- Katılım
- 29 Mayıs 2016
- Mesajlar
- 4.622
- Emoji Skoru
- 5.333
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Firstnight
-
- #21
Hakkini ara lutfen. Boyle ugrasmayalim dedikce yuzsuzler artiyor. Cezasini ceksin ki mahkemeye git gel ona en buyuk ceza.ya annem uğraşma kızım değmez diyor ama 600 kişi ekli hepside bizim okulda rezil oldum yani ekran görüntüsü atmak nedir ya? durup dururken kıza saydırmışım gibi olmuş yani.
para cezasına çarptırılınca ödemeyi ben mi alıyorum ki?Bence avukatla anlaşın. davanın sonucunda para istemiyorum aldığımız tüm tazminat sizin olsun deyin.
Tazminat davası açarsanız tabiki siz alırsınız .para cezasına çarptırılınca ödemeyi ben mi alıyorum ki?
hayır avukata okuttum sıkıntı yok dediKonuşmalarınızı tarafsız gözle bir okuyun tekrar. Küfür olmasa bile herhangi bir hakaret kelimeniz, cümleniz yok değil mi?
bu olay cuma oldu. Çarşamba gitsem geç olur mu?Hızlı hareket etmelisin
belgeler elektronik ortama ait olduğu için belli bir süresi var
karakola elindeki belgelerle suç duyurusunda bulun
Savcılığa da olabilir
Ek olarak devlet özel avukatı olmayan her davaya avukat atamak zorunda değil mi ya ?