- 2 Şubat 2016
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi bebexgxim..
-
Çok sevindim maşallah maşallah 15 gün sonunda ara verdim mibenim çıkan sivilcelerim söndü. lekelerim de çok çok açıldı şükürler olsun. maşallah diyelim. ikinci 15 güne başladım bakalım çok umutluyum. çok büyük sivilcelerim çıkınca korkmuştum yüzüm mahvolacak diye ama şimdi endişelerim geçti.
Çok sevindim maşallah maşallah 15 gün sonunda ara verdim mi
No
Normalde 15 gün yapıp ara verin diyorlar ya vermiyeyim mi yani ara
Ay gerçekten miiiiimerhaba bayanlarbugün ikinci 15 in 10. günündeyim. ilk seferinde bir hafta sonunda çok sivilce çıkmıştı şimdi 10. güne gelmeme rağmen bikaç tane küçük sivilce haricinde çıkmadı çok şükür. cildimde ciddi bir değişim var.
hatırlarsanız cildim ince bi tabaka halinde soyuldu demiştim. ondan sonra cildim daha pürüzsüz oldu. lekelerim daha da açılmaya devam ediyor.
bir de şunu farkettim ki siyah noktalarımı her hafta düzenli temizleme ihtiyacı hissediyordum lavanta içeli buna hiç gerek duymadım. siyah noktalara da etki ediyor sanırım.
her gün niveanın canlandırıcı yüz temizleme köpüğüyle yıkamaya başladım. nemlendiricimi hiç ihmal etmiyorum bol su içiyorum. yani çok iyi gidiyor maşallahsizin de iyi gidiyordur umarım
merhaba bayanlarbugün ikinci 15 in 10. günündeyim. ilk seferinde bir hafta sonunda çok sivilce çıkmıştı şimdi 10. güne gelmeme rağmen bikaç tane küçük sivilce haricinde çıkmadı çok şükür. cildimde ciddi bir değişim var.
hatırlarsanız cildim ince bi tabaka halinde soyuldu demiştim. ondan sonra cildim daha pürüzsüz oldu. lekelerim daha da açılmaya devam ediyor.
bir de şunu farkettim ki siyah noktalarımı her hafta düzenli temizleme ihtiyacı hissediyordum lavanta içeli buna hiç gerek duymadım. siyah noktalara da etki ediyor sanırım.
her gün niveanın canlandırıcı yüz temizleme köpüğüyle yıkamaya başladım. nemlendiricimi hiç ihmal etmiyorum bol su içiyorum. yani çok iyi gidiyor maşallahsizin de iyi gidiyordur umarım
Ay gerçekten miiiiigözün aydınnnn
Ben daha lavantayı alıcam da baslıcam
Ay gerçekten miiiiigözün aydınnnn
Ben daha lavantayı alıcam da baslıcam
çok sevindim iyi gitmesine.. ben de devam ediyorum ve çok memnunum şu an aktif sivilce kalmadı bende de ve lekeler de umarım açılır..
ne güzel maşallah
Hiç fırsatım olmuyor canım yaa.aktarlarda satiliyordu de mi?sağolasıınnnsen daha başlamadın mıı bence hemen git al. bak gayet iyi sonuçlar alıyoruz şükürler olsun. az sabırla hallolacak bak bitiyo bile benimki
Hiç fırsatım olmuyor canım yaa.aktarlarda satiliyordu de mi?
Dün aldım nihayet. Saraçoğlunun sitesine girip bakıcam kullanımına.akşam başlarım.öyledir haklısın. evet aktarda satılıyor
Gerçekten işe yarıyormu ?
Yaa ne güzel. Ne kadar zamandır kullanıyosun?evet gerçekten işe yarıyor. ben çok güzel sonuçlar aldım. diğer msjlarımda yazdım buraya aşama aşama
Yaa ne güzel. Ne kadar zamandır kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?