LAZER EPİLASYON CİHAZI

Fililifilo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
32
3
6
arkadaşlar merhaba;
yakın zamnda lazer yaptırmayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var acaba hastane ortamında mı yaptırmak? Yoksa epilasyon cihazı satın alıp evde yapmak mı?
aradınız da lazer epilasyon cihazı alan ve memnun kalan var ise konuma ivedili bekliyorum:)

istanbuldaysanız ben yardımcı olurum tanıdıgım yerler var genital estetıgıne kadar 1 numara yer özel kısımdan msj atın cok yogunum cunku

IPL bir cihaz düşünüyorsanız evde bir cihazl alabilirsiniz.Cilt tonunuz ve kıl türün ne olduğunu bilmiyorum.Benim tenim açık kıllarım koyu ve kalındı.Alexandrite yaptırdım %80 azalmam oluştu.Ben Özel Clnc Medilife ta yaptırdım sizin içinde doktor kontrolü olan hastane ve klinikleri öneririm.IPL sistemi kalıcı bi çözüm değil kıl köklerinin uyumasını sağlıyor sadece önceden denedim ara verdikten sonra geri çıkıyor iyi düşünmek gerek.

siz konuya hakimsiniz ben fransız kaldım:) philipsve braun piyasaya sunduğu lazer cihazlarını duymuş ve biliyorsunuzdur. ilkin onları almayı düşünüyordum ama daha sonra hastane ortamında daha olumlu sonuç alacağımı düşündüm.Hastaneleri arayıp fikir aldığımda kullandıkları cihazın alexandri olduğunu söylediler sizde bu cihaz ile olmuşsunuz. söylemiş olduğum cihazlarda mı IPL bulunuyor?

aaaa anladım anladımmm. IPL fazlası ile kötü dönüşleri de öyle fikir için sağ ol olur da görüşme faslında öyle bir cihaz ile ikna etmeye çalışılırsa kabul etmeyeceğim.

Evde nasıl yapacaksınız ki. Bı kere bu iş sandiginiz kadar basit bişey değil bunu yapanlar özel eğitim görüp sertifika aldıktan sonra yapıyorlar. Her önüne gelen yapamaz. Hangi kil türünde hangi dalga boyunda işin gondereceginizi nasıl kestireceksiniz. Ayrıca cildinizi yakma ve leke bırakmaz ihtimali çok yüksek. Ve en büyük sorunlardan biri her bölgeye kendiniz yapamazsınız. Özellikle genital zor bı bölge. Uzman bı insan yaparken bile siz şekilden şekile giriyorsunuz kendi başınıza nasıl yapacaksiniz. Bence kesinlikle iyi bı araştırmadan sonra gerçekten işin ehli bı yerde mümkünse hastanede yaptirin

Back
X