laptopumun bataryası 100deyken geçen gün 2saat süre kaldığını yazarken şuan 100ken 50 dk kalığı yazıyor.
Laptopumda daha 1 yılı doldurmadı.
Aldığımızda 6yla 8 saat dayanma süresi vardı..
Napıcam :26:
Allah Allah evet şarjda değilken 6-8 saat aralığında kapanmaması lazım .
Bayrama kadar biraz gözlemleyin bence . Baktınız aynı hemen garantiye gönderin bitmemiştir daha garantisi .
Bataryayı değiştirir yollarlar geri size ama uzun sürer
Uzun zaman önce yaşamıştım ben bu durumu. Hp markasında. Telefon ile bazı sorular sordular ve bana batarya yolladılar. Üstelik diğer bataryayı da geri istemediler. Kargo dahil hiç bir ücret de ödemedim.
Uzun zaman önce yaşamıştım ben bu durumu. Hp markasında. Telefon ile bazı sorular sordular ve bana batarya yolladılar. Üstelik diğer bataryayı da geri istemediler. Kargo dahil hiç bir ücret de ödemedim.
Benimde garanti süresi bitmek üzereyken olmuştu.Hemen arayıp yolladım.Hiçbir masraf çıkarmadan yeni batarya takıp yollamışlardı.Gerçi benim o sa işe yaramadı teknik hata oluşmuş.2 yıl kullandığım bilgisayarın parasını almıştım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde laptopum toshiba ve malesef bende de bu durum var.şarjdan çıkardığım dakika hemen pili bitiyor ama sen yinede göster anlayan birisine yada aldığın yere götür.benimki uzun yıllardır bende malesef garantisi falan çoktan bitti.
buarada laptopa format attırdınız mi? genellikle ondanda kaynakl olabiliyor.benimkisi kesin ondan kaynaklıdır.virüs düştüğü için laptopa format attırdık ve o günden şarjı saklamıyor kendinde.
Laptop bataryalari genellikle 2yil sonunda biter.bunun onune gecmek icin bataryasini cikarip kullanirlar ama o bataryanin omru en fazla 2yillik oldugu icin siz bilgisayarda takili kullansanizda cikartsanizda zaten bitecektir.sizin biraz erken olmus degistirirler garantiden diye dusunuyorum.