13 gun sonra kontrole gıdıcem 3 4 seans olacağını soyledi doktorum dışarı çıkmıyorum lıcolın ve bebanten crem sabah aksam kullanıyorum sıgorta bu tedavıyı karsılıyomu acaba arastırıyotum ama hastaneyı aradım karsılamadığını soyledıler
sız hangı hastanede lazer yaptırdınız ismını vermenızde sakınca yoksa doktorun ve kullanılan lazerın onemı buyuk bu tedavde ben bakırkoyde ethica tıp merkezınde tedavı goruyorum bakalım sonuç ıyı olur ınsallah
canım bırde şu kafama takıldı bana burdakı dr cılt gençlestırmeyle olumlu sonuç alacakın demıştı bana uygulanan nokta atış yontemı ve nette su yazıyo buldum Cilt Yenileme (Skin Recurfacing)
Lazerle cilt yenileme estetik cerrahide yeni ve başarı ile uygulanan bir metot olup ilk olarak Amerika'da geliştirilmiştir. Lazerle cilt yenileme uygun lazer cihazı ile bilgisayar kontrolünde kırışıklıkları gidermek ve cildi tazelemek prensibine dayanır. Bu amaçla karbondioksit (CO2) lazer kullanılmaktadır. Lazerle cilt yenilemede en üstten çok ince bir tabaka kaldırılarak cildin düzleştirilmesi ve aynı zamanda özel bir teknikle kollagen dokunun gerginleştirilmesi sağlanarak kırışıklıklar yok edilir. Tedaviden sonraki günlerde lazer ile tedavi edilen ciltte yeni kollagen doku oluşumu ve daha genç, su tutma yeteneği yüksek hücreler oluşarak cildin tazelik ve gerginlik kazandığı görülür.[/QU
burda gizli mesaj gönderme bölümü yok mu acaba yani e-mail adreslerimizden gelişmeleri birbirimize daha ii aktarabilirdik çünkü burdan takip etmek güç oluyo.valla o kdar sıkıldımki şu işten böyle milletin yüzüne bakınca tertemiz insan daha bi sinir oluyo.en kısa zamanda şu çillerden kurtulmamız dileğiyle iyi günler..
ben 3 gun once yaptırdım hala yuzum kızarık durumda kabuklanma oluştu.melınom tıpı benlerın sağlıklı hucrelerı bozarak leke yaptığını tv de dr den duydmustum 4 gun oncede plastık cerrahıde 2 tane melınomlarımı aldırdırdım[/QU
benim yüzüm çok az kızardı ve kabuklanma sadece güneş lekelerinde oldu onlar da döküldü şimdi.ama çiller kabuklanmadı ama cildim inanılmaz gerginleşti ve parlaklaştı.demek herkeste farklı sonuçlar doğruyo.bi de bence melinomları kafaya takmayın sonuçta cerrah yapmış bunu.tv de isteeyen istedğini söylüyor zaten
Canım Dr.um Ersan Nail Erinç'ti ben Uzmanlar tıp merkezindeyken gidiyordum ama sanırım Ortadoğu hastanesine geçmiş.Tedavi esnasında lazer yapılıyor ya,o sırada çok az acı hissi oluyor,minik minik de kızarıklıklar.Bi kaç saate çiller koyulaşıyor.Sonra bi kaç kremi karıştırıp veriyor sana,sürüyorsun geceleri yüzüne...Öyle yani..Ben memnun kaldım,keşke gidebilsem yine...Ama öyle yoğunum ki bu aralar.Dediğin gibi kışın tedavi edersen daha ii olur,çünkü güneş bu tedavinin düşmanı,düşün ben yazın yaptırmama ragmen sonuç aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?