laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

cok pahaliymis ya arabami aliyoruz
twetty o eklediğin resim gibi ikea da vardı ama kullanışlı gelmedi bana almak için gittim vazgeçtim valla

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

bu ikeadaki kızlar
buda güzelmis alti canta falan iyiymis ne kadar acaba :44:
benm hep karnımın üstünde o da tehlikelidir deme...:26: napçaz ya bu teknoloji falan derken sağlığımız tehlikede resmen..
sehpalarda falan idare edecez mecbur

cok pahaliymis ya arabami aliyoruz

buda güzelmis alti canta falan iyiymis ne kadar acaba :44:

sehpalarda falan idare edecez mecbur

30 tl falandı alt tarafı sünger dizine koyunca yükseklik sağlıyo.yan tarafı kulaklık falan konuyo cebi var.lacivert ve krem rengi vardı.ama kumaşı falan pek hoşuma gitmesi üsttü bildiğin plastik o yüzden almadım.:44:

twetty o eklediğin resim gibi ikea da vardı ama kullanışlı gelmedi bana almak için gittim vazgeçtim valla

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

bu ikeadaki kızlar

ben bir bakayım bakalım bundan ikeaya
ama en kesin çözüm kızlar masa ya
geçen gün yemek masasında takıldım ne bir ağrı ne bir boyun tutulması olmadı yani
yok yok benim doama çalışma maması almam şart oldu arada bir laptopu kucağıma koysam kafi yani:18:

aminn :)

haklısın ,iyi geceler :)

tabi canım takma kafana olur öyle şeyler :) ama eğer gecikmelerin hep oluyorsa ozaman doktora git bişey yokturda en azından için rahatlamış olur :)

yok canım bu ara böle oldu çok şükür bişeyim yok ta işte evham yaptım kendime

biz kendimizi bir şekilde idare ediyoruz ,ama ya çocuklarımız
öyle zor ki çocuk yetiştirmek ,düşünsene ben laptopla babası masaüstüyle ilgilense bu çocuklarla kim ilgilenecek
iyiyi güzeli doğruyu, yanlışı hep benden ve babasından öğreniyor yavrularım
sırf onlar için bu sezon hiç bir diziyi izlemiyorum sırf onlar için pc başında geçirdiğim zamanı azaltıyorum aylarca nete girmediğim oluyor (ihtiyaç değil tabi ama stres atıyorum işte)
ama tek taraflı olmuyor hiç bir şey kızım bendense babasına düşkün
gidiyor ,baba baksana diye, resmini gösteriyor beyefendi gözucuyla bakıp aa ne güzel hadi devam et diyor eeee onunla ilgilenmek bana düşüyor ,eşimleçok kavgalarımız oldu pc yüzünden ,ama olmadı bırakamıyor malesef of of
bu günlerinizin kıymetini bilin bekar kızlar ,evlenince herşey değişiyor ,ben cicim ayları geçmiş çocuğu olan, hiç kimseden duymadım ki desin (tam hayallerimdeki gibi bir eşim var çok ama çok mutluyuz diye)

içimi döktüm, neyse kalın sağlıcakla kızlar

kanepeye bazen dizimin ustune yastık koyup yasıtgın ustune koyuyorum

30 tl iyiymis yani ee plastik olsun ne olacak hafif olur en azindan tuttum bunu ikeaya yolum duserse bakacagim

buda iyi bir cozum en azindan belli mesafe sagliyor yani

Ben genelde masamda kullanıyorum ama eğer kucağıma almam gerekirsede , laptop altlığım var zaten direk asla koymuyorum kucağıma , zaten çok ısınıyor bacaklarımı terletiyor falan.

