laparoskopi ve histereskopi olanlar

33elifnaz33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
214
115
123
40
kızlar ben 2 gün önce laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum kanamam var bu normalmi korkuyorum.

Slm kizlar nende iki gün önce Laparoskopi oldum. Ama ameliyattan beri idrarimda cok yanma oluyor sizinde oluyormuydu

Sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratip sordurmadan
amin benim 9 yaşında bi kızım var oda zor oldu tam tüp yaptıracağım ay adet görmeyi bekliyordum hamile kalmışım hsg den sonra, ikinciyede 3 senedir uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı

amin benim 9 yaşında bi kızım var oda zor oldu tam tüp yaptıracağım ay adet görmeyi bekliyordum hamile kalmışım hsg den sonra, ikinciyede 3 senedir uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı
Olur canım olur ne güzel kızın varmış Rabbim bagislasin inşallah. Sizin sorun ne peki

Olur canım olur ne güzel kızın varmış Rabbim bagislasin inşallah. Sizin sorun ne peki
amin canım benim geçirdiğim ameliyatlardan dolayı(barsak,apandist,kist,sezaryen)tuplerle rahim dışında yapışıklığım vardı etrafını saran.buda hamile kalmaya engelmiş tüpler vakum görevi yapmıyomuş ameliyatla temizlendi çok şükür.6 ay süre verdi doktorum.eşim yılbaşından sonra hemen tüp bebeğe geçelim beklemeyelim diyo doktorum daha yaşın genç eşinde problem yok olur dio ortada kaldım

Kaç yaşındasin canim. Eşler böyle hemen olsun istiyorlar. Bana da doktorum alti ay verdi eşim dün diyo öbür ay aşılama yapalim diyo. Bende artık çok yoruldum ya hazirandan beri iki kere düşük oldu bu ay ameliyat oldum ben altı ay bekliycem dedim. Bir çocuğunuz var canim bence iki üç ay daha bekleyin olmazsa tüpe geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…