Latex korse ve hamilelik

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Bu aydan itibaren hamilelik planım var. Ama kopçalı latex bel incelten korse almıştım ve kullanmaya başladım. Hamile kalmış olsam ve teste yapana kadar yani çok çok yeniyken bu korseyi kullanmış olsam sıkıntı olur mu? Neticede ne zaman hamile kalacağım bilemem. Korseyi de sonuç almak için düzenli kullanmak lazım

Yani uzanma ziplama tarzi hareketten kacinin diyorlar. Bir de doktorum hamile kadin kahve tasiyan gelin gibi yurumelidir demisti. Hareketlerinizi kisitlayip kendinizi kasmaniza sebep olacaksa bir doktora danisin derim

bende almayi dusunuyorum gercekten faydasini gordunuz mu.biraz pahali oldugundan almaya cekiniyorum sizde guzel sonuc verdi mi

Hamile kalmak istiyorsanız inceltmenin manası ne ki?

Hamilelik şüpheniz olacaksa böyle her ay en iyisi dogum sonrası kullanın. Çünkü bir işe yaramayacak öbür türlü.

Ayrıca testte yapana kadar da birşey olmaz kullanmanıza alakalı.

O korseler insanın midesini bile sıkıştırıyor. Bir kere kullandım, yemekler mideme ulaşamadı, kendimi çok rahatsız hissettim. Bebek düşünüyorsanız ona konsantre olun, boşverin korseyi falan.

dogumdan sonra doktorunuz tavsıye ederse kullanırsınız
ben bebek dusunuyorum dıye degıl korse parfum oje bıle kullanmamıstım ek vıtamınler almıstım
yemenıze ıcmenıze dıkkat edıp ozenlı davranmamıs lazım kendımıze
dogum sonrası ıse yarar ama severım ben korse

Geçen yıl aldım Gerçekten düzenli taktığım da faydasını gördüm . Şimdi de karnım çıktı bu yüzden takmak istiyorum . Gebelik kesin olacak diye garanti yok ki . Arkadaşım 18 aydır deniyor . Bu ay 3.klomen tedavisini olacak . Gebelik sonrası kullanın diyenler belki hiç gebe kalamayacağım. Senelerce deneyeceğim. O zaman ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…