki yıl içerisinde üç kimyasal gebeligim oldu canım. Doktor da rahimde mi bişey var acaba diye Laparoskopi yapti. Rahimde hafif yapışıkliklarim varmış onlari açmış canım
Sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratip sordurmadangeçmiş olsun
amin benim 9 yaşında bi kızım var oda zor oldu tam tüp yaptıracağım ay adet görmeyi bekliyordum hamile kalmışım hsg den sonra, ikinciyede 3 senedir uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısıSagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratip sordurmadan
Olur canım olur ne güzel kızın varmış Rabbim bagislasin inşallah. Sizin sorun ne pekiamin benim 9 yaşında bi kızım var oda zor oldu tam tüp yaptıracağım ay adet görmeyi bekliyordum hamile kalmışım hsg den sonra, ikinciyede 3 senedir uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı
Olur canım olur ne güzel kızın varmış Rabbim bagislasin inşallah. Sizin sorun ne peki[/
amin canım benim geçirdiğim ameliyatlardan dolayı(barsak,apandist,kist,sezaryen)tuplerle rahim dışında yapışıklığım vardı etrafını saran.buda hamile kalmaya engelmiş tüpler vakum görevi yapmıyomuş ameliyatla temizlendi çok şükür.6 ay süre verdi doktorum.eşim yılbaşından sonra hemen tüp bebeğe geçelim beklemeyelim diyo doktorum daha yaşın genç eşinde problem yok olur dio ortada kaldımOlur canım olur ne güzel kızın varmış Rabbim bagislasin inşallah. Sizin sorun ne peki
Kaç yaşındasin canim. Eşler böyle hemen olsun istiyorlar. Bana da doktorum alti ay verdi eşim dün diyo öbür ay aşılama yapalim diyo. Bende artık çok yoruldum ya hazirandan beri iki kere düşük oldu bu ay ameliyat oldum ben altı ay bekliycem dedim. Bir çocuğunuz var canim bence iki üç ay daha bekleyin olmazsa tüpe geçinamin canım benim geçirdiğim ameliyatlardan dolayı(barsak,apandist,kist,sezaryen)tuplerle rahim dışında yapışıklığım vardı etrafını saran.buda hamile kalmaya engelmiş tüpler vakum görevi yapmıyomuş ameliyatla temizlendi çok şükür.6 ay süre verdi doktorum.eşim yılbaşından sonra hemen tüp bebeğe geçelim beklemeyelim diyo doktorum daha yaşın genç eşinde problem yok olur dio ortada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?