Laptopumu yere dusurdum acıl fıkır verın bana

ben bu konuyu 1bucuk sene evvel açmıştım arkadaşlar genede ılgınıze teşekkürler...

Böyle tarihi konulara sonradan yorum yapilinca komik oluyor :) Yeni laptop almissinizdir simdiye hem o zaman 2 kisiydiniz simdi 3 bile oldunuz

Böyle tarihi konulara sonradan yorum yapilinca komik oluyor :) Yeni laptop almissinizdir simdiye hem o zaman 2 kisiydiniz simdi 3 bile oldunuz

size fikrinizi soran olmadı, eskiden oldu diye şimdi olmayacak diye bişey yok, yine düşüp bozulabilir, bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen...

yok yenı almadık canımtamır ettırdık sımdılık ıdare edıyorum sarj takılan yer benı zaman zaman zorluyo ama ıdare edıyoz ıste
evet cok komık oluyoben bu konuyu unutmusum bıle evet 3 kişi olduk

size fikrinizi soran olmadı, eskiden oldu diye şimdi olmayacak diye bişey yok, yine düşüp bozulabilir, bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen...

Size yorum yapanda olmadi;Yaptiginiz öneriyede birsey diyen olmadi
Niye alindiniz ki
uzerinden 1 bucuk sene gecmis simdi cozum uretilince guluyor insan ne var bunda ?

Son düzenleme:
yok yenı almadık canımtamır ettırdık sımdılık ıdare edıyorum sarj takılan yer benı zaman zaman zorluyo ama ıdare edıyoz ıste
evet cok komık oluyoben bu konuyu unutmusum bıle evet 3 kişi olduk

Aslinda belli bir tarihi gecmis konular arsivlense fena olmaz :) MASALLAH

sevgili yuban arkadas kotu bısey soylememıs sen yanlıs anlamıssın zaten kotu bısey soylucek bırısıde degıl yıllardır tanırım kendısını+ bu konuyu ılk actıgım zamanlardada bana cok yardımı olmustur

Son düzenleme:
Aslinda belli bir tarihi gecmis konular arsivlense fena olmaz :) MASALLAH

ben yenı uye oldugum zamanlarda bdvde eskı konuları portlesmıstım bılmeden bıkackez bıde oyle sınırlenmiş oyle uzulmustum kı anlatamam arkadaslar soyleyınce anlamıstım eskı konu oldugunu
twety yuban arkadasta yenı ondan bole bısey oldu sanırım bıde kkda bıcak kısı polemık yaratmaya calısıp bırbırlerıne sarıyolarya ondan senı yanlıs anlamıs demekkı ona laf soluyosun sanmıs

Son düzenleme:
Size yorum yapanda olmadi;Yaptiginiz öneriyede birsey diyen olmadi
Niye alindiniz ki
uzerinden 1 bucuk sene gecmis simdi cozum uretilince guluyor insan ne var bunda ?

sinirlenme twety hatırlarsan bı ara bızımde aramızda yanlış anlama olmuştu guzel dostluklar kavgayla başlarmış

teşekkür ederim sevgili arkadaşım iyi düşüncelerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…