• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laporoskopi hakkında!! lütfen yardımm :((

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
arkadaşlar dün doktora gittim
benden istediği eşimin tahlil sonuçları,benimkilerini vede hsg sonuçlarımıda verdim.
rahim filmimde Sol tüpümün TIKALI olduğu saptandı.
vede önceden de sol yumurtalığımda dermoid kist vardı 3 cm boyutunda nasıl olduysa bu kist aylar sonra 2 tane oldu.
doğum kontrol hapıylada geçmedi.
sonuç olarakta sol overde biri 3cm öteki 5 cm olarak 2 tane dermoid kistim var.ve birde sol tüpüm tıkalı
doktorum beni üniversite hastanesine yönlendirdi ve acilen laporoskopi ameliyatını olmamı söyledi.

bu işlem hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun,yaklaşık 1 senedirde bebek istiyorum.

benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaşlar var mı?
yoksa işlem sonrası hemen aşılamamı yaptırmam gerekecek?

şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
Yavrum tek tuple bilr hamile kalanlar var sen bi islemini ol birazda kafadan cikararak bi kac ay devam et olmazsa dr sizi yonlendirir

arkadaşlar dün doktora gittim
benden istediği eşimin tahlil sonuçları,benimkilerini vede hsg sonuçlarımıda verdim.
rahim filmimde Sol tüpümün TIKALI olduğu saptandı.
vede önceden de sol yumurtalığımda dermoid kist vardı 3 cm boyutunda nasıl olduysa bu kist aylar sonra 2 tane oldu.
doğum kontrol hapıylada geçmedi.
sonuç olarakta sol overde biri 3cm öteki 5 cm olarak 2 tane dermoid kistim var.ve birde sol tüpüm tıkalı
doktorum beni üniversite hastanesine yönlendirdi ve acilen laporoskopi ameliyatını olmamı söyledi.

bu işlem hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun,yaklaşık 1 senedirde bebek istiyorum.

benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaşlar var mı?
yoksa işlem sonrası hemen aşılamamı yaptırmam gerekecek?

şimdiden teşekkürler....
canım çok geçmiş olsun.bende çikolata kistinden laparoskopi oldum mart ayında.dünde ofis histereskopi oldum.düşün yani laparoskopi daha zor derler ama benim dün daha çok canım yandı :) yani hiç korkma zaten anestezi altında uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor.olsa yine yaptırırım yani o kadar basit birşey :)

dün doktorum tek tüpüm tıkalı olması gebeliği %5 engeller dedi.
hormon değerlerimin vede rahmimin temiz olduğunu söyledi.
arkadaşlar merak ettiğim şu bu işlemden sonra hamile kalmak kolaylaşır mı?
riskli olmadığını söyledi doktorum ama 1 gece hastanede yatarsın dedi.

canım çok geçmiş olsun.bende çikolata kistinden laparoskopi oldum mart ayında.dünde ofis histereskopi oldum.düşün yani laparoskopi daha zor derler ama benim dün daha çok canım yandı :) yani hiç korkma zaten anestezi altında uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor.olsa yine yaptırırım yani o kadar basit birşey :)
dünkü operasyonu neden oldun canım

Son düzenleme:
Ben laparoskopi yontemiyle cikolata kisti ameliyati oldum. Korkma hemen bi gunde taburcu oluyosun. Bi kac aya da hamile kalabilirsin.

kuzum dün akşamda konuştuk..kolay bir operasyon..
kistlerinden kurtul..daha sonra hamiş kalmayı düşün..önce sağlık kuzucum..
zaten kistlerinden kurtulur kurtulmazda inş tep tüple rahat hamile kalabilirsin

kuzum dün akşamda konuştuk..kolay bir operasyon..
kistlerinden kurtul..daha sonra hamiş kalmayı düşün..önce sağlık kuzucum..
zaten kistlerinden kurtulur kurtulmazda inş tep tüple rahat hamile kalabilirsin
inşallah isyancım çok gerginim
kafaya çok takıyorum buda beni çok üzüyor işte
hakkımda hayırlısı olsun artık

arkadaşlar benimle aynı durumda olan yok mu????????
tecrübeli bayanlarlar yorum istiyorum
aşamaları nelerdir nasıl ilerliyor tedavi:50::50:
mesela dün dr bana bu durumda sana aşılamada yapılmaz durum bu kadar ciddi mi yani:14::14:

arkadaşlar benimle aynı durumda olan yok mu????????
tecrübeli bayanlarlar yorum istiyorum
aşamaları nelerdir nasıl ilerliyor tedavi:50::50:
mesela dün dr bana bu durumda sana aşılamada yapılmaz durum bu kadar ciddi mi yani:14::14:

canım bunu hamilelik ile alakalı olan bölüme açsan konu..burada çoğu kişi görmeyebilir..

Back
X