Lazer lipoliz oluyorum artık

Sabah 10 gibi ağlayarak girdim ameliyata.sedyede yatıştırıcı yaptılar inanın o anda bile uyudum heralde hiç birsey hatirlamiyorum.basimda biri ismimi söylüyordu uyandığımda. saat 12 :10 odama geldim

Elim yüzüm ayakların şuanda sis değil.hani uzun sure yatakta yatarsin etlerin ağrır dönmek istersin öyle bir ağrı işte benim kisi karnım sadece çok az bir adet agrisi olur ya ilk gün karnın uyuşuk gibi benim öyle bir ağrım var(ben adet sancısı gormem )sizintin çok oldu korse kanlı biraz bacak kismim

Ama ben şuan bile inceligi fark ettim gibi ya da bana oyle geliyor

Çok saol liposuction için 4 gün sabırlı olmak gerekli
Alt bacagi kasli olanlarada uygulaniyormu bu islem. Birde gobek bolgesi icin istiyorun. Ankaradayim bana ozelden doktor ve fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Cok gecmis olsun.

Herkese merhaba,
Ben bu hafta lazer lipoliz ve lazerle meme küçültme konularında bilgi almak için doktora gideceğim.
Çok pahalı ve riskli bir iş bu. Bu yüzden endişelerim var. Dizlerimden rahatsız olduğum için, bir şekilde vücudumdaki fazla yükü atmam gerekiyor. spor bir süre yasak.. Diyetler sonuç vermedi.. Bu yüzden fikir almak istiyorum. Lazer lipo/ smart lipo önerir misiniz geçrekten? HEmen iş hayatına dönülüyor mu? Bir de mutlka yanınızda birinin olması gerekiyor mu?

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Ben de lazer lipoliz oldum 8 şubatta . Süreç tahmınımden ağrılı geçti. 24. günüm ama hala ağrılarım var ağrı kesici içmem gerekiyor. NİSAN ayında 2 sean op planlıyorum. İşlem sadece op dan ibaret değil sonrasinda ödem atmak için lenf drenajına da girdim. Şimdide vella shape LPG gibi uygulamalarla devam etmek gerekiyor. işlem sonrası pelte şeklınde bi ödem vardı şimdi o ödem sert bi ödeme döndü. çözülmesini bekliyorum.

bazı hastalarda ağrılar uzun sürüyormuş ben de neyazık kı o guruba dahilmişim. hala günde bıkaç ağrı kesici içmem gerekıyor.

ben çarşamba günü op oldum pzt günü 2-3 saate bir ağrı kesici içerek işe gittim. ama çok çabuk yoruluyordum. Hemen işe dönmesi gereken arkadaşlar benim gibi olurlarsa bolca ağrı kesici içmek zorunda kalabilirler. benim işim oturaraak çok hareket etmeksizin de yapılabiliyordu idare etmeye çalıştım.

Yaptırdın mı, geçmiş olsun canım

Selam arkadaşlar İzmirde ben lazer lipoliz mağduruyum karın bel simit bölgem
Olalı 2 buçuk ay oldu vucüdumda şişlikler var
Geçiceğininde sanmıyorum ağrılı
Doktor kan oturması gecicek dedi
Hemşire yağ toplanması geçmeyebilir dedi
İki ayrı şey söylendi
Bir cihazla dağıtmaya çalışıyoruz çok yerde var
Çok canım yanıo dağıtmaya çalışırlarken
İncelmem oldu ama çok büyük beklenti içine girmeyin

Merhaba fiyat bilgisi verirmisiniz bana lütfen. Ben de ankaradayım ve basen bölgeme yaptırmak istiyorum

Merhaba ameliyatın nasıl geçti? Bende düşünüyorum izmirde yada denizlide olabilirim ancak. Baya bi araştırdım ama sonrası için çok iyi yorum yapmayanlarda var. İyi bir dr olması gerekiyor izmirde de bu işi çok yapan yer var tam olarak güvenemedim. Sen memnun musun şuanda? Şişlik yada belli bölgelerde dalgalanmaların oldu mu? Yardımcı olabilir misin bana

Ben 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs
meraba bende yakinda alt ve ust gobekden olacam ama korkuyorm aci fazlami oluyo.bende 2lt yag var yok

Merhaba, göbek deliğin etrafındaki ödem ne zaman geçti? Sertlik şeklinde miydi? Benim 2 gün sonra 3 ay olacak, göbek deliği etrafında sertlik ve hafif uyuşukluk devam ediyor. Ne zaman geçecek diye evhamlanıyorum. Senin deneyimlerini merak ettim. Umarım çok iyi sonuç almışsındır. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…