laparoskopi ve histereskopi olanlar

benimde niyetim beklemek 30 yaşındayım canım ben bide ayrıca incir havuç kürü yapsam diyorum eşim izin vermiyo biraz pimpirikli kendisi yine yapışıklığın olur bişe olur diye sen denedinmi böyle kürler

Benim geçen yıl kistim vardi canim onun için soğan kuru yaptim o iyi geldi kistimi geçirdi incirde yaptim bir ay yaptim ondan bi etki görmedim. Onu cok icmedigim icin galiba etki gormedim . Vitaminlere basliycam canim ben yumurta kaliteli olsun diye bakalım

benimde niyetim yumurtalar kaliteli olsun çatlasın diye saklı gizli yapcam ama heralde

Merhaba kızlar bende laparoskopi ve histeroskopi olucam. Çok korkuyorum zor ameliyatlarmi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar bende laparoskopi ve histeroskopi olucam. Çok korkuyorum zor ameliyatlarmi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canim kisiden kisiye degisiyo. Ben nette okudum cok basit ameliyat laparoskopi diye, esimle idare ederiz diye kimseyi cagirmadim yanima. Ameliyatta yapisikliktan baska sorunlarim da oldugu ortaya cikti, yarim saat surer denen ameliyat 2 saat surdu. Korkulacak bi ameliyat degil ama ben galiba uzun surdufu icin cok sikinti cektim. Ameliyathane soguk diye omuzlarim tutuldu, gogus altim ve omuzlarim karnimdan daha cok agriyo mesela, bogazima taktiklari sey yuzunden bogazim agriyo. Karnimda 4 delik var o zaten agriyo. Sikintili bi surec ama korkulacak bi sey yok.

Bogazimiza ne takıyorlar ya Allah im sadece damardan narkoz vermiyorlarmi ben panik biriyim boğaza falan uyuduktan sonra takiyorlardir inşallah bisey

Bogazimiza ne takıyorlar ya Allah im sadece damardan narkoz vermiyorlarmi ben panik biriyim boğaza falan uyuduktan sonra takiyorlardir inşallah bisey
Uyuduktan sonra takmislar canim ben de gormedim. Discide agzina takiyolar ya oyle bi seymis. Ama bogazi tahris etmis benim. Zaten uyuduktan sonra hicbi sey hissetmiyosun o yuzden zorlugu yok. Uyaninca da anestezinin etkisi biraz zorluyo mide bulantisi falan, benim bugun4 gunum cok eziyeti kalmadi daha rahatladim gibi

Çok geçmiş olsun canim daha yeni olmuşsun atlatmissin ne guzel benim rahimim y seklindeymis hem histeroskopi hem laparoskopi olucakmisim. Düşüklere neden olabiliyormus. İnşallah düzelir. Ben şimdiye kadar hiç anestezili bi ameliyat olmadım uyanamamaktan korkuyorum bir tanıdığım sezeryanda ölmustu onun etkisi var uzerimde birde bu ameliyat adetin kaçıncı günü yapiliyor

Hiiiic kasma germe bosu bosuna kendini, ben de olmamistim, bi de cok korkarim boyle ameliyattan falan. Ben de aglama krizi basladi ameliyattan once agladim agladim olmicam eve gitcem diye. Doktorum o kadar mukemmel bi insan ki o sakinlestirdi geldi konustu, ameliyattan once sakinlestirici yaptirdi bi de. Ameliyathanede sadece anestezi doktorunun ben doktor bi sey bi sey dedigini hatirliyorum sonra gitmisim. O yuzden sen de benim gibi germe bosuna kendini kotu seyler dusunme. Senin o yazdigin cok istisna Allah korusun dusunme o tarz seyleri. Dedigim gibi cok cok korkulacak bi ameliyat degil. Gobegimde 4 tane delik var sadece, normali 3 mus

Bende 2kez dusuk yaptim.rahmim uterus bicornismis perde var sanki diyo doktorlar ameliyat olabilirim bemde.devlet mi guvenli ozelde mi olmak daha iyi capada arastirma yaptiriyorum suanda neolur banada filir verin

Bende 2kez dusuk yaptim.rahmim uterus bicornismis perde var sanki diyo doktorlar ameliyat olabilirim bemde.devlet mi guvenli ozelde mi olmak daha iyi capada arastirma yaptiriyorum suanda neolur banada filir verin
Ozel tabi ko daha konforlu ve rahat ama devlette de mukemmel isinin ehli doktorlar var ama iste ameliyatiniza girmeye ikna etmek cok zor hastaneden ziyade doktor arastirin bence

Canim bende üç düşük yaptim Laparoskopi yapıldı geçen ay devlette yaptirdim doktorum çok iyiydi ilgilendi onun için devlette yaptirdim bişey cikmadi düşük için bende

Merhaba , acaba laparoskopiden sonra karnınızda deliklerin izi kalıyor ku ? Belli mi ?

Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederm.cok zor sureclrden geciyorm Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.ben istanbuldayim capa tip fakiltesi arastrma yaptirdim daha kesn degil operasyon icin karar verilecek.zeynep90hangi ilde hangi hastanede ameliyat oldun?

Bende canim öyle bu aralar kendimde değilim. Eşimde azosperm sorunu vardı. Sperm çıktı şükür dondurduk. Benim tahlillerde bir sorun yok diye sevinirken rahimim y şeklinde egrilik var diye hiç tüp bebek denemeden laporoskopi ve histeroskopi önerdi. Çok korkuyorum. Ben capada olucam canim. Doktorları nasıl bilmiyorum. Arastirdiginda bana da yazar misin. Benim rahim filmi sonucumdada uterus bikornuat yazıyor böyle sonuçlara bu ameliyatları yapıyorlarmış? Düşünmekten kafayı yicem artik

Ben Antalya'dayim canım araştırma hastanesinde oldum. Bi sorun yoktu bende ama üç tane düşük olunca doktor yapalim aklimizdan çıksın dedi doktoruma güvenip yaptirdim. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin en kisa zamanda bebislerimizi göndersin inşallah canim

Melikecim insalhh Rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun.demekki asmamiz gereken engeller var dua edip sabir etmekden baska caremiz yok.benim arastirmalarim devam ediyor durumlar netlesince senide bilgilendirirm capadaki doktorlari arastiriyorm.Rabbim buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…