Lay Lay Lom

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
Merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var üye olmayan yakın bir arkadaşımın mesajını paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. "Bir arkadaşla tartıştık. Kendisinin facebookta bir satış grubu var. Bizim üniversitenin de 600 kişilik bir mail grubu var kendisiyle 4 sene evvel oradan tanışmıştık. Bu tartışma özelden olmuştu. Daha sonra bizim okuldan 600 kişinin ekli olduğu mail grubuna benim ona attığım mesajları ekran fotoğrafı alıp atmış. Bakın neler neler yazdı bana bu kızı nasıl bu gruba eklediniz diye konuşmalarda da ne küfür ne hakaret var. Sen kendini ne zannediyorsun gibisinden cümleler var. Güya grup bir takım hassasiyetleri olan insanlar işte bu üslupta bir kız görün falan diye. İnternetten baktım yasal değil konuşmaları yayınlaması. İkincisi de linç kampanyası başlatmaya çalışmış. Şimdi benim avukat tutacak param yok açıkçası ama kendi kendime gidip savcılığa suç duyurusunda bulunamaz mıyım? Avukatın biri bu kamu davası boşanma ya da ceza değil baro avukat yollamaz sana dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Avukatsız halledemez miyim?."

Son düzenleme:
Grubun eğer gerçekten bir takım hassasiyetleri varsa o şahsı o grupta barındırmamaları gerek. Zira içlerinde bir adet teşhirci var. Yaptığı şey çok etik dışı. Grupta aklı olan bir daha o şahısla özel iletişime geçmez.

Arti o meslektasimi kiniyorm. Ceza davasi degil ne demek. Apacik ceza davasi. Musteri koparmak icin oyle bi ifade kullanmis. Adli yardimdan yararlanabilirsiniz. Sucun alt sinirini tam hatrlamiyorum eger bes yildan fazlaysa baro avukat gorevlendirir.
ben savcılığa başvursam ortada bir suç var ama baro avukat göndermiyorsa ne oluyor? bana avukat mı tut diyorlar?

Arti o meslektasimi kiniyorm. Ceza davasi degil ne demek. Apacik ceza davasi. Musteri koparmak icin oyle bi ifade kullanmis. Adli yardimdan yararlanabilirsiniz. Sucun alt sinirini tam hatrlamiyorum eger bes yildan fazlaysa baro avukat gorevlendirir.
1200tl istedi yardım etmek için.

kendiniz savcılığa gidin dilekçenizle beraber .. 2 dilekçe fotokopisi birde kimlik fotokopisi olsun yanınızda.. müracaat savcısına verin dilekçenizi.. avukata gerek yok.

Karakola gidip sikayetci ol. Durumu anlat onemsememeye kalkarlarsa ciddi oldugunu belli et. Baro avukat verir. Kamu davasi acilipp acilmamasi savciya kalmis.

Asla affetme gorsun bakalim linc kampanyasi baslatmayi.

Karakola gidip sikayetci ol. Durumu anlat onemsememeye kalkarlarsa ciddi oldugunu belli et. Baro avukat verir. Kamu davasi acilipp acilmamasi savciya kalmis.

Asla affetme gorsun bakalim linc kampanyasi baslatmayi.
ya annem uğraşma kızım değmez diyor ama 600 kişi ekli hepside bizim okulda rezil oldum yani ekran görüntüsü atmak nedir ya? durup dururken kıza saydırmışım gibi olmuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…