canım yaslanırsın fazla zararı olmaz arada kalkarsın. bende nerdeyse 12 saat netteyim.masaüstü çok rahattı be.[/B]
canım yaslanırsın fazla zararı olmaz arada kalkarsın. bende nerdeyse 12 saat netteyim.masaüstü çok rahattı be.[/B]
Offf ben hep dizlerime koyuyorummm başka türlü rahat edemiyorum
Zararlı olduğunu biliyorum fakat başka bütlü rahat olmuyoHatta bazen
karnımın üstüne bile koyduğum oluyoLaptop sehpası alcam, yoksa böyle devam
ederim ben:44:
Bunu nerden bulabilirim kiii baya rahat görünüyo:44:
Eki Görüntüle 330273
varya çok fena evham yaptım kızlar yalnız ha göğüslerime karnıma bacaklarıma her yerime vesveseden ağrı girdi şuan korkudan anammmmm
evet masa iyi sehpadada yamulup kalacam böyle ALLAH ESIRGESIN(AMIN):18:en iyisi masa valla ya
kızım zaten varya ben boyun fıtığı olucam bunun karşısında ayy valla bu laptop işkence ya hep ya boynum tutuluyor ya belim
en iyisi masada kullanıcaksın odada tv karşısında kullanmak istersende zigon sehpalardan alıcaksın ve ona koyucaksın başka çaresi yook:18:
ay bende ayrilamiyorum ya offff:18:güzeller benimde acayip başım ağrıyor ne yapıcaz bilmiyorum ayrılamıyorumda
Offf ben hep dizlerime koyuyorummm başka türlü rahat edemiyorum
Zararlı olduğunu biliyorum fakat başka bütlü rahat olmuyoHatta bazen
karnımın üstüne bile koyduğum oluyoLaptop sehpası alcam, yoksa böyle devam
ederim ben:44:
Bunu nerden bulabilirim kiii baya rahat görünüyo:44:
Eki Görüntüle 330273
aynen ya eskiden masa üstü vardi sadece ne rahatti
ben bu ara günde 8 saat ayrıyım sadece laptoptan.ağrı kesici içmiştim ama ilk defa böle oldum ve 2 hafta nerdeyse gecikti ve az sürdü aklıma ilk laptop geldi valla :18:
bizde masa üstü yok ev 3 oda bi salon 3 odada da laptop var internet cafe gibiyiz maşallah
ozamanda benim acayip boynum tutuluyordu ya hoş hala bazen tutuluyor ama :) yıl olmuş 2012 ama hala laptopı rahat kullanmak için bi alet ya da herhangi bir çözüm bulunmadı :/ :)
bence toplumolarak çok fazla teknolojiyle iç içe yaşıyoruz
mesela öz eleştiri yapıyorum ,ne gerek var bir evde 2 bilgisayara,eşim akşamları en az 3 saat pc nin başında (en çok da 6 saat)bense günde toplam 1 en fazla 2 saat pc nin başındayım (çocuklar ev sorumluluğu olmasa belkide 4 saate çıkar bu süre )
ne gerek var o 2 saatimi her gün kitap okumaya ayırsam filozof olurdum bee
sonrada gelsin ağrılar gitsin sızılar
kanser ,kısırlık, kistler ,bisürü hastalık var
hemen hemen herkes tehlikenin farkında ama nedense ayrılamıyoruz şu meretten yaaa
sigara bıraktırma klinikleri gibi pc bıraktırma klinikleride açsalar yaa
herhalde iş için bu kadar pc başında duruytorsun dimi 12 saat çok uzun bir zaman
güzeller benimde acayip başım ağrıyor ne yapıcaz bilmiyorum ayrılamıyorumda
bizde masa üstü yok ev 3 oda bi salon 3 odada da laptop var internet cafe gibiyiz maşallah
ozamanda benim acayip boynum tutuluyordu ya hoş hala bazen tutuluyor ama :) yıl olmuş 2012 ama hala laptopı rahat kullanmak için bi alet ya da herhangi bir çözüm bulunmadı :/ :)
canım canını bişeye sıkmışsındır olur öyle şeyler hem bak havalarda buz gibi vücudun dengesi bozulmuştur :)
kız dizimin üzerine bir yastık ya da kırlent koyuyorum ben böyle yüksek oluyor rahat oluyor ama o zaman da midene ve göğüslerine denk geliyor hiza olarak laptop ve korktum yani ben çünkü oralarımda ağrı olmaya başladı bak şimdi hele siz diyince evham yaptım yani bu pozisyonda oturuyordum bende göğsüme ve karnıma geliyor o zaman iyi olmuyor yani korktum:18:
bende bak simdi masaya sehpadayim laptopu kaldirdigim yeri hissediyorum yani bacaklarimda:18::18:
evet masa iyi sehpadada yamulup kalacam böyle ALLAH ESIRGESIN(AMIN):18:
ay bende ayrilamiyorum ya offff:18:
bu iyiymis ya nerden bulunur acaba birde hani yatak odasinda falan kahvalti etmek icin alti yastik gibi üstü sehpa öyle birseyde olabilir Eki Görüntüle 330275
böyle birsey isteee:26:
aminn :)teknoloji ilerledikce zararlari cogaliyor ay ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN(AMIN)
haklısın ,iyi geceler :)zamanla o da olur ,zaten şunun şurasında 6/7 yıldır laptap lar yaygın kullanılmaya başladı
neyse ben kaçar, bu kadar radyasyona maruz kaldığım yeter yoksa 3. çocuğum olmayacak
dimi dimi o yüzdendir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?