vallahi öyle, çağ teknoloji çağı
ekledim bu arada seni arel
msne de ekldm çevrmdşısın.
"lazer burun ameliyat" diye girerseniz buradaki videolar çalışıyor az önce izledim ben..
sen eklemişsin ama resim yok canım yaa, inan çok merak ettim..
Canım ben google'dan tarattım bulamadım, çok merak ettim; bu nerede ve kim tarafından yapılıyor? Sen yaptırdın mı?
kesinlikle öneriyorum ama bu yöntemi. bir daha söyleyeyim, kesi, dikiş, tampon, ağrı, şişlik, morluk kesinlikle yok.
estetik ameliyatlarda yeni bir çağ başladı bence.
ben bu yeni yöntemi kesinlikle bütün arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
kesik yok, morluk yok, şişlik yok, ağrı yok.
ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.
ameliyat olacak arkadaşların bu yöntemleri araştırmasını tavsiye ederim.
reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.
arkadaşlar 1 ay önce lazer yöntemiyle burun ameliyatı oldum super plast estteık merkezinde Doktorum ALİ DUMAN ve sonuçtan çok memnun kaldım isteyen olursa amelıyat oncesı ve sonrası resımlerımı atabılırm bu yontemle gözaltı morlugu ve yuzumdekı sıslıler yok denılcek kadr azdı resımlerdede acık ve net gorebılırsınz
arama o zaman arkadaşım, ücretsiz bilgi alıp muayene olabiliyosun dedim. iyilik de yaramıyor. töbe yarabbi sabır ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?