ben de alt bacaklarımdan şikayetçiyim, ocak sonu olacaktım ama ertelemke zorunda kaldım, alt bacakların kaç cmBen 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs
ben de alt bacaklarımdan şikayetçiyim, ocak sonu olacaktım ama ertelemke zorunda kaldım, alt bacakların kaç cm
Üst bacak 54 diz 40 alt bacak 37 cm ama doktor alt bacaga kalın demedi üstü yapcak sanırım sadece
8alt bacağa uygulanıyor mu bu lipo işlemiToprak2014 ben uygulanmıyor diye biliyorum
Toprak yarı sabah olacak yanış yazdım kusura bakma toprak
Umarım sağlıkla atlatır,sonuçtan da mutlu kalırsın canım.Ben de 25 Ocak günü senin gibi tüm vücuduma lazer lipoliz uygulaması ve göğüs dikleştirme yaptıracağım,çok heyecanlıyım.Paylaşımların için şimdiden teşekkür ederim Kulağım sendeUzun sure bu sitede okuduklarimdan sonra kara verdim ve 23 ocak 2017 de İzmir Efes hastanesinde ust bakacak diz ve karından lazer lipoliz olacağım herşey hazır günü bekliyoruz.bana bu konuda hemen hemeň kimse cevap yazmadi.bu konuda kirginim ama ben tüm herşeyi detaylı yazicam arkadaşlar.
Saol canım çok heyecanlı yım son 2 gün buradan yazicamUmarım sağlıkla atlatır,sonuçtan da mutlu kalırsın canım.Ben de 25 Ocak günü senin gibi tüm vücuduma lazer lipoliz uygulaması ve göğüs dikleştirme yaptıracağım,çok heyecanlıyım.Paylaşımların için şimdiden teşekkür ederim Kulağım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?