lazer yöntemiyle burun ameliyatı

şu an sayfaları ben de görünteleyemedim sanırım nette bir problem var.
yine de sorunuz varsa ben cevaplayabileceğim kadar cevaplamaya çalışırım.
her türlü teknikle ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle lazer tekniğinin inanılmaz bir kolaylık olduğunu söylüyorum ama.
sadece burun için değil, meme ameliyatlarını falan da çok kolaylaştırıyor.

"lazer burun ameliyat" diye girerseniz buradaki videolar çalışıyor az önce izledim ben..
sen eklemişsin ama resim yok canım yaa, inan çok merak ettim..

Canım ben google'dan tarattım bulamadım, çok merak ettim; bu nerede ve kim tarafından yapılıyor? Sen yaptırdın mı?

coşkun levent taşçı ve ali duman var benim bildiğim bu konuda uzman. nazım çerkeş de var diyorlar, ona da bakabilirsiniz.

kesinlikle öneriyorum ama bu yöntemi. bir daha söyleyeyim, kesi, dikiş, tampon, ağrı, şişlik, morluk kesinlikle yok.
estetik ameliyatlarda yeni bir çağ başladı bence.

Canım ben google'dan tarattım bulamadım, çok merak ettim; bu nerede ve kim tarafından yapılıyor? Sen yaptırdın mı?

yok canım ben normal şekilde kese biçe ameliyat oldum kapalı teknik oldum ama böyle birşeyden haberim olsaydı araştırırdım diye düşünüyorum..

kesinlikle öneriyorum ama bu yöntemi. bir daha söyleyeyim, kesi, dikiş, tampon, ağrı, şişlik, morluk kesinlikle yok.
estetik ameliyatlarda yeni bir çağ başladı bence.

bu arada sen bu yöntemle ameliyat olmadın heralde.. ama burnun ameliyatlı dimi Ceycu?

arkadaslar ali duman 3,5 ,milyar istiyor lokal ile yapiliyormus en fazla 1 saat sürüyormus.2.gunu veya 3. gunu burun aciliyomus atel di sanirim o cikiyomus.bant takiliyomus yarabanti gibi.2-3 gunde o kaliyomus-okadar hic morluk sislik olmuyormus.yapildikdan iki saat sonra eve cikabilirmissiniz bunlari ögrendim.ali duman ile hüseyin guner ayni merkezdeler.

ceycu canım sen oldunmu acaba amelıyat bu yontemlee cnm ?

ilk defa duyuyorum bu yöntemı

ben netten baktım bu sabh amerıcada yaygın olarak kullanılıyormus fılan yazıor yha benım merak ettıgım ne kadar kalıcı eskı burnunu gerı cevırmesıne gelınce burun catısını asagıya ıtıorlarmıs sen eskı burnumu gerı ısterım dersen yukarıya kaldırıorlarmıs cok ıllgınc yahu vallahı bana ıstedıgım burnu veırılerse ben bunla olıurum cok korkuroprum dıer amleyattan gozunde acık lokal olurmussun:S ama ıstedoıgomı vermeslerse sankı o zaman barıs cakıra yolum gozukuor.d.D:

bana konu hakında bırkac bılgı verebılırdın dırek ara demen merkezın adını ve ucretsız demen reklam sezıorum kı bu yontem kmse tarafından bılınmıyor ve nette cok az bulunabılıyor yanı ınsanların pek bır bılgısı yok araıp bılgı alamyaa gelınce bende bılıorum bılgı almasını burada aamc bıldıklerımızı paylasmak

arama o zaman arkadaşım, ücretsiz bilgi alıp muayene olabiliyosun dedim. iyilik de yaramıyor. töbe yarabbi sabır ver.

arama o zaman arkadaşım, ücretsiz bilgi alıp muayene olabiliyosun dedim. iyilik de yaramıyor. töbe yarabbi sabır ver.

snır yapmana gerek yok ben sadece cana 2 cumle atıp ondada estetık merkezın adı muyane uctretsız demene ben soyluuyorum okmu? ararım aramm eed bna klmıs bır oly

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…