Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes hastane için dünya göz demiş. peki ankara dünya göz de hangi doktoru tavsiye edersiniz ya da hangisini tavsiye etmezsiniz. lütfen yardımmmmm

merhaba arkadaşlarrrrrrr :) bende bundan 7 yıl önce excimer laser yaptırdım adana'da,o zaman çok yaygın değildi ama gözlüklerimden kurtulmak istediğim için istikrarlı ve kararlıydım yoğun bir araştırmaya girdim ve kendimi güvendiğim hekimlerin eline bıraktım.Gözlerimde miyopi ve astigmat vardı çok şükür sıfırlandı ayrıca çok heyecanlı bir ameliyattı :) gözlükten kurtulmak isteyen herkese tavsiye ederim arkadaşlar.Lakin geçenlerde bir arkadaşımda excimert laser omak istediğini ama ameliyat için görüştüğü dr.un ilerde normal doğum yapamama sıkıntısından bahsettiğini söylemiş arkadaşım vazgeçmiş böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?????

kocaeli dünyagöz de ameliyat olan varmı...cumartesiye randevu aldım muayene olucam eğer uygunsamda ameliyat olucam ..yardımcı olurmusunuz?

Ben bişey sorucaktım. Lazerle göz ameliyatı olduktan sonra kontakt lens kullanan varmı.bunun zararı olurmu.sonuçta kornea inceliyor.Ben ameliyat olalı 2 sene oldu ama renkli lens kullanmak istiyorum.Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim....

bende çok merak ediyordum nette araştırdım kullanılıyormuş..ama göz tamamen iyileştikten sonra..

peki eğer senin göz tansiyonun yükselmişse ne olacak?bu konuda ne diyo doktorlar.artık ameliyat olduğun için tansiyonun nasıl doğru ölçülecek?ameliyat olanlarınki ölçülemiyor kornea inceltildiği için

siz efekan coşkunsevere mi oldunuz?hangi şubesinde dünya gözün?

Dunya gözde PRK yontemı ıle amelıyat olabılecegım soylendı. Bu yontemle ıle amelıyat olan var mı aramızda

kocaeli dünyagöz de ameliyat olan varmı...cumartesiye randevu aldım muayene olucam eğer uygunsamda ameliyat olucam ..yardımcı olurmusunuz?

canım merhaba, ben dünya göz hastahanesinden lazer için %50 indirim hakkı kazandım normalde 1100 Euro iken 500 Euro ya olacaksınız dedi..
astigmat mevcut bende düşük seviyedeler
biri 0,75 diğeri 0,50 civarıydı 3 sene önce kontrolede gitmedim ama bu civarlardadır yine 1 e ulaşmamıştır.
sana şunu soracağım muayeneye gittin mi ?
gittiysen ne dediler..
ameliyat için fiyat olarak ne söylediler..
sence bu seviyede ki astigmat rahatsızlığından operasyon olunur mu..

merhaba..muayene ye gittim,kontroller yapıldı..kornea kalınlığımın maşallahı varmış:) fazlasıyla uygunum yani:) önümüzdeki cuma ameliyat oluyorum ayın 11 inde..banada 500 euro dediler.. benim bir fikrim yok açıkçası ama numaraların çok düşük aslında pek sanmıyorum ama yinede görüş istersen

yarın 2 de operasyona giriyorum ve de tırsıyorummmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

operasyondan sonraki 3.5 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi

Kardesim iki gün önce Istanbul Dünyagöz hastanesinde ameliyet oldu 750 Euro ödedi..Ama Ameliyattan beri cok agrisi var ve uyuyamiyormus bu normal mi : (((

Ağrım sadece 3, 5 saat sürdü ama öldürdü beni diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…