Hanımlar lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum Ankara da yaşıyorum. aşırı derecede selülit var zayıflasam bile düzelmiyorlar. birde basenlerimi düzene sokmak istiyorum. Doktora gidicem fakat piyasa fiyatları hakkında bilgim olsun ki ona göre bütçe ayarlayayım. Ankara da bana önerebileceğiniz doktor var mı?
Kesinlikle sabır işi ama sizin moraliniz çok iyi anladığım kadarıyla ve mutlusunuz....İyileşmeniz daha da hızlı olacaktır....Ben de ilk günler eski kıyafetlerimi giyiyordum , bayağı ödem vardı ama şimdi benim operasyonun üzerinden 9 ay geçti şu an 36 bedenim....
Merhaba Peganum,
Yağ aldırdıgın bölgelerde herhangı bır çöküntü, bozulma sarkma, eşitsizlik filan var mı memnun musun görüntüden?
Arzum77 buarada konuma ugradigin icin cok sevindim.
Ben opr. geciren herkese en azinda bir gecmis olsun dilemistim. Keske bende bunu duyabilseydim. Neyse canlari sagolsun......:105::105:
slm canim,
önce seni tebrik etmek istiyorum 45 KG vermisin! Ben Cuma günü tam 2 Hafta olacak opr. olali. Söyle söyliyeyim, göbek ve bel yani simit bölgesi icin simdiden bile sonuclar güzel, ödem olmasina ragmen! Bacak ici icin, cok bir sey diyemiyecegim, ama tam sonuc 3 ay sonra görünecekmis. Artik beklemekten baska care yok. Sen en iyisi görüsme icin Dr. ara. Hem seni görmüs olur ve fiyati ona göre de söyler. Ben Dr. Levent Tasci Süperplast Nisantasi Istanbulda oldum. Görüsmeler ücretsiz canim. Ama yaptirmadan önce baska Dr. görüs. Hem bir karsilastirma yaparsin! Bende 4 Dr. görüstüm yaptirmadan önce. Baska sorularin varsa, sor canim. Bende cok ama cok sormustum arastirirken. Sagolsun arkadaslar hep cevap verdiler.
slm,
yaptirmayi düsünüyorsan, cuma günü yaptirmani tavsiye ederim. Hafta sonu da dinlenirsin. 3 günde biraz toparlanabiliyorsun, yani ben öyle oldum. Ama bu hopla zipla anlamina gelmiyor. Agri sizi yok, ama hareketlerinde
biraz bir kisitlama var. Yürürmek iyi geliyor, oturup kalkmak uzanmak BIRAZ SIKINTIVAR. Laser Lipolyss yaptirmayi düsünürsen, alinan yaga bagli, yani benim Dr. bir ameliyata 2 l bir bölgeden alinabilir demisti. yani 2 bölge istiyorsan. yindede 3,5 l fazla sagligi düsünürken alinmaz demisti. Böylede hesap etmisti bir Dr. , oldugun Kg % 5, örnegin 70 Kg da 3,5 l max. yag alinir! Birde Klasik Liposuction var. Onda fazla aliyorlar. Ama dedigim gibi saglik acisindan cok tavsiye edilmiyor. Baska Dr. 5-6 l kadar aldigini duydum diye sormustum, oda böyle Laser Lipo ile bir kismin aliyorlar, obür kismini da Klasik Lipo ile aliniyormus dedi. Onun icin fiyatlari daha ucuz yapabiliyorlarmis!
Tecrübeme dayanarak sana Laser Lipolyss,derim
Benim Dr. bir bölgeye max 2 l yag icin 3500 tl aliyor. Ama görüsmek'te fayda var birkac yer icin indirim yapiyor kombine olarak.
Arastirmalarinda bu Forum sana cok yardim edecektir, en azinda bana cok yardim eti.
Benim korsemde o şekildeydi canım.Gögüs altından diz kapağı üzerine kadar..Bir buçuk aya kadar düzenli kullandım.Sonrasında ara ara duruma göre çıkarttığım durumlar olmuştu..Doktorun senin için en doğrusunu tavsiye edecektir zaten
Doktorun tavsiye ettigi korseden sonra one benzer normal korselerdende kullanmanı tavsiye ederim.Yaza kadar daha düzgün hatların olur.Ayrıca korseden dolayı yemek içmekte daha az oluyor yani
Arkadaslar 25.01.2013 Laser lipo. ve ayni zamanda Laser Lipo. Slim yaptirdim. Göbek simit ve bacak icleri. Suanda mideden ta dizime kadar korse var ve icinde pansuman birsürü. Anliyacaginiz önceki halimden 5 kat daha fazla gösteriyorum. bugün 3. günüm. aksam Dr. Korsemi cikartacak ve pansumanlar da. Agri sanci gercek yok!! Ben buna pek inanmamistim önceden, ama gercek öyle. SIKINTI'YI sadece korse yüzünden cekiyorsunuz cünkü hareketleriniz kisitli. yani yere bir sey düsünce kaldiramiyorsunuz. sanki cok kaslarnizi zorlamissiniz, öyle bir his var. 3 bölgeden 3 l yag alinmis. Alinan yaglari özel istek üzerine odama getirdiler.. inanilmaz igrenc bir sey.
Sonuc'tan daha birsey göremedigim icin, fazla birsey söyliyemiyecegim. zaten tam sonuc 6 ay sonra kendini gösteriyormus. aksam size daha cok yazarim. simdilik bu kadar....
Slm,Merhaba, sitede yeni sayilirim bu sebeple gecte olsa oncelikle cokk cok gecmis olsun. Gecirdigin operasyonun uzerinden epeyi bir zaman gecmis. Son durumunu cok merak ediyorum. Cok korkuyorum ama kafaya da koydum yaptiricam. Odemlerin ne zaman gecti sonuctan memnun musun verecegin cevaplar benim icin gercekten cok onemli simdiden tesekkr ediyorm. Saglikli gunler hepinize....
Slm,
Yaklasik 1 sene olacak ve memnunum. Ödemler 4ay gibi sürdü. Eger lazerlipo yapacaksan bence hic korkma! O kadar rahat gecti ki...nereni yaptirmayi
.ben karin,bel,sirt ve basen dusunuyorum. Bolge cok anlayacagin:)) dr konusunda arastirma yapiyorum valla dalgalanma yada sarkma olur diye cok korkuyorum.iyilesme surecide onemli hem canim cok tatlidir hemde birbucuk yasinda bi kizim var.senin adina cok sevindim gercekten. Eger fazla olmazsa bir iki sorum daha olacak. Kac santim inceldin alinan yaglar kilona tamamen yansidi mi?
Slm,
Yaklasik 1 sene olacak ve memnunum. Ödemler 4ay gibi sürdü. Eger lazerlipo yapacaksan bence hic korkma! O kadar rahat gecti ki...nereni yaptirmayi
.ben karin,bel,sirt ve basen dusunuyorum. Bolge cok anlayacagin:)) dr konusunda arastirma yapiyorum valla dalgalanma yada sarkma olur diye cok korkuyorum.iyilesme surecide onemli hem canim cok tatlidir hemde birbucuk yasinda bi kizim var.senin adina cok sevindim gercekten. Eger fazla olmazsa bir iki sorum daha olacak. Kac santim inceldin alinan yaglar kilona tamamen yansidi mi?
Bende bir beden degisti yani 38 bedene rahatlikla giriyorum. En cok güzel sonucu göbek simit e oluyor. Dalgalanma yok. Yani bende olmadi. Bir kac Dr ile görüs cogu görüsmeye para almiyorlar.Ist mi yasiyorsun?
Bende bir beden degisti yani 38 bedene rahatlikla giriyorum. En cok güzel sonucu göbek simit e oluyor. Dalgalanma yok. Yani bende olmadi. Bir kac Dr ile görüs cogu görüsmeye para almiyorlar.Ist mi yasiyorsun?
Tekrar merhaba,
Gobek ve simit super yaa! İnan hayalini bile kuramiyorum sonuc iyi olmmazsa diye. Cokk tesekkur ederim gercekten verdigin yanitlar icimi rahatlatiyo. İstanbulda oturuyom formu didik didik ettim aklima yatan iki dr var. Guner uysal yada levent tasci gidip gorusmem lazim.
Merhaba aşkkitabı,
Son olarak foto görebilmem mümkün mü öncesi ve sonrası gibi.
Öncelikle geçmiş olsun. Daha önce bu operasyonu geçiren arkadaşlarım var. İlk günler sıkıntılı fakat sonuç gerçekten muhteşem oluyor. Albumlerine baktım ilk günler sanırım ama kendimi iyi hissettirdi lipodan önceki halin benim vücuduma çok benziyo. Umarım bende en az senin kadar memlun kalırım. Arada bi yaz merak ederim şimdi son durumunu
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?