Laptopumu yere dusurdum acıl fıkır verın bana

Ya esımden sogumayo okadar cok ıstıyorum kı anlatamam hastamıyım neyım ben adam benım canımı yaktıkca sankı daha cok baglanıyorum sanırım ben hastayım

Ya esımden sogumayo okadar cok ıstıyorum kı anlatamam hastamıyım neyım ben adam benım canımı yaktıkca sankı daha cok baglanıyorum sanırım ben hastayım

ya madem ayrilmak istemiyorsun göz dagi filan versen,yazik degil mi sanada...

kac yasindasin bilmiyorum ama böyle seviyorum diye birakma kendini azicik mantikli olmaya bak..tamam ayrilma istemiyorsun zaten ama birseyler yap..

valla üzülüyorum kolay degil elbette sizin icinde ama 5 sene sonrasinda nerede görüyorsunuz kendinizi...

ahhhhh canım benım ah katrılyon kez konustum olmadı sozler verıldı ama hıc tutulmadı onunla beraber oturdum oynadım bak tadında bırakalım dedım zararın neresınden donersen kardır dedım cok soz verdı kızdım olmadı kustum olmadı agladım olmadı kavga ettım olmadı napcagımı sastım bızım eskıden bır komsumuz vardı nezahat ablamız esı alkolıktı nezahat abla alkol almasından nefret edıyodu adam hergun ıcıyodu hep kavga edıyolardı buyuzden ben ozamanlar 16yaslarında genckızdım nezahat ablayla yedıgımız ıctıgımız bırdı sureklı sahıt oluyordum ve cok uzuluyordum omer abı hergun ıcıyordu ve ıcmedım dıyordum bıgun hıc unutmuyorum adamın konusurken agzı burnu yamuluyo kelımeler yarım yamalak cıkıyo agzından kadıncagız hanı ıcmıcektın dıye omer abı vallahı ıcmedım nezahat bıllahı ıcmedım dıyo sınırlı sınırlı adım atmaya halı yok ogun bır erkegın kendını nasıl kısılıksız bır hale soktugunu gormustum ve cok uzulmustum.
Bıde esımın arkadasları arıyo sureklı bahıs konusuyolar 7 24 allahım bunlar hasta olmus 724 bahıs konusuyolar hele sercan dıye bır arkadası var sureklı arıyo bahıs konusuyolar dedım bu bekarmı evlı dedı ayyyyyyyy nasıl ıcım acıdı karısına ama o oynamıyo dedı allahım ey guzel allahım sabır sabır sabır yarabbım ey guzel allahım nolursun sunlara bıraz akıl fıkır ver yarabbım amın...

3senelık evlıyız 28yasındayım napsam nasıl goz dagı versem bılemedımkı daha oncede sorunlarımız oldu anemlerde kaldım 1 2hafta kadar ama duzelmedı bı sure sonra devam edıyo napsam bılemedım 5 sene sonrası bu gıdısle kanser olucam hep soluyom 5 10 seneye kalmaz daha okadar cok sey varkı offfffff offfffffff

Allah korusun yasemin öyle deme ben hani mutluluk acisindan demisitm..aman hayirlisini dile hayirlisi olsun insallah...

gercekten cok üzülyorum ya insan evleniyor birseyler umut ediyor,

sevgiliyken insanlar birbirinden daha mi cok cekiniyor ne yapiyorlar bu huylarini göstermiyorlar heralde...

arkadaslarindan ayirmaya bak ya, ya bilmiyorum adamlar ellerinde hesap makinasi sanki ekonomi alaninda birseyler yapiyorlar hesap kitap ama tutmuyor...

zaten oradan geleninde hayri olmaz...

ailesine git desem dinelmiyor diyorsun..ne yapacaksin ya simdi konu basligina bakiyorumda aman tek kirilan laptop olsaydi, insanin kalbi kirilinca hic bir servis bakmiyor be güzelim....

Allah yardimcisin olsun...ama sonuc icin tedavi sart...

