Laser Lipo ve Laser Slim yaptirdim

Hanımlar lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum Ankara da yaşıyorum. aşırı derecede selülit var zayıflasam bile düzelmiyorlar. birde basenlerimi düzene sokmak istiyorum. Doktora gidicem fakat piyasa fiyatları hakkında bilgim olsun ki ona göre bütçe ayarlayayım. Ankara da bana önerebileceğiniz doktor var mı?

Son düzenleme:

slm,

ben Ist . yaptirdim. Ankarada tanidigim Dr. yok. Ama Selülit´in gidecegini sanmiyorum lipo. ile.

Umarim hersey gönlünce olur

Merhaba Peganum,
Yağ aldırdıgın bölgelerde herhangı bır çöküntü, bozulma sarkma, eşitsizlik filan var mı memnun musun görüntüden?

Merhaba Peganum,
Yağ aldırdıgın bölgelerde herhangı bır çöküntü, bozulma sarkma, eşitsizlik filan var mı memnun musun görüntüden?

Operasyon sonrası iyileşme döneminde, giriş yerlerinde deri büzülüyor gibi oluyordu ama sonradan hiç bir şey kalmadı....Şu an ne bir çöküntü ya da sarkma söz konusu değil. Bu tarz olumsuzluklar daha çok klasik liposuctionda oluyor, daha kalın kanüller kullanıldığı için vücutta daha çok travma oluşuyor ve bahsettiğiniz olumsuzlıklar yaşanıyor. Lazer lipo da ise tam tersi deri kendini daha iyi toparlıyor. Benim iç bacaklarda dalgalanma vardı hatta dr bu lazer lipo nun bu şikayetimi yüzde yüz gidermeyebiceğini söyledi ama ben de etkisi olumlu oldu o bölde toparlandı bayağı. Genel görüntümden de çok memnunum. Oldukça zayıf görünüyorum çok da olumlu tepkiler alıyorum.

Arzum77 buarada konuma ugradigin icin cok sevindim .

Ben opr. geciren herkese en azinda bir gecmis olsun dilemistim. Keske bende bunu duyabilseydim. Neyse canlari sagolsun......:105::105:

Kusura bakmayın bende uzun zaman oldu fakat geçmiş olsun diyorum.

Merhaba Canim

Bende gecmis olsun diyeyim :) Hala memnunmusun?

Liposuction hani sivi sikiyorlar ilk önce sonra yaglari aliyorlar o klasik lipomu oluyor??? ben derimde dalgalanma ve cöküntüler olacagindan cok korkuyorum cünkü simdiki halimde hic bir dalgalanma filan yok.

Ben karin bel ve bacaklardan yaptirmak istiyorum ve Ibrahim Askar ile Galip Agaoglu ile maillestim.

Kafam iyice karisti

merhaba ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim senin için mahsuru yoksa. ben bir doktora gittim fiyat aldım ama piyasa ne kadar bilmiyorum. birde ankaradayım, istanbula gidemeyeceğim için soruyorum. çok geçmiş olsun bu arada umarım istediğin gibi olur :)

ksura bakma bunu daha önce okumamışım. sorumun cevabı burdaymış :)

arzum77 canim arkadasa ameliyat korsasina benzer korselerden kullanmasini tavsiye etmisin :) bende ayni senin gibi düsününüyorum bir süre en azindan yaza kadar korse giymeyi düsünüyorum :)
Tavsiye ettigin bir marka varmi ? ve nerelerden alabilirim ?? kendim yurtdisinda yasadigim icin bir kac korse ve yeni memislerim icin sporsütyeni türkiyeden almayi düsünüyorum ( ayrica sporsütyen tavsiyelerini okudum :)

Daha cok dizden basliyan memealtinda biten korselerin hangi markasi iyi onu ögrenmek isterim.

Yardiminiz icin simdiden tesekkürler

Bundan sonra hic bir yorum yazmadan arkadaslik tekliflerini kabul etmiyorum. Ltf biraz da olsa kendinizi tanitin!

Merhaba, sitede yeni sayilirim bu sebeple gecte olsa oncelikle cokk cok gecmis olsun. Gecirdigin operasyonun uzerinden epeyi bir zaman gecmis. Son durumunu cok merak ediyorum. Cok korkuyorum ama kafaya da koydum yaptiricam. Odemlerin ne zaman gecti sonuctan memnun musun verecegin cevaplar benim icin gercekten cok onemli simdiden tesekkr ediyorm. Saglikli gunler hepinize....

Slm,

Yaklasik 1 sene olacak ve memnunum. Ödemler 4ay gibi sürdü. Eger lazerlipo yapacaksan bence hic korkma! O kadar rahat gecti ki...nereni yaptirmayi düsünpyorsun?

Öncelikle geçmiş olsun. Daha önce bu operasyonu geçiren arkadaşlarım var. İlk günler sıkıntılı fakat sonuç gerçekten muhteşem oluyor. Albumlerine baktım ilk günler sanırım ama kendimi iyi hissettirdi lipodan önceki halin benim vücuduma çok benziyo. Umarım bende en az senin kadar memlun kalırım. Arada bi yaz merak ederim şimdi son durumunu
Sevgiler..

Tskler canim. Aslinda bu resimler beni oldugumdan cok gösterdi. Ama yakinda önceki sonraki resimleri koyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…