arkadaşlar 1 ay önce lazer yöntemiyle burun ameliyatı oldum super plast estteık merkezinde Doktorum ALİ DUMAN ve sonuçtan çok memnun kaldım isteyen olursa amelıyat oncesı ve sonrası resımlerımı atabılırm bu yontemle gözaltı morlugu ve yuzumdekı sıslıler yok denılcek kadr azdı resımlerdede acık ve net gorebılırsınz
ben biraz arastirdim dün gece ali beyi de baya guvenilir geldi bana taki ben 3 yildir amelyiat olmak icin doktor arastiriyorum.kendi sitesinde diyorki üc gun alci sonra ücüncü gunu alciyi aliyorum plaster yapistiriyorum ve 7.gun anlasilmayacak derecede burnunuz hazir diyor.helede ilk ayda burnun modeli yüzde 90 oturuyormus.yakup avsarda öyle diyor fakat 9 milyar istiyordu acaba ali bey kaca yapar bu ameliyati pesine düsecegim bu hafta bakalim.ögrendikce sizede yazarim.ve ameliyatlari 1 saat sürüyormus.morarma ve sisme cok az ve bazen hic olmuyormus.bende ögreneyim size haber ederim arkadaslar.ama baya ilgimi cekti dogrusu.
arkadaşlar 1 ay önce lazer yöntemiyle burun ameliyatı oldum super plast estteık merkezinde Doktorum ALİ DUMAN ve sonuçtan çok memnun kaldım isteyen olursa amelıyat oncesı ve sonrası resımlerımı atabılırm bu yontemle gözaltı morlugu ve yuzumdekı sıslıler yok denılcek kadr azdı resımlerdede acık ve net gorebılırsınz
evet buram buram reklam kokuyor ama benim aklima yttai reklamda olsa.aradimda merkezde yoktu lazerle kapali teknikle yapiyormus ameliyati ücüncü gunu alciyi aliyormus bant takiyomus 6.7. gunude banti cikariyormus.ve burnun yüzde 90 i ilk ayda belli oluyomus zaten.bir hafta sonra bile sislik me morluk olmadigindan cevrendede anlasilmyiormus.anlattilar iyice pazartesi bakalim fiyatini ve diger bilgileri paylasacagim ayni anda yanak dolguda yapiyormus 1-2 gun öncesinden ve erimesi mumkun degilmis burun estetiginden sonra.vs..vs.....bakalim pazartesi olsun hele.
ben de fotograf gönderip fiyat aldım. yapılacak işleme, burnun durumuna göre fiyat veriyorlarmış. bana 3,500 dediler. lazerle ameliyatı aradım internette ama pek bir bilgiye ulaşamadım. ne zamandır yapılıyor, tarihçesi nedir... senin bilgin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?