cok pahaliymis ya arabami aliyoruzKocaman peluş bir ördeğim var benim canım, arada onun üzerine koyuyorum ben de ama
bu defa da dediğin gibi göğsüme yaklaşıyor:44: Kanımda romatizma var benim sık sık
bacaklarım uyuşur umarım laptop da bunu tetiklemiyordurrrr:18::18:
Ben de aradım da buna benzer laptop sehpaları 120-150 tl arası canım, daha basit bişi bakıcam artık:26:
buda güzelmis alti canta falan iyiymis ne kadar acaba :44:twetty o eklediğin resim gibi ikea da vardı ama kullanışlı gelmedi bana almak için gittim vazgeçtim valla
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
bu ikeadaki kızlar
sehpalarda falan idare edecez mecburbenm hep karnımın üstünde o da tehlikelidir deme...:26: napçaz ya bu teknoloji falan derken sağlığımız tehlikede resmen..
cok pahaliymis ya arabami aliyoruz
buda güzelmis alti canta falan iyiymis ne kadar acaba :44:
sehpalarda falan idare edecez mecbur
twetty o eklediğin resim gibi ikea da vardı ama kullanışlı gelmedi bana almak için gittim vazgeçtim valla
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
bu ikeadaki kızlar
aminn :)
haklısın ,iyi geceler :)
tabi canım takma kafana olur öyle şeyler :) ama eğer gecikmelerin hep oluyorsa ozaman doktora git bişey yokturda en azından için rahatlamış olur :)
bence artık herkesin evinde iki bilgisayar vardır yani mesela ben
evlensem kesin laptabımı götürücem ee kocamda da ollucak nolucak o zman al sana iki laptop iletişimde kesiliyo böyle yani ben bi köşede burda dedikodu yapcam kocam bi köşede al sana kopukluk işte hiç iyi bişi değil yani
bencede iyi fikir pc bıraktırma klinikleri
kız ne diyosun sen ben daha bir hafta önce kapjalın bir kitap aldım okumak için daha sayfasını açmadım açıcam inşallah aslında buna ayırdığım vakti kitaba,bilime,platese ne bilim koşuya spora ayırsam sağlıklı ve zinde olurum yani
ama bu laptop sayesinde her gün bir yerim tutuluyor baş ağrıları yapıyor gözlerim ağrıyor ohoo hepimizde ayrı sorunlaar desenize
sabah kalkınca ben sanki çocuğunu emziren anne gibi bir görev gibi laptoğu açıyorum daha kahvaltı bile etmeden off napcaz böyle bilmem ki:18:
30 tl iyiymis yani ee plastik olsun ne olacak hafif olur en azindan tuttum bunu ikeaya yolum duserse bakacagim30 tl falandı alt tarafı sünger dizine koyunca yükseklik sağlıyo.yan tarafı kulaklık falan konuyo cebi var.lacivert ve krem rengi vardı.ama kumaşı falan pek hoşuma gitmesi üsttü bildiğin plastik o yüzden almadım.:44:
ben bir bakayım bakalım bundan ikeaya
ama en kesin çözüm kızlar masa ya
geçen gün yemek masasında takıldım ne bir ağrı ne bir boyun tutulması olmadı yani
yok yok benim doama çalışma maması almam şart oldu arada bir laptopu kucağıma koysam kafi yani:18:
ağrı kesici alıcaz
şaka bi yana pc yanında kaktüs işe yarıyo kaktüsün üsütndeki çiçek bile renk değiştirdi radyasyondan ben akıllanamdım bi tek
taze zencefillli çay iyi geliyo canım
bence toplumolarak çok fazla teknolojiyle iç içe yaşıyoruz
mesela öz eleştiri yapıyorum ,ne gerek var bir evde 2 bilgisayara,eşim akşamları en az 3 saat pc nin başında (en çok da 6 saat)bense günde toplam 1 en fazla 2 saat pc nin başındayım (çocuklar ev sorumluluğu olmasa belkide 4 saate çıkar bu süre )
ne gerek var o 2 saatimi her gün kitap okumaya ayırsam filozof olurdum bee
sonrada gelsin ağrılar gitsin sızılar
kanser ,kısırlık, kistler ,bisürü hastalık var
hemen hemen herkes tehlikenin farkında ama nedense ayrılamıyoruz şu meretten yaaa
sigara bıraktırma klinikleri gibi pc bıraktırma klinikleride açsalar yaa
kanepeyebazen dizimin ustune yastık koyup yasıtgın ustune koyuyorum
30 tl iyiymis yani ee plastik olsun ne olacak hafif olur en azindan tuttum bunu ikeaya yolum duserse bakacagim
buda iyi bir cozum en azindan belli mesafe sagliyor yani
Ben genelde masamda kullanıyorum ama eğer kucağıma almam gerekirsede , laptop altlığım var zaten direk asla koymuyorum kucağıma , zaten çok ısınıyor bacaklarımı terletiyor falan.
Kısır vs yaptığını bende duymuştum , dikkat etmek lazım. Direk kısı yapmasada yumurtaları öldürebilir bence allah korusun. 3 5 saat eğlencez diye , yavrucaklarımızdan olmayalım
yok canım bu ara böle oldu çok şükür bişeyim yok ta işte evham yaptım kendime
işte bunlardan alınca bide laptop altına ya soğutucu yada altlık almak lazım.çünkü işlemcisi ısınıyo kapalı kaldığı için.çöküverir.sonra toptan kurtulurz laptoptan
e masaya koyuncada ayni hesap aaa bu laptoplar cok olmaya basladi
e masaya koyuncada ayni hesap aaa bu laptoplar cok olmaya basladi
Aynen valla tatlım kredimin yarısını hiç ona veremem
En kötü ihtimal şöyle bişiler olabilir ikeadan
Eki Görüntüle 330296
Eki Görüntüle 330298
su sehpa iyiymis en azindan daha ucuzdurAynen valla tatlım kredimin yarısını hiç ona veremem
En kötü ihtimal şöyle bişiler olabilir ikeadan
Eki Görüntüle 330296
Eki Görüntüle 330298
sogutucu nasil birsey kii :26::26:benim soğutucumda var , valla teknosadan yalan olmasın 15 e mi 20 ye mi ne almıştım , ucuzu ama idare ediyo beni :))
dur altlığımın fotosunu koyayım sana :)
Edit: arkadaş benden temiz kalpli çıktı , onun koyduğunun aynısı var bendede işte :)
AMINNNaynen birde kendini soğutmaya çalışıyor dizimi yakıyor bazen aa çok oldular hemde çok
bu laptoplar yüzünden ya boyun fıtığı olucaz,ya bel ya ALLAH KORU YARABBİMM aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?