laparoskopi ve histereskopi olanlar

Çok teşekkür ederim canim tuplerim açık görünüyor rahmimde egrilik var ve y şeklinde yazıyor film sonucumda. Ben hiç hamile kalmadım düşük yapmadım hiç hamile kalmadan bana bu ameliyatları yapmaları ne kadar doğru bilemiyorum. 9 ay sağlıklı gebelik geçiren de var düşük yapan da sinirden sitresten midem bulanıyor.

Canim benim rahmim de hafif v gibiymis yani iç tarafi hafif içeriye doğruymus. Üç düşük olunca doktor yapalim ama hiç dusugun olmasaydı gerek yok derdim. Aklimzda kalmasin yapalim dedi yapti. Ameliyattan sonra Doktora sordum rahim nasil diye yok öyle abartilacak bisey degil ellemedim onun için dedi. Ama ozeldeki doktor traşlamamiz gerek rahmi diyordu. Bence tek doktorla kalma iki üç doktor gez. Ben üç tane doktora gostermistim filmi. Filimde hersey temiz yaziyo ama fotoğrafindan anlamislardi hafif bi eğrilik oldugunu. Bi de senin dusugun falanda yok eğer olsaydi etken olabilir derdik canim sen başka doktorlarada göster filmi

Benim üç yerden izim vardi canim biri gobegimden digerleri kasigimin ordan göbek deligimdeki belli degil diger ikisinden de çok az bi çizgi kaldi canim
Tsk ederım cnm cevabın için. Peki yumurta sayınızda bir azalma oldu mu lakoroskopiden sonra , benım tüpüm alınacak yumurta sayımda azalma olur mu dıye korkuyorum.

Hic hamile kalmadim dusukte yapmadim ama sol tupum kapali cikti ciddi bi enfekdiyon sonucida kapanabilirms tupler dr laparoskopi histereskopi yapalim dedi baska dr yede gostermedim cok korkuyorum kizlar nolur cevap yazin

Hic hamile kalmadim dusukte yapmadim ama sol tupum kapali cikti ciddi bi enfekdiyon sonucida kapanabilirms tupler dr laparoskopi histereskopi yapalim dedi baska dr yede gostermedim cok korkuyorum kizlar nolur cevap yazin
Canim nerde cekildin rahim filmini bazen kapalı olan tupler başka bi yerde başka rahim filminde açık cikabiliyormus burda okumussundur örneklerini hem tek tuplede hamile kalan oluyormuş. Bende hiç hamile kalmadım bende de egrilik çıktı doktorlar lap. His. Dedi. Dün bi doktora daha gösterdim zaten dondurulmuş spermle olucak bi kere tüp bebek deneyelim sağlıklı bi gebelikte gecirebilirsin dedi bence başka doktora da göster belki tekrar hsg ister

mrb canim cevabin icin tesekkur ederim ama artik cok gec lap. oldum ☺ bakalim artik belki kendiliginden olur .. ilerleyen zamanlarda asilama deneyecegiz

Geçmiş olsun canim nasıl zor bir ameliyat mi
Tesekkur ederim canim cok zor ameliyat degilmis olacaklara tavsiyem hic korkmayin kasmayin kendinizi uyuyup uyaniyosunuz 1 gece kaldim surekli agri kesici falan yapiyolardi oyle cok agrimda olmadi ama ameliyat olcagimi ogrendigimden beri hayata kusmustum gerek yokmus megerse ☺ sadece ameliyathane cok soguktu ve biraz omzum agridi ameliyat sonrasi 2 delik acil.isti gozumu odada actim

Laporaskopik histeroskopi olanlar nekadara yaptirdiniz arkadaslar benim ozel dr um hastaneye geldi doktora 2.500 tl hastaneye 1500 den fazla gitti aristirmadan yaptik biraz psikolojimiz bozuldu oyizden baska bi dr a gidip sormadik bile hemen umitsizlige kapildik neyse saglik olsun para onemli degil Hersey bebislerimiz icin

Ben gecen carsamba tanisal laparoskopi oldum. Sol yumurtaligimda bulunan cikolata kistinden dolayi yapisikliklarim vardi ve tuplerin durumuna bakilacakti. Sonucta sol yumurtaligim ve tupumun işlevini kaybettigi ve hamile kalabilmek icin uygun olmadigi ortaya cikti. Doktorum 6 7 ay normal yolla denememizi onerdi ve bu surecte yumurta takibi yapilacak. Size sorum tek yumurtaliktan hamile kalma sansimi arttirmak icin bu surecte neler yapabilirim ? Benzer seyler basindan gecen arkadaslardan önerilerini beklyrm

incir kürü var bi onu deneyecegim ben

Canım uzun zaman olmuş ama merak ettim sonucunu. Ne yaptın histereskopi ve laporoskopi oldun mu? Ben de dış gebelik yüzünden sol tüpümden laparoakopi oldum, sonrasında rahmimin Y tipi olduğunu öğrendim, doktor histereskopi yapmayı öneriyor ama ben rahimle oynatmayı pek istemiyorum, daha kötü olur diye korkuyorum. Sende sonuç ne oldu gebe kalabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…