- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
iyiyim teşekkur ederım . otu b.u kıskanan cınslerden degılım kı nısanlım memnun benden. ılıskımden. sadece ortamı bılmıyorum hıc gıtmedım bıkadınında nısanlıma dokundugu dsuncesı cokmu kotu normal mı merak ettım ama sızlerınde esı sevgılsıı gıtse bence aynı seylerı dusunursunuz. emınım bundanEn acilinden bir klinik psikologtan randevu alıp psikoterapi alman lazım senin. Bu sağlıksız düşünce yapısıyla kimse seninle ilişki sürdürmek istemez. Bunu da kendine atfetmeyip başka kızlarla alakalı sanar, depresyona sürüklenebilirsin.
valla ıkınız rahatlattınız benı ama su mutlu son masajları varya duyyoruz sagda solda o olaylardan sonra lazerdede boyle bı ortam varmıdır dıye merk edıyorum hıcte gıtmedım
iyiyim teşekkur ederım . otu b.u kıskanan cınslerden degılım kı nısanlım memnun benden. ılıskımden. sadece ortamı bılmıyorum hıc gıtmedım bıkadınında nısanlıma dokundugu dsuncesı cokmu kotu normal mı merak ettım ama sızlerınde esı sevgılsıı gıtse bence aynı seylerı dusunursunuz. emınım bundan
Şimdi seni kışkırtmak gibi olmasında 2 sene önce falan arkadaşım lazercide çalışıyordu, oraya gelen erkekler için şöyle yakışıklılar böyle vücutları var falan diyordu.
Ne desem bilemedim bende çok kıskancımdır izin vermem yani kıllı gezsin öle daha seksiiii
aşırı kıskanc degılım malesef bugune kadr tek kıskandıgım konu bu oldu bunuda ona soramadıgım ıcın buraya yazdım . kı bak bı uye demıskı lazercı bı arkadas gelen erkekler ıcın ay cok yakısklıydı vucudu cok guzeldı dıye yorumlar yapıyordu demıs. öyle yorumlar yapanlar oldukca her seansta olay farklı yerlerede gıdebilirmiş yanı.Evet cok kotu dusunuyosunuz.
Asiri kiskancliginiz icin psikolog dedim.
O ortami merak etmek hayra alamet degil.
Lazerle mutlu sonu ilk kez sizden duydum. Allah askina ne mutlu sonu ?
Siz ordakileri ne yerine koyuyorsunuz ?
iyiyim teşekkur ederım . otu b.u kıskanan cınslerden degılım kı nısanlım memnun benden. ılıskımden. sadece ortamı bılmıyorum hıc gıtmedım bıkadınında nısanlıma dokundugu dsuncesı cokmu kotu normal mı merak ettım ama sızlerınde esı sevgılsıı gıtse bence aynı seylerı dusunursunuz. emınım bundan
yok nısanlımdan bısey beklemem tabık ıevlı kadın zaten ondanda beklemem ama lazer ortamı nasıldır bır erkek kadının elının altına yatarken ılla arada dıyalog gecıyordur ya da benmı cok buyutuyorum sankı erkekgın vucudunu kadınlar gormesı sakıncalıymıs ayıpmış gıbı.Neden bu kadar gerildiniz ki? Bir yamuğunu gördünüz mü basarsınız tekmeyi k..çına. O korksun, siz değil.
Bence vücutları o kadar şişirmeleri de gereksiz, doğallıktan yanayım ben.bende dıyorum ben kıllı sevıyorum gerek yok dıye ama spor yapıyorum vucut gelıssın kıllı etkısı olmuyor ayagına gıdıyolar ıste.
bende esımle gıtsem sorun olmaz ama tek gıdınce işteİnsanlar eşleriyle geliyor benim gittiğim merkeze. Seanslara ayrı ayrı girip çıkıyorlar hemen. Gidip görün ortamı da kafanızdaki fantazi dünyası sönsün biraz.
Yapıştır ağdayı cek bence. Lazere falan yollama nişanlını.
Bence vücutları o kadar şişirmeleri de gereksiz, doğallıktan yanayım ben.
Kıllı ve göbekli
Eee o zaman lazere yollama. Hayır senin içinin rahatlığından daha mı önemli?yok nısanlımdan bısey beklemem tabık ıevlı kadın zaten ondanda beklemem ama lazer ortamı nasıldır bır erkek kadının elının altına yatarken ılla arada dıyalog gecıyordur ya da benmı cok buyutuyorum sankı erkekgın vucudunu kadınlar gormesı sakıncalıymıs ayıpmış gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?