laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

canım yaslanırsın fazla zararı olmaz arada kalkarsın. bende nerdeyse 12 saat netteyim.masaüstü çok rahattı be.[/B]

aynen ya bazen kardeşimin masa üstüne mi otursam ki diyorum
eskiden laptopu isterdim şimdi masaüstü gözüme hoş gelmeye başladı özledim mi ne
işgence gibi laptop çünkü boyun bel ve omurlar birbirine giriyor insanın tutulup kalıyorum ben ya kas gevşetici pomadlarla kardeş olduk annecimde beni ovmaktan bıktı artık

Offf ben hep dizlerime koyuyorummm başka türlü rahat edemiyorum
Zararlı olduğunu biliyorum fakat başka bütlü rahat olmuyo Hatta bazen
karnımın üstüne bile koyduğum oluyo Laptop sehpası alcam, yoksa böyle devam
ederim ben:44:

Bunu nerden bulabilirim kiii baya rahat görünüyo:44:

bizde masa üstü yok ev 3 oda bi salon 3 odada da laptop var internet cafe gibiyiz maşallah [/QUOTE]

bence toplumolarak çok fazla teknolojiyle iç içe yaşıyoruz
mesela öz eleştiri yapıyorum ,ne gerek var bir evde 2 bilgisayara,eşim akşamları en az 3 saat pc nin başında (en çok da 6 saat)bense günde toplam 1 en fazla 2 saat pc nin başındayım (çocuklar ev sorumluluğu olmasa belkide 4 saate çıkar bu süre )
ne gerek var o 2 saatimi her gün kitap okumaya ayırsam filozof olurdum bee
sonrada gelsin ağrılar gitsin sızılar
kanser ,kısırlık, kistler ,bisürü hastalık var
hemen hemen herkes tehlikenin farkında ama nedense ayrılamıyoruz şu meretten yaaa

sigara bıraktırma klinikleri gibi pc bıraktırma klinikleride açsalar yaa

kız dizimin üzerine bir yastık ya da kırlent koyuyorum ben böyle yüksek oluyor rahat oluyor ama o zaman da midene ve göğüslerine denk geliyor hiza olarak laptop ve korktum yani ben çünkü oralarımda ağrı olmaya başladı bak şimdi hele siz diyince evham yaptım yani bu pozisyonda oturuyordum bende göğsüme ve karnıma geliyor o zaman iyi olmuyor yani korktum:18:

varya çok fena evham yaptım kızlar yalnız ha göğüslerime karnıma bacaklarıma her yerime vesveseden ağrı girdi şuan korkudan anammmmm
bende bak simdi masaya sehpadayim laptopu kaldirdigim yeri hissediyorum yani bacaklarimda:18::18:
evet masa iyi sehpadada yamulup kalacam böyle ALLAH ESIRGESIN(AMIN):18:
güzeller benimde acayip başım ağrıyor ne yapıcaz bilmiyorum ayrılamıyorumda
ay bende ayrilamiyorum ya offff:18:

bu iyiymis ya nerden bulunur acaba birde hani yatak odasinda falan kahvalti etmek icin alti yastik gibi üstü sehpa öyle birseyde olabilir
böyle birsey isteee:26:

canım canını bişeye sıkmışsındır olur öyle şeyler hem bak havalarda buz gibi vücudun dengesi bozulmuştur :)

ozamanda benim acayip boynum tutuluyordu ya hoş hala bazen tutuluyor ama :) yıl olmuş 2012 ama hala laptopı rahat kullanmak için bi alet ya da herhangi bir çözüm bulunmadı :/ :)

teknoloji ilerledikce zararlari cogaliyor ay ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN(AMIN)

bence artık herkesin evinde iki bilgisayar vardır yani mesela ben
evlensem kesin laptabımı götürücem ee kocamda da ollucak nolucak o zman al sana iki laptop iletişimde kesiliyo böyle yani ben bi köşede burda dedikodu yapcam kocam bi köşede al sana kopukluk işte hiç iyi bişi değil yani
bencede iyi fikir pc bıraktırma klinikleri
kız ne diyosun sen ben daha bir hafta önce kapjalın bir kitap aldım okumak için daha sayfasını açmadım açıcam inşallah aslında buna ayırdığım vakti kitaba,bilime,platese ne bilim koşuya spora ayırsam sağlıklı ve zinde olurum yani
ama bu laptop sayesinde her gün bir yerim tutuluyor baş ağrıları yapıyor gözlerim ağrıyor ohoo hepimizde ayrı sorunlaar desenize
sabah kalkınca ben sanki çocuğunu emziren anne gibi bir görev gibi laptoğu açıyorum daha kahvaltı bile etmeden off napcaz böyle bilmem ki:18:

herhalde iş için bu kadar pc başında duruytorsun dimi 12 saat çok uzun bir zaman

yok cnm ya çalışmıyorum yazın azalıyo saat .kışın çıkamıyorum evden üşütürüm hemen hasta olurum ben.mecbur laptopta geçiyor zaman.ders falanda çalışıyorum

güzeller benimde acayip başım ağrıyor ne yapıcaz bilmiyorum ayrılamıyorumda

ağrı kesici alıcaz
şaka bi yana pc yanında kaktüs işe yarıyo kaktüsün üsütndeki çiçek bile renk değiştirdi radyasyondan ben akıllanamdım bi tek
taze zencefillli çay iyi geliyo canım
bizde masa üstü yok ev 3 oda bi salon 3 odada da laptop var internet cafe gibiyiz maşallah

bence toplumolarak çok fazla teknolojiyle iç içe yaşıyoruz
mesela öz eleştiri yapıyorum ,ne gerek var bir evde 2 bilgisayara,eşim akşamları en az 3 saat pc nin başında (en çok da 6 saat)bense günde toplam 1 en fazla 2 saat pc nin başındayım (çocuklar ev sorumluluğu olmasa belkide 4 saate çıkar bu süre )
ne gerek var o 2 saatimi her gün kitap okumaya ayırsam filozof olurdum bee
sonrada gelsin ağrılar gitsin sızılar
kanser ,kısırlık, kistler ,bisürü hastalık var
hemen hemen herkes tehlikenin farkında ama nedense ayrılamıyoruz şu meretten yaaa

sigara bıraktırma klinikleri gibi pc bıraktırma klinikleride açsalar yaa[/QUOTE]

aynen bende bize bakıyorum.3 laptop var.biri benimdi zaten 2005 model hala idare ediyo beni ders çalışıyorum sürekli.kardeşim bilgisayar okuyo onunda laptopu vardı programları kaldırmıyo diye yeni aldık eskiyi babam kullanıyo ne gerek var ama var işte of

ozamanda benim acayip boynum tutuluyordu ya hoş hala bazen tutuluyor ama :) yıl olmuş 2012 ama hala laptopı rahat kullanmak için bi alet ya da herhangi bir çözüm bulunmadı :/ :)

zamanla o da olur ,zaten şunun şurasında 6/7 yıldır laptap lar yaygın kullanılmaya başladı

neyse ben kaçar, bu kadar radyasyona maruz kaldığım yeter yoksa 3. çocuğum olmayacak

Kocaman peluş bir ördeğim var benim canım, arada onun üzerine koyuyorum ben de ama
bu defa da dediğin gibi göğsüme yaklaşıyor:44: Kanımda romatizma var benim sık sık
bacaklarım uyuşur umarım laptop da bunu tetiklemiyordurrrr:18::18:

Ben de aradım da buna benzer laptop sehpaları 120-150 tl arası canım, daha basit bişi bakıcam artık:26:

benm hep karnımın üstünde o da tehlikelidir deme...:26: napçaz ya bu teknoloji falan derken sağlığımız tehlikede resmen..

teknoloji ilerledikce zararlari cogaliyor ay ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN(AMIN)
aminn :)
zamanla o da olur ,zaten şunun şurasında 6/7 yıldır laptap lar yaygın kullanılmaya başladı

neyse ben kaçar, bu kadar radyasyona maruz kaldığım yeter yoksa 3. çocuğum olmayacak
haklısın ,iyi geceler :)
dimi dimi o yüzdendir dimi

tabi canım takma kafana olur öyle şeyler :) ama eğer gecikmelerin hep oluyorsa ozaman doktora git bişey yokturda en azından için rahatlamış olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…