Kısır vs yaptığını bende duymuştum , dikkat etmek lazım. Direk kısı yapmasada yumurtaları öldürebilir bence allah korusun. 3 5 saat eğlencez diye , yavrucaklarımızdan olmayalım

Edit : bi önceki yorumda arkadaşın bahsettiği altlık benimki evet , bende ikeadan aldım , kampanya vardı 19 du o zaman :) Çok kullanışlı bişi gerçekten , bazen tepsimide koyuyorum üstüne , yatağımda bişiler yiyiyorum

Son düzenleme:

aynen bende bize bakıyorum.3 laptop var.biri benimdi zaten 2005 model hala idare ediyo beni ders çalışıyorum sürekli.kardeşim bilgisayar okuyo onunda laptopu vardı programları kaldırmıyo diye yeni aldık eskiyi babam kullanıyo ne gerek var ama var işte of [/QUOTE]

bana ağrı kesicide faya getirmez kaktüs alıyım bari çok duydum kaktüsü ayy çok doğru cnm bizim evdede 2 tane var bende laptop abimde masaüstü çok gereksiz bişey ama bi anlasak

kanepeye bazen dizimin ustune yastık koyup yasıtgın ustune koyuyorum

bendensin ilimon
bende dizimin üstüne yastık koyup koyuyorum tek ben değilmişim demek ki
ama ben ondan da korktum ya midemin ve ve göğüs kafesime denk geliyor yani bi zararı olur diye ne yapıcaz bilemiyorum ya
bak sizde aynı hareketi yapıca biraz rahatladım yani

30 tl iyiymis yani ee plastik olsun ne olacak hafif olur en azindan tuttum bunu ikeaya yolum duserse bakacagim

buda iyi bir cozum en azindan belli mesafe sagliyor yani

işte bunlardan alınca bide laptop altına ya soğutucu yada altlık almak lazım.çünkü işlemcisi ısınıyo kapalı kaldığı için.çöküverir.sonra toptan kurtulurz laptoptan

haklisin...en cok istedigim sey anne olmak dedigin gibi eglence icin yavrudan olmayalim...
bu altliklardan almaliyim kesin :18:

işte bunlardan alınca bide laptop altına ya soğutucu yada altlık almak lazım.çünkü işlemcisi ısınıyo kapalı kaldığı için.çöküverir.sonra toptan kurtulurz laptoptan

e masaya koyuncada ayni hesap aaa bu laptoplar cok olmaya basladi

e masaya koyuncada ayni hesap aaa bu laptoplar cok olmaya basladi

benim soğutucumda var , valla teknosadan yalan olmasın 15 e mi 20 ye mi ne almıştım , ucuzu ama idare ediyo beni :))

dur altlığımın fotosunu koyayım sana :)

Edit: arkadaş benden temiz kalpli çıktı , onun koyduğunun aynısı var bendede işte :)

Son düzenleme:
Aynen valla tatlım kredimin yarısını hiç ona veremem
En kötü ihtimal şöyle bişiler olabilir ikeadan

Eki Görüntüle 330296
Eki Görüntüle 330298
su sehpa iyiymis en azindan daha ucuzdur
sogutucu nasil birsey kii :26::26:
aynen birde kendini soğutmaya çalışıyor dizimi yakıyor bazen aa çok oldular hemde çok
bu laptoplar yüzünden ya boyun fıtığı olucaz,ya bel ya ALLAH KORU YARABBİMM aminn
AMINNN

Bilmem kaç liraya lipton çay alana çekiliş ile hediye veriyordu market.
Aldım çayımı, tek kuponla gittim çekilişimi çektim, görevli -aaaa' çok güzel bişey kazandınız dedi:)
Lipton kahvaltı tepsisi,, böyle diz ile temas eden kısmında minik minik yuvarlak silikon köpükler var
ara ara can sıkıntısı eziyorum silikonumsu yuvarlakları. Söndüler biraz ama yenisi alıp küçük köşesinin dikişini söküp silikon köpük ilavesi ile kabartmak istiyorum.
Hediyesiz fiyatı hemen her yerde 20 tl. 25 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…