Bıde benım ıcımde ole bır bebek ozlemı varkı anlatamam cocuk hasretıyle yanım tutusuyom esımın yası 37 ben 28 adam cocuk lafını agzına bıle almadı para yetmez bakamayız dedı yok bezıdır yok mamasıdır dedı ama 3 5 ayda 10 mılyarlık borc yaptı kumar ıcın ıcım sızlıyo ya dogmamıs bebegımın rızkını kumara yatırdı.gercı hamıle degılım ama dogustan annelık ıcgudulerım var he bı kızım olsun ıstemıstım bılmıyorum belkıde boylesı hayırlıdır yavrum benım gıbı babasız buyucekse verme rabbım bana cocuk dıye cok yalvardım bılemıyorum adam olurmu acaba ayrılırsam pısman olurmuyum bıdaha baskasını sevebılırmıyım bunları cok dusunuyorum ınsan omrunde hayatında kac kere asık olurkı ask ınsana sadece acımı verır aman allahım yarabbım

ole canım benım ole bak bılgısayarım tamır edıldı yenı gıbı oldu ben genede herseyı unutmaya razıyım yeterkı esımde cabalasın yaptıgı yanlıslardan vazgezsın degerımı bılsın cok mereak edıyorum sonumuz ne olucak sabreden dervıs muradına ermısmı? Yoksa sabretmekten gebermıs mi?

canım benim yaaa inana bana fıstık gibisin kaybeden o olur
bende aynı durumdayım eşim işten gelir gelmez pc başına idda sokorlarıyla ugraşır bankaya para yatırıyor net üzerinden oynuyor yetmiyor elden oynuyor yatana kadar pcde uyarnı yine hemen maçlaro sandaliuyede ben arksında tv izlerken gençlik gidiyor işte ben çocuklarımla ugraşıyorum artık onuda iddalarınıda borçlarınıda umursamıyorum yoksa hergün bir kavga kıyamet kopar iddasının lafını etmemem dayanamıyor bende bıktım 8 senedir aynı çabalama seni yıpratır kend keyfine bakar aynen bizimkinin yaptıgı gibi artık bende yıpratmıyorum kendimi umrumda degil sende kendinni çok yıpratma canım yaa

bak canım madem böyleyse hiç kendini yorma burada nek adar konu açılıyor eşi kendisini boşayıpta hala eşini sevenler aldatılmasına ragmen o kaybetmeyi kaldıramayanlar neler neler madem seviyorsan sonra sende burada yazanlar gibi ayrıldım ama onu çok özlüyorum onu seviyorum durumlarına düşmek istemiyorsan canım biraz göz yum eşini kendinden sogutma bak ne kavgalar oldu adam düzelmiyor bendede var bu olay ama artık ben kuponları için eşimle hiçç tartışmıyorum niyemi aynene bahsettiğim konu için sonrasında keşkelerle ugraşmamamk için birde benim 2 çocugum var düşünmeme gereken
yani canım eşini seviyorsun ondan ayrılamazsın ayrılsanda çok özleyeceksin belliki ee ozaman kavgaları bırak daha yumuşak ol ona karşı sonra inat etmesin boşver bir süre hiç karışma ve odana güleryüzlü ol bakalım ne degişecek bir deneme ama seviyorsan eşini kendinden sogutma erkekler hep okuyoruz burd abizler kadar duygusal degiller hemen başkası için seni bırakacak kadar alçalıp duygusuzlaşabiliyorlar biz kadınlar kadar baglı kalamıyorlar ben okuduklarımdanda hep ders alıyorum boşver canım seviyorsan sende eşinle mutlu olmaya bak degişmiyorsa kavga etmen onu degiştirir zannetme daha beter senden uzaklaşır ve inadına yapar birde senden sogukluk görürse daha ebter olur yaşadım ve tecrübe edindim canım
mutlu olmaya bak bazen öyle şeyler yaşanıyor ki
para falan gözünde kalmıyor sadece huzur istiyorsun ben bunu çok yaşadım sende evdeki huzuru sagla
kaynanalada çok zırtlaşma eşin o tarafa yönelebilir seni tek bırakabilir bende kaynanamla atlı üstlü oturuyorum ço kötüydü aramız
taki eşimle ben ayrılma noktasına gelene kadar kaynanam korktu 2 çocuk arada kalacak diye bana iyi davranmaya başladı ebnde onalara karşı öyleyim
eskisine göre daha sakinm ve inana bana daha huzurluyum
biz kendimizi yesekte kocaların umrunda olmucak
tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış hesabı boşver gitsin
inşallah herşey düzelir tatlım

ah canım benım soyledıklerınde cok haklısın ama hepsını denedım ama bıyerden sonra ınsan dayanamıyor dunden berıdır hastayım cok kotu usuttum adamın umru degıl bılgısayar basından kakmıyor ya turko allah askına sole buna canmı dayanır ılgının ısı yok cok sıkıldım ya bır sure uzaklasmak ıstıyorum herseyden esımde annesıyle gorusmuyo aylardır annesı yuzvermıyomus oda kızmıs aman ne hallerı varsa gorsunler ya sıtkım sıyrıldı artık hepsınden bıktım kendı yaptıgı hatalar yuzunden benden soguyacaksa sogusun ya yeter artık dayanamıyorum hıcbıseyıne karısmadıgımdada farklı degıldı sımdıde hıcbısey farklı degıl pasa gonlu bılır turko canım bazen kayganam gıbı seyler konusuyosun yıprandım tatlım cok yıprandım ya artık

ah canım benım soyledıklerınde cok haklısın ama hepsını denedım ama bıyerden sonra ınsan dayanamıyor dunden berıdır hastayım cok kotu usuttum adamın umru degıl bılgısayar basından kakmıyor ya turko allah askına sole buna canmı dayanır ılgının ısı yok cok sıkıldım ya bır sure uzaklasmak ıstıyorum herseyden esımde annesıyle gorusmuyo aylardır annesı yuzvermıyomus oda kızmıs aman ne hallerı varsa gorsunler ya sıtkım sıyrıldı artık hepsınden bıktım kendı yaptıgı hatalar yuzunden benden soguyacaksa sogusun ya yeter artık dayanamıyorum hıcbıseyıne karısmadıgımdada farklı degıldı sımdıde hıcbısey farklı degıl pasa gonlu bılır turko canım bazen kayganam gıbı seyler konusuyosun yıprandım tatlım cok yıprandım ya artık

canım fıstık gıbı olsam neyazar evdekı adam yuzumuze bıle bakmadıktan sonra ya 50 yıllık evlıymısız gıbı davranıyo adam ya dayanamıyorum artık cunku severek evlendık boyle degısmesını kabullenemıyorum ya zaten sorunlarımız vardı bıde uzerıne kumar cıkınca hepten hersey kotu oldu ben ıyıce yıprandım ben sevgıye ılgıye muhtacken o tum ılgısını bılgısayara verıyo benı hıc takmıyo bazen bıseyler anlatıyom dınlemıyo bıle nedemıstın canım dıyo bıde gelde delırme tam sopalık valla haddını bıldırcem ben one cok az kaldı yeter ya sabır sabır nereye kadar

Ahhhhhhhhhh turko ahhhhhhh napcaz bız bunları ya cekılecek cılemız varmıs galıba

ewet canım aynı şeyleri bende yaşadım halada yaşıyorum ama artık daha yumuşak çok acımasızca beni yok sayardı
ne diyeyim canım ben çocuklarım için şans verdim eşime senin çocugunda yok
tabi karar senin tatlım ne diyebilirim ki

burdan bakınca kablo girer gibi gözüküyor ama garantiye girmez malesef canım kullanıcı hatası oluyor düşürmeler.

şarj soket yeri bozulmuştur, 90 lira gibi bir fiyat tutar, ben,mde başıma geldi biliyorum o yüzden :)

burdan bakınca kablo girer gibi gözüküyor ama garantiye girmez malesef canım kullanıcı hatası oluyor düşürmeler.

ben bu konuyu 1bucuk sene evvel açmıştım arkadaşlar genede ılgınıze teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…