Çok saol liposuction için 4 gün sabırlı olmak gerekliçok geçmış olsun
Alt bacagi kasli olanlarada uygulaniyormu bu islem. Birde gobek bolgesi icin istiyorun. Ankaradayim bana ozelden doktor ve fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Cok gecmis olsun.Çok saol liposuction için 4 gün sabırlı olmak gerekli
Yaptırdın mı, geçmiş olsun canımHastane odamdan merhaba herkese evet bugün büyük gün bacak lipolizi mi yaptırdım korkarakta olsa odama ilk aldıklarında bacaklarım kopuyor zannettim üst iç bacaklarım da müthiş bir ağrı vardı ağrı kesicilerden sonra uyumusum uyandığımda ağrı hafiflemisti biraz hemsirelerle sigara krizi yaşadım izin vermediler onun dışında gayet iyiyim ilk ameliyatimda olduğu gibi yine oturup yatmadım bir türlü gezip duruyorum ilk ağrıdan sonra bidaha şiddetli ağrım olmadı hafif sizlamalar
Ben 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs[/QUOTEsd
Merhaba ameliyatın nasıl geçti? Bende düşünüyorum izmirde yada denizlide olabilirim ancak. Baya bi araştırdım ama sonrası için çok iyi yorum yapmayanlarda var. İyi bir dr olması gerekiyor izmirde de bu işi çok yapan yer var tam olarak güvenemedim. Sen memnun musun şuanda? Şişlik yada belli bölgelerde dalgalanmaların oldu mu? Yardımcı olabilir misin banaUzun sure bu sitede okuduklarimdan sonra kara verdim ve 23 ocak 2017 de İzmir Efes hastanesinde ust bakacak diz ve karından lazer lipoliz olacağım herşey hazır günü bekliyoruz.bana bu konuda hemen hemeň kimse cevap yazmadi.bu konuda kirginim ama ben tüm herşeyi detaylı yazicam arkadaşlar.
meraba bende yakinda alt ve ust gobekden olacam ama korkuyorm aci fazlami oluyo.bende 2lt yag var yokBen 3 ay önce üst bölgemden oldum kol bel sırt göbek sonuçlardan memnunum 21 ocakta da alt bölgeden popo alti bacak içi diz içi olcam ama olanlardan hiç cevap alamadım bende zor mu hemen kalkilip yurunuyomu vs vs
Merhaba, göbek deliğin etrafındaki ödem ne zaman geçti? Sertlik şeklinde miydi? Benim 2 gün sonra 3 ay olacak, göbek deliği etrafında sertlik ve hafif uyuşukluk devam ediyor. Ne zaman geçecek diye evhamlanıyorum. Senin deneyimlerini merak ettim. Umarım çok iyi sonuç almışsındır. TeşekkürlerGöbek 98 cm den 83 e düştü kol 33 cm den 28 cm e düştü morarma çok şişlik ödem ödümu koparacak şekildeydi şimdi geçti şükür sadece göbek deligim etrafında ödem devam ediyor dikiş izi sadece 2 delik kasığımda onunda rengi soluyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?