Ben bugün 10 senedir gittiğim doktoruma(bir 8 sene de hocasına gittim) lazer lipoliz istiyorum artık yeter diye gittim. Benim boyum 1,68 kilom 65 fakat yağ birikimi senin gibi üst bedende. Daha üzerimi çıkartırken muayene için, senin popon yok dedi. Ben yağlarımı al diyorum o diyor popon yok senin
. Arkadaşım bugün tamamen işine sanat olarak bakan asla ticari kaygısı olmayan doktorumun söylediklerini aktarıyorum sana.ben liposakşından korktuğum için lazer lipoliz olsun dedim. Bana söylediği net olarak “ lazer lipolizle 1 litreden fazla yağ eritilmez çünkü böbrek ancak bu kadar yağı sağlıklı atabilir, aksi halde yumrular oluşur, karaciğer yağlanması olur” dedi. Bana seninkini eritip çekmemiz lazım ya da bana kalırsa eritmeyelim canlı olarak popona enjekte edelim dedi. Bende zaten onu istiyordum, benim bölge biraz grniş olacak, karın bel sırt ve gıdımı yaptırcam, onun için genel anestezi alıcam. Birde olabildiğince risksiz olması için maksimum 4 litre alacak. Fazlası riske girer dedi. Ama kızımın mesela sadece kaın ve belde biraz fazlası var sporla gitmiyo aylardır uğraşıyor, genetiğimiz öyle çünkü. Ona lazer lipoliz yapacak ( o yapmak istemiyor ama kızım çok ısrarcı bu konuda) velhasıl olay bu. İşini sanat olarak gören ve severek yapan doktora yaptır. Ben başka doktor arayışına girmedim, çünkü ben ona ve hastaneye güveniyorum. Ayrıca benim gittiğim yer plastik cerrahi hastanesi. Şimdiden geçmiş olsun hepimize