Canım geçmiş olsun
Konuna daldım ama neresi geldi sana,merak ediyorum
2012 ygs-lys'ciler sohbete devam ediyor'a uğra canım benim
bu konuda fikrim yok da netten o videoları izleme derim ben. korkmayacağın varsa da korkarsın. ben istiyom lazerle çizdirmek aslında ama benim ailem pek sıcak bakmıyo. gözlük de takmıyom gözlerim de 3 numara lens bile takmıyom o derece. bi fırsatını yakalarsam ben de yaptırcam. videoları izleyip de korkutma derim kendini. geçmiş olsun
Çanakkale pdr oldu cnm bana sana neresi geldi?
Mutlaka uğrarım topiğe
benim de sağ 2,5 sol 3,25 miyopum var.. ben de ameliyat olmak istiyorum ama bilemedim şimdi ya korkuyorum ben de senin gibi :26:
Çok sevindim canım,hayırlısı olsun
Kütahya,matematik oldu benim
Şimdilik konunu dağıtmayalım,orda konuşuruz sonra
aslında benim hiç korkum yoktu , öğretmenim ve kuzenim bu amilatı olmuşlar 5-6 yıl kadar önce çok kolay olduğunu söylediler ama şimdi nasıldır bilemem
yaklaşık 3 yıl önce oldum.evet o anda biraz acıyor.ama o kesme işlemi değil.gözbebeginizi daha belirgin etmek için sıkıştırıyorlar o aşama acıyor.masadan kalkar kalkmaz görmeye başlıyorsun.benim göz damarım çatlamıs o yüzden gözüm biraz kan topladı.o gün akşama kadar saat başı damla damlattık.ve biraz bulanık gördüm ama o kadar.sonrasında yeniden doğmus gibi oldum.çok memnunum.sizin gibi öncesinde ameliyat nasıl oluyor diye araştırmamıştım.araştırsam bende korkabilirdim ama bi deli cesareti yaptırdım ama iyiki yaptırmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?