Lazer lipoliz oluyorum artık

cavac07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
49
15
88
44
Uzun sure bu sitede okuduklarimdan sonra kara verdim ve 23 ocak 2017 de İzmir Efes hastanesinde ust bakacak diz ve karından lazer lipoliz olacağım herşey hazır günü bekliyoruz.bana bu konuda hemen hemeň kimse cevap yazmadi.bu konuda kirginim ama ben tüm herşeyi detaylı yazicam arkadaşlar.

Boy:163 kilo:63 bakalım artık. korkuyorum aslında ama kararımi verdim .hayatım da bir kere olsun denicem gelişmeleri mutlaka yazicam merak etme

iyi gunler bende basenlerimden sikayetciyim acaba doktorunuzun ismini verirmisiniz ve ne kadar yaptiriyorsunuz simdiden tesekkur ederim

Valla Dr ve fiyat ismi vermek istemiyorum çünkü daha ameliyat olmadım bakalım sonuç nasıl olacak ama isterseniz özel msj atın ben cevap yazayım.cunku ozelden msj atmasını bilmiyorum.belki siz atarsanız denetim iyi akşamlar.

Ben 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs

Canım bendaha olmadım 23 ocakta olagim senin ust bölge nasıldır zor mu ben korkuyorum ama olucam çok ta merak ediyorum

Ben hepsini birden olucam basen bacak üst bolge diz içi bakalım çok merak ediyorum sen neden tek tek oluyorsun

Ben hepsini birden olucam basen bacak üst bolge diz içi bakalım çok merak ediyorum sen neden tek tek oluyorsun
Merhaba benim ayrı ayrı olmasının sebebi üst bölgem çok yagliydı tek seferde 5 litre den fazla yağ alınmadigi için ayrı oluyo çok aMan aman bi ağrım olmadı sadece eğilirken yatıp kalkarken ağrı oluyo oda bir hafta sonra daha iyi olur

Çok saol toprak cevapladigin için sen İzmir de misin ben izmirdeyim Aliaga sen bana biraz cesaret verdim şimdi

Saol toprak ben ameliyat olunca buurdan yazicam detayları sabırsızlıkla bekliyor bakalım .toprak bir daha o bolgeden kilo aldın mı alsandz şekli bozulmuyor anladığım kadariyla de mi

Kilo almadım daha çok yeni zaten 3 ay olacak 22 sinde incelme devam ediyor daha

Toprak kaç cm inceldin.olculerin kaç ti kaç oldu.birde morarman çok oldu mu şişlik de çok oldu mu.dikis izin var mı belli oluyor mu karninda

Göbek 98 cm den 83 e düştü kol 33 cm den 28 cm e düştü morarma çok şişlik ödem ödümu koparacak şekildeydi şimdi geçti şükür sadece göbek deligim etrafında ödem devam ediyor dikiş izi sadece 2 delik kasığımda onunda rengi soluyor zamanla

Baya incelmissin darısı başıma.ben ogretmenim şubat tatili 2 hafta bana yeterli olur heralde .

Ameliyattan çıkınca şişlik başlamadan incelme fark ediliyor mu.sislikler için birşey denedini mi çay krem falan.

Ameliyattan çıkınca ben öyle bir sismistim ki ve iki hafta süreyle hep öyle kalacağımı sanmıştım eskisinden daha fazla bir göbek vardı fena korkmuştum 3 hafta sonra ödem azalıyor ve rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…