evet bende görüstüm banada 3,5oo dediler hatta hemen lokal ile yapariz kapali teknik ile belki ikinci gune bile alciyi alabilriim dedi.normalde 3, gunu aliniyomus.bende cok fazla degisiklik yapmaacak ben ufak bir burun öyle kalkik falan istemedim.ücüncü gunde bant takacak ten rengi 6.gunu onuda cikaririz artik dönersin dediler.valla cok candan bi sekreteri var icimi eritti resmen ben ciddi ciddi düsünüyorum.ama olan arkadaslar varya bilgi sahibi olmayida isterim.sende bisey ögrenirsen haber ver bende sana haber ederim canim.görüsürz.
ben biraz arastirdim dün gece ali beyi de baya guvenilir geldi bana taki ben 3 yildir amelyiat olmak icin doktor arastiriyorum.kendi sitesinde diyorki üc gun alci sonra ücüncü gunu alciyi aliyorum plaster yapistiriyorum ve 7.gun anlasilmayacak derecede burnunuz hazir diyor.helede ilk ayda burnun modeli yüzde 90 oturuyormus.yakup avsarda öyle diyor fakat 9 milyar istiyordu acaba ali bey kaca yapar bu ameliyati pesine düsecegim bu hafta bakalim.ögrendikce sizede yazarim.ve ameliyatlari 1 saat sürüyormus.morarma ve sisme cok az ve bazen hic olmuyormus.bende ögreneyim size haber ederim arkadaslar.ama baya ilgimi cekti dogrusu.
ben bu yeni yöntemi kesinlikle bütün arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
kesik yok, morluk yok, şişlik yok, ağrı yok.
ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.
ameliyat olacak arkadaşların bu yöntemleri araştırmasını tavsiye ederim.
reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.
ben bu yeni yöntemi kesinlikle bütün arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
kesik yok, morluk yok, şişlik yok, ağrı yok.
ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.
ameliyat olacak arkadaşların bu yöntemleri araştırmasını tavsiye ederim.
reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.
kesikle kemiğin zaten alakası yoktur. kesik burna girmek için kullanılır, lazer kullanılınca kesikle değil milimlik noktalardan girerler içeri.
ve dediğiniz gibi kemiği kırmadan şekillendirirler. lazerle kemiği hamurlaştırıp dilenilen şekle getiriyorlar diyebiliriz.
henüz özel mesaj atamıyorum, konuyla ilgili arama yaptırırsanız açıklamalı videolar bulabilirsiniz internette.
zaten lazer destekli ameliyatlar son 10-15 yıldır bir çok alanda yapılıyor.
meme estetiği, diş estetiği, burun, göz, yağ aldırma, germe vb. ameliyatlarda.
medikal alanda yeni bir çağın başladığını düşünüyorum gerçekten. o acılı, ağrılı, korkulu ameliyatlar geride kaldı.
doktorlar çoğunlukla narkoza bile gerek görmüyorlar bu ameliyatlarda, lokal anesteziyle hallediyorlar.
konuyla ilgili videolar yollayayım size bir dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?