- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
tuvalet yıkadığım fırça değilTuvaleti yıkadığıniz fırçayla lavoboda yıkanmaz gorumcenizin yaptığida çok kötü olmuş resmen midem bulandi
tuvaletin ve banyonun lavabosunu yıkadığım fırça
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuvalet yıkadığım fırça değilTuvaleti yıkadığıniz fırçayla lavoboda yıkanmaz gorumcenizin yaptığida çok kötü olmuş resmen midem bulandi
Siz hem tuvaleti hem lavaboyu aynı fırçayla mı yıkıyorsunuzEvet doğru duydunuz
Benim kendini titiz, bulunmaz hint kumaşı, her işi ben bilirim diyen sivri zeka görümcem...
Benim tuvalet ve banyonun lavabosunu ve lavabo altını temizlediğim fırça ile
Ben yokken gidip mutfak halımı silmiş...
Bide bana temiz olmuş mu yengeciğim diyor
Ben fırçayla sildiğini günler sonra lavaboları fırçalayacağım zaman gördüm.
Tiksindim herşeyden yaaa
Artık hasta olacağım ki, zaten biliyorsunuz ben tedavi görüyorum
Her yerin temiz olması gerekiyor.
Beden sağlığımı geçtim ruh sağlığımda bozuluyor
Bana açıklaması ben onun lavabo fırçası olduğunu bilmiyordum diyor
Sorsan öğrenirdin dedim!!!
Çok sinirliyim, bıktım bu insanlardan...
Yok sordumHalıları başka bir şeyle silip, suyu lavabonuza dökmüş vs olabilir mi? Döktüğü suyla lavaboyu temizlerken falan bulaşmıştır belki??
Ben hepatitim
yani karaciğerimden tedavi görüyorum
Tekrar okursanızSiz hem tuvaleti hem lavaboyu aynı fırçayla mı yıkıyorsunuz
Evet bende bu durumdan korkuyorumBu sekilde gidersen OKB li olursun biliyorsun degil mi?
Ruhsal sagligina da dikkat etmelisin.
Tamam sinir bozucu , ne yapilacaksa yap. Haliyi mi atiyorsun , yeniden mi yikattiriyorsun ama seni ele gecirmesine izin verme.
İyi niyet altında kendi istediğini yapıyorİyi niyetinden yapmiştır ama 23 yaşında daha lavabo fırçasını ve diger fırçaları ayirt edemiyor mu?![]()
Şşşttt biraz sakin.Benim tuvalet ve banyonun lavabosunu ve lavabo altını temizlediğim fırça ile dediğinizde anlam öyle çıkıyor.Evlerde hem banyo da wc hem ebeveyn de wc hem ayrı küçük wc olabileceği doğru ama ben sizin banyoyu ayrı tuvaleti ayrı söyleyebileceğinizi düşünemedim.Yazıdan öyle anladım ve sadece sordum.Yanlışta anlaşılabilir.Ben size sorup yollarken o arada sizde başka bir arkadaşın aynı sorusuna cevap vermisşinizi.Aynı anda yazıp yolladığımız için yolladıktan sonra okudum mesajınızı.Yani sadece ben değil başkalrıda ao şekilde anlamış olabiliyor.UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR.Tekrar okursanız
Tuvalet ve banyo lavabolarına kullanılan küçük el fırçaları var
bilmem biliyor musunuz
onu kast ediyorum
tuvaleti ve banyo yu aynı fırçayla yıkamıyorum
tuvaletin yer fırçası, banyonun yer fırçası, klozetin fırçası ve lavaboların fırçaları ayrı
umarım açıklayıcı olmuştur
Ben hepatitim
yani karaciğerimden tedavi görüyorum
Tekrar okursanız
Tuvalet ve banyo lavabolarına kullanılan küçük el fırçaları var
bilmem biliyor musunuz
onu kast ediyorum
tuvaleti ve banyo yu aynı fırçayla yıkamıyorum
tuvaletin yer fırçası, banyonun yer fırçası, klozetin fırçası ve lavaboların fırçaları ayrı
umarım açıklayıcı olmuştur
Cümle çok açıktı aslındaŞşşttt biraz sakin.Benim tuvalet ve banyonun lavabosunu ve lavabo altını temizlediğim fırça ile dediğinizde anlam öyle çıkıyor.Evlerde hem banyo da wc hem ebeveyn de wc hem ayrı küçük wc olabileceği doğru ama ben sizin banyoyu ayrı tuvaleti ayrı söyleyebileceğinizi düşünemedim.Yazıdan öyle anladım ve sadece sordum.Yanlışta anlaşılabilir.Ben size sorup yollarken o arada sizde başka bir arkadaşın aynı sorusuna cevap vermisşinizi.Aynı anda yazıp yolladığımız için yolladıktan sonra okudum mesajınızı.Yani sadece ben değil başkalrıda ao şekilde anlamış olabiliyor.UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR.
yok hayır yaaa klozet değilKlozetin fircasi degilse durum sandigin kadar kotu degil. Ben de arkadas gibi anladim.
Bilmem kiİyi de bu onlar icinde risk ,bulasici oldugunu bile bile neden kalabalik yasamak isterler anlamadim
yok hayır yaaa klozet değil
yani çok şükür
O zaman sen de üslup hatası var diyelim.Eğer sinirli değilsen.Cümle çok açıktı aslında
ama düzenledim konuyu şimdi tekrardan okuyabilirsiniz
Mesajdan nasıl sinirli olduğumu çıkardınız
Yemin ederim hayranım
Ya ama öncesinde sordu bana
Hayır dedim silme
Yeni yıkattım halılarımı
Temiz dedim
Ama o inatla benim evde olmadığım gün hemen silmiş
Buna bozuluyorum ben