Lazer lipoliz oluyorum artık

Ben 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs
ben de alt bacaklarımdan şikayetçiyim, ocak sonu olacaktım ama ertelemke zorunda kaldım, alt bacakların kaç cm

Toprak senin bacaklarin aslında iyi benim Ust bacak 60,diz37,alt bacak 33 yani bayaa orantısız at bacağı gibi inceden kalina gidiyor umarım düzelir.

Merhabalar, lazer lipoliz ve enjeksiyon lipoliz arasında nasıl farklar vardır? yani sonuçlar açısından. Enjeksiyon lipoliz yaptırmayı planlıyorumyaklaşık 4-5 seansta sonuç alabilecegimizi, vella shape veye kavitasyon ile desteklersek selülitlerde çok iyi sonuç vereceğini belirtti merkezdeki bayan. ben de üst bacak ve kalça için istiyorum.

cavac07 bu arada senin uygulamaya çok az kalmış, şimdiden geçmiş olsun diyorum, kısa sürede istediğin sonuçlara kavuşursun inşallah:)

Evet canım pazartesi sabah 9:30 coooook heyecanlı yım ama çok mutluyum şimdiden nedense toprak ta yarın ölüyor.gelismeleri yazicam dün dr yanındaydım konuştuk o an bile hecandan oluyom sandim

Toprak yarı sabah olacak yanış yazdım kusura bakma toprak

Canım ya bu akıllı telefonlar bazen aptal oluyor kusura bakma ben yazmadım sağlıklı sıhhatli başarıli bir operasyon olur mutlu olursun iyi haberlerle dönersin inşallah en çok merakla seni ben bekliyorum sevgiler

Umarım sağlıkla atlatır,sonuçtan da mutlu kalırsın canım.Ben de 25 Ocak günü senin gibi tüm vücuduma lazer lipoliz uygulaması ve göğüs dikleştirme yaptıracağım,çok heyecanlıyım.Paylaşımların için şimdiden teşekkür ederim Kulağım sende

Saol canım çok heyecanlı yım son 2 gün buradan yazicam

Hastane odamdan merhaba herkese evet bugün büyük gün bacak lipolizi mi yaptırdım korkarakta olsa odama ilk aldıklarında bacaklarım kopuyor zannettim üst iç bacaklarım da müthiş bir ağrı vardı ağrı kesicilerden sonra uyumusum uyandığımda ağrı hafiflemisti biraz hemsirelerle sigara krizi yaşadım izin vermediler onun dışında gayet iyiyim ilk ameliyatimda olduğu gibi yine oturup yatmadım bir türlü gezip duruyorum ilk ağrıdan sonra bidaha şiddetli ağrım olmadı hafif sizlamalar

Sızinti hiç olmadı canım bugün ödem başladı ayakkabı giyemiyorum dar geliyo sende hazırlıklı ol büyük bir terlik vs götür şöyle söyleyim 3 ay önceki üst bölge ameliyatım daha agriliydi özellikle yatıp kalkarken çok sıkıntılı ydi bunda yatağa rahat çıkıyorum rahat hareket ediyorum sabahtan beri bi kaç tane ağrı kesici yapıldı o yüzden bi sıkıntım yok birazdan taburcu olcam bakalım evdeki dönem nasıl geçecek göreceğiz

Evet oldum beklediğimden iyi. acı var ama okadar abartılacak kadar değil herşeye rağmen mutluyum başardım oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…