Arkadaslar sabah pcmı yere dusurdum ben bataryayı cıkarmıstım ole kullanıyordum sureklı sarja takılı olarak fakat bugun dusurdum fısını cektıgım yerde yamulma hafıf kırılma olmus cok uzgunum suanben sakarın tekıyım batarya kaplosu takılmıyo orası deforme oldu bataryasıyla actım suan bana bır fıkır verın alalı 1sene oldu garantı kapsamına gırmez demı yada duzeltırlermı offffffffff esımde dırdır etcek bır suru ya off canım sıkıldı batarya bıtınce kk ya gıremıcem kk dan baska dostum yoktu benım fıkır verın duzelırmı
Offfffffffff offffffffffff offfffffff rahmetlımı oldu sımdı bılgısayarım ıcıne cokmus resmen bıdahada alamamkı daha yenmı almıstım cok sakarım coooooooooooook cokta dalgınım son gunlerde zaten off ya
gecen sene anneler gunu hedıyesı olarak esım pc almıştı esım masadan duşurum pc kırılmıştı uzuntuden hasta olmuştum yenıydı çunkı sonra samsungtu garantıyı aradık kırılan pc yı alıp yerıne yenı verdıler çok sevınmıştım ınsallah sızınde hallolur
ay yeterkı olsun senelerce esımın dılınden kurtulamam yoksa kumandaların uzerıen oturuyom dusuruyom dıye solenıp duruyo kac kere pılı bıten kumanda basmayınca al ıste sonunda bozdun dedı bana bıde bunu gorse ne laflar solucekçok büyük sorun yok,tamirci halleder.eşim benim leptobu ne hallerden kurtardı
[ı]garantiye girmeyebilir, bilmiyorum sigortasi filan var mi ?
Türkiyede mi yasiyorsunuz yurt disinda mi?[/ı]
canım tam köşesi üstüne düşürmüşsün sanırım, kablo girişinde mi sorun var yoksa takılmadığı için mi sorun anlayamadım. Kablo girişi normal çalışıyorsa sorun olmaz gibime geliyor, sen götür hallederler onu.
biraz zorlasan girer kablonun ucu gibi gözüküyor.garanti bunu kapsamaz büyük ihtimalle ama.servisine götür onlar bi güzel yenilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?