Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Arkadaşlar Ankaraya yeni taşındım o yüzden lazer epilasyon ve iğneli epilasyon için kızılay taraflarında iyi yerler araştırıyorum. Biraz kafam karıştı. Koltuk altı ve genitali lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum (diode) ile bi kaç yaptıran arkadaşımla konuştum ve diode ile yaptırdıklarını bi kaç ince tüy haricinde tamamnın döküldüğünü, diode de önemli olanın günlük uygulanan kişi sayısının 8 veya 10 nu geçmeyecek şekilde olursa güvenli ve iyi olduğunu öğrendim. Sizinde fikirlerinizi ve önereceğiniz yerleri öğrenmek isterim. Yüzümdeki ayva tüylerle karışık sert tüyleri yorumlardan okuduğum kadarıla lazere kesinle değirmemek gerekiyormuş, iğneli yaptırmayı düşünüyorum yüzüme de yaptırıp menun kalan varmı, çok leke oluuyormu? sevgiler ve teşekkürler

esraaaa86 kayserıde nerde yaptırdın bende kayserıdeyım ve guvenılır yer arıyorum yardımcı olurusun?

canım so-ep diye bi güzellik merkezi var bi doktorun kurduğu bi merkez.bugün ordan randevu aldık bakalım perşembe günü başlıcaz.sonuçları bildiririm ayrıca kampanya varmış koltukaltı sensı 30 tl :dance:

kızlar kesin olarak daha hiç çıkmıyo dimi tüyler
koltukaltıma yaptırmayı dusunuyorum..tüylerim biraz sert ve hemen uzayan cınslerden birde kararma var lazerde o kararmada gıdıyomus sankı oyle duymustum..
dogrumuu

Kızlar lazer epilasyanu sonrasında tüyler tamamn bitecek mi? Bıyık çene ve favorime yaptırıyorm ben ama lazerci tamamen bitmesini bekleme dedi şok oldum ve hayal kırıklığı hiç bitmeyecek sürekli lazere mi gideceğim ben? Bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim

benim bir sorum olcak..koltukaltında sivilce olduğu zaman lazer yaptırılırmı yani bi yan etkisi falan olurmu bilgisi olan varmı arkadaşlar?

chico bende kayserideyim lazer düşünüorum benim sorunum daha farklı aslında fazla kıl problemim yok ama genital bölgeyi temizlerken(jilet ile) biraz bacağıma kaydı jilet her iki tarafada sonrada her seferinde kesmek zorunda kaldım şimdi de çıkmaya devam ediyor genitalin yanındaki bacak bölümlerimde birde elimde biraz tüy var bu da ırsi olsa gerek ellerime çok bakarım ama tüyleri görünce canım çok sıkılıyor gerçekten özelliklede genital bölgenin yanındaki çıkanlar bana yardımcı olun seanslar ne kadar el üstü filan kayseride olanalr lütfen yardımcı olsun

canım bacağıma kaydı dediğin yer galiba bikini bölgesi diye geçiyor eğer doğru anladıysam.ama fiyat olarak bilmiyorum.

benim son seansımdan bu yana 1,5 sene filan geçti... 8. seans sonrası devam etmediğim için tektük kaldı... onları da cımbızla alıyorum ama genel olarak temiz bir görüntü var... yani o kalanlar da çıktığında farkedilmiyor... o kararma sir ağdadan olabilir ; fazla sıcak uygulandığı için bir de kıl köklern kalın olduğu için de olabilir... tavsiye ederim...

Arkadaşlar merhaba ben bişey öğrenmek istiyorum.Ekimde lazer epilasyona başlayacağım koltuk altımda bir leke var tabiki birazda siyahlık çok jilet kullanmamz rağmen yinede siyahlık oldu lazerde hem leke hemde siyahlıklar gidermi.Bir arkadaşm bana lekenin de gideceğini hatta bembeyaz olacağını söyledide doğrumu?

Ya kızlar bende yaptırmak istiyorum var ama endişelerim var bi ablam yaptırdı bacaklarına çok kötü olmuş yanmış hep bacakları (lazerle) ama kurtulmak istiyorum şu tüylerden siz ne düşünüyosunuz gerçekten zarar veriyomu cilde?

mrb gossip girl. bende laser epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum.sanırım ablan bir talihsizliğe uğramış.lazer epilasyon düşünüyorsan bence bu konunun uzmanı olan kişilere yaptır derim. benim 4. seansım oldu ve cildim çok hassas olmasına rağmen hiçbir problemle karşılaşmadım.bunda da gittiğim yerin ve uzmanların çok büyük bir katkısı olduğuna inanıyorum.yaptırmadan önce çok araştırdım kullanılan aletlerde çok önemli elbette.

Merhaba, ben yeni üye oldum bu arada. Bende genital bölgeye epilasyona gidiyorum. Seansı 80 tl veriyorum gittiğim yerin makinası Alexandrite Lazer son serisi açık tenli koyu kıl yapısına sahip kişilerde kullanılıyor genelde ama bu makina ten rengine görede otomatik ayarlayabiliyor kendini, ben çok memnunum biraz fazla acıyor ama çıkmadığını görünce değer diyorsunuz. Seanslarım ilk 3 seans ayda bir 3 seantan sonra 2 ayda bir yapılıyor benim 3. seansım bitti çıkmıyor gibi birşey. Çok rahatım şimdi alkisalkisalkis

Arkadaşlar bugün lazer epilasyona başladım bikini+genital için. Çok kısa sürdü 2 dakika kadar falan. Normal mi bu süre? İlk defa gittiğim için garip geldi merak ettim ???

bende yeni yeni araştırmaya başladım inş eylül ekim gibi başlamayı düşünüyorum.. genel olarak yazılanları okudumda herkes genital ve koltukaltı bölgeleri tercih etmiş bacaklar hakkında fazla yorum yok galiba yada ben görmedim benim sorunum bacaklarla çok batık var çok çabuk uzuyo bıktırdılar beni:a015:
en azından ilk etapta bacaklardan kurtulursam diğerleri sonraya inş..